22bet – Mobilna aplikacija za svaku priliku

    Ono što odlikuje iole dobru kladiteljsku kuću u online svijetu jeste bogata kladiteljska ponuda, kao i kvalitetno pružanje usluga koje se tiču uplate i isplate depozita. Još jedna stavka koja jednu kladiteljsku kuću čini pravim natjecateljem u online klađenju jeste i mogućnost kreiranja Bet on go oklada, a ovo je servis kojm se može pohvaliti ne tako veliki broj online kladionica.

    22bet

    22bet sasvim sigurno jeste jedna od rijetkih kladiteljskih kuća koja svojim korisnicima pruža fantastičnu mogućnost klađenja i putem mobilnih uređaja. Sa sjajno optimiziranom mobilnom verzijom sajta, kao i veoma responzivnom mobilnom aplikacijom, ova ruska tvrtka spada u red najpouzdanijih online kladionica.

    Pregledna web stranica i optimizirana mobilna verzija

    Kada je riječ o samoj preglednosti web stranice, 22bet svakako se može smatrati uređenom onliine kladionicom, te je i kladiteljski meni na ovom sajtu pregledan i jasno diferenciran.

    Na početnoj stranici ove kladiteljske kuće uočit ćete kategorije koje se tiču samog klađenja, kao i dostupne sportove za klađenje uživo, a u donjem dijelu stranice ova online kladionica izdvaja i top sportske događaje za koje Vam se preporuča kreiranje oklada.

    Kao i kod većine drugih kladiteljskih kuća, gumb za registraciju i logovanje na kladiteljski nalog nalazi se u gornjem desnom kutu stranice, a pored ovih opcija nalazi se i padajući meni u kojem možete vidjeti sve zastupljene sportske sektore, kao i druge odjeljke koji se tiču podešavanja same stranice. U opciji za podešavanja možete izabrati tip koeficijenta za svoje listiće, a default opcija podrazumijeva korištenje decimalnih kvota.

    U ovom padajućem meniju također ćete naći sektor za korisničku podršku, kao i opciju za izbor jezika koji želite koristiti na stranici. Ono što svakako treba da raduje igrače iz Hrvatske jeste mogućnost korištenja hrvatskog jezika na ovom sajtu, a pored našeg, sajt možete pretraživati i na još preko 50 jezika.

    Kada je u pitanju mobilna verzija ove kladiteljske kuće, treba istaći da je riječ o savršeno optmiziranoj verziji web stranice, te da je klađenje ovim putem isto tako kvalitetno i pouzdano kao i putem sajta. Sve opcije koje ćete naći na web stranici su Vam dostupne i putem mobilne verzije, stoga igrači sve više koriste upravo ovaj metod za kreiranje oklada.

    Aplikacija za sve uređaje

    Zacijelo jedna od najznačajnijih karakteristika ove ruske kladiteljske kuće jeste i mogućnost klađenja putem mobilne aplikacije. Ovo je kvaliteta koja ovu tvrtku sasvim sigurno svrstava u red najpopularnijih online kladionica, a klađenje ovim putem isto tako je pouzdano, efikasno i jednostavno.

    22bet svojim korisnicima omogućuje klađenje putem svih vrsta mobilnih uređaja, a samu aplikaciju možete preuzeti na njihovoj web stranici. Vaše oklade ovim putem možete kreirati uz pomoć svog iOS ili Android uređaja, a osim mogućnosti klađenja, igrač također može koristiti servise za transfer depozita, kao i sve druge mogućnosti koje se tiču samog kladiteljskog naloga.

    22bet aplikacija isto tako nudi i mogućnost gledanja mečeva uživo, kao i statistike samih sportskih događaja na koje se želite okladiti. Ako ste i Vi jedan od igrača koji preferira Bet on go, te tražite kladiteljsku kuću koja će zadovoljiti sve Vaše kladiteljske kriterije, 22bet zacijelo može biti Vaš idealan izbor. Osim bogate kladiteljske ponude koju ćete naći na samoj web stranici, ova kladiteljska kuća iznenadit će Vas i kada je u pitanju mobilna aplikacija koju možete koristiti u svakoj prilici.