Osvoji milijun funti na Betvictor

    Engleski Betvictor donosi vijest od koje će Vam se zavrteti u glavi. Ova kladionica koja je partner vellikom Liverpoolu, je objavila da je startovala natjecanje u kojem je glavna nagrada MILIJUN funti ! Sve to u susret Svjetskom Prvenstvu. U narednom dijelu teksta ćemo Vam podrobno objasniti kako funkcioniše ova spektakularna ponuda. Million Pound Bet, kako su ga nazvali Englezi, je u suštini natjecanje između svih kladioničara na njihovoj platformi, i trajaće usporedo sa turnirom u Rusiji. Suština cijele stvari je da na kraju šampionata budete prvi na tablici  koja prati Vaš učinak u tom intervalu.

    Šta se računa prilikom bodovanja na tablici?

    Tečajevi Vaših dobitnih tiketa. Ko bude napravio najveći tečaj u zbiru on će osvojiti novac. Ponavljamo, računaju se tečajevi samo DOBITNIH tiketa. Još jedna stvar koja se mora napomenuti je da u zbir ulaze samo tiketi na kojima su igrane utakmice sa Svjetskog Prvenstva.

    Kako učestvovati?

    Sve što morate uraditi je da položite okladu u iznosu od jedne funte na  bilo koju igru vezanu za Mondijal. Nije bitno, koja igra je u pitanju, da li je specijal, konačan ishod, broj golova ili poluvrijeme/kraj, samo da je utakmica sa ovog turnira. Još jedan bitan podatak je da u zbir neće ulaziti tiketi za više utakmica, već samo SINLGOVI !!! Od krucijalne je važnosti da upamtite ovo. Ali sa druge strane, sve oklade uživo tj IN-PLAY se uračunavaju u krajnji zbir. Tako da Vi koji ste specijalizirani za ovakav vid klađenja ćete imati opciju više. U slučaju da se na kraju natjecanja na prvom mestu nalaze dvoje ili više kladioničara, nagradni fond će se izdjeliti na jednake dijelove. Možete pratiti Vaš ranking na platformi, jer je Betvictor napravio poseban odjel za tablicu, koja se ažurira non-stop i koja je u live vremenu. Nemojte se mnogo premišljati i čekati, več odmah pohitajte na Betvictor website i potražite Vašu sreću.

    BetVictor Sada se Kladiti