Ostvarite bonus od 100% kladeći se svakog petka u 22bet-u!

    Ono što jednu kladiteljsku tvrtku čini kompletnom pored cjelokupne kladiteljske ponude i dobrih kladiteljskih koeficijenata, zacijelo jeste bonus ponuda koju možete naći kod svog operatera. Jedna od najmlađih, a opet najpopularnijih kladionica na kladiteljskom tržištu svakako jeste ruska tvrtka 22bet, a osim kvalitetne usluge klađenja i sjajnih metoda za uplatu i isplatu depozita, ovaj ruski gigant također se može pohvaliti fantastičnim promocijama za sve igrače.

    22bet bonus

    22bet će Vas nagraditi bonusom u visini od 100% od Vašeg uplaćenog depozita, a ovaj iznos može ići sve do fenomenalnih €122!

    Jedna od najaktualnijih promocija ove kladiteljske kuće svim igračima omogućuje aktivaciju bonusa na tjednoj razini, a ovoga puta 22bet je za svoje kladitelje spremio takozvani Reload bonus koji možete ostvariti svakog petka! Uplatite svoj depozit u minimalnom iznosu od €1 u petak i ova tvrtka će Vas nagraditi bonusom u visini od 100% od Vašeg uplaćenog depozita.

    Osvojite maksimalnih €102 svakog petka!

    Na našoj stranici ste zacijelo i ranije mogli pročitati nešto više o sjajnim uvjetima i kvalitetama ove ruske tvrtke osnovane prije dvije godine, a pored ovih kladiteljskih kvaliteta, isto tako smo Vam objasnili koliko je ova kladiteljska kuća efikasna i kada je u pitanju mobilna aplikacija i Bet on go klađenje.

    Ovoga puta objasnit ćemo Vam kako funkcionira aktivacija najnovije promocije ove kladionice, a sve što je potrebno da biste ostvarili ovaj sjajni bonus jeste da imate otvoreni kladiteljski nalog u ovoj kući.

    Ako se registrirate u 22betu i odigrate svoj kladiteljski listić svakog petka u minimalnom iznosu od €1, ova kladionica nagradit će Vas bonusom u visini Vašeg cjelokupnog depozita, a on možete ići sve do iznosa od €102.

    Kako biste mogli podići ovaj bonus sa svog glavnog kladiteljskog računa, potrebno je da odigrate 3 zbirne oklade s cjelokupnim iznosom bonusa, i to tijekom 24 časa od dobivanja bonusa. Svaka Vaša zbirna oklada također mora sadržavati 3 i više događaja, a najmanje 3 događaja unutar Vaše zbirne oklade moraju imati minimalni koeficijent 1.40.

    Reinvestirajte bonus kladeći se na sportske događaje

    Da biste naposljetku i nakon aktivacije ovog Reload bonusa mogli povući sredstva s Vašeg kladiteljskog računa, prije svega morate obrnuti 3 već pomenute zbirne oklade, a ako ovaj dobiveni bonus ne investirate u naredna 24 sata, ova promocija smatrat će se nevažećom, a svi dobici bit će poništeni.

    Ono što će se svakako dopasti svim igračima jeste to da ovaj bonus mogu reinvestirati kladeći se na sve sportske događaje iz kladiteljske ponude, a 22bet u ovu svrhu također dozvoljava i oklade kreirane putem live servisa.

    Ova mlada ruska tvrtka isto tako napominje da ovaj bonus igrač može ostvariti samo jednom tjedno, i to u petak, a 22bet također naglašava da je dozvoljen samo jedan bonus po korisniku, po obitelji, po adresi stanovanja, dijeljenoj IP adresi, te po bilo kojemu od podataka na računu poput email adrese ili bankovnog računa.

    Ova kladiteljska kuća isto tako ističe da zadržava pravo da ovu promociju stopira ili poništi ako utvrdi bilo kakvo kršenje pravila i uvjeta korištenja od strane igrača, a sjajna vijest je ta da ovaj bonus nema vremenskih ograničenja, te da ga igrač može aktivirati svakog petka!

    Bonus dobrodošlice i do €122!

    Osim sjajnih tjednih i mjesečnih bonusa koje možete naći u ovoj kladionici, 22bet se također može pohvaliti i fantastičnim bonusom dobrodošlice za sve nove igrače. Ako kreirate nalog u ovoj kladiteljskoj kući, 22bet će Vas nagraditi bonusom u visini od 100% od Vašeg uplaćenog depozita, a ovaj iznos može ići sve do fenomenalnih €122!

    Kako biste ostvarili ovaj bonus dobrodošlice, sve što trebate uraditi je sljedeće:

    Kada ispunite sve navedene zahtjeve, 22bet će na Vaš račun uplatiti bonus u visini od 100% od uplaćenog depozita, kao i 22 boda za sportsko klađenje, a jedino je bitno da naposljetku ne kliknete na ponuđeni gumb Odričem se svih bonusa.