Kladionica koja vraća novac

    Nitko ne voli kad utakmica završi najnepopularnijim rezultatom 0:0. Ne volimo to ni mi, a posebno nas iritira kada se to dogodi na Svjetskom prvenstvu. Činjenica je da mnoge reprezentacije ne riskiraju previše pa upravo na najvećoj nogometnoj smotri često bude ovaj rezultat. Iz kladionice bet-at-home spremili su finu utjehu za utakmice grupne faze. Ako utakmica na koju ste se kladili završi najnepopularnijim rezultatom u ovoj kladionici omogućavaju povrat uloga do 50 eura.

    Tipsteri iz bet-at-home-a ovog puta su odlučili da kod njih neće biti dosadno Svjetsko prvenstvo pa su smislili ovu zanimljivu cashback ponudu. Sve što treba je da se na bilo koju utakmicu u skupinama okladite na neku od ponuđenih igara utakmica po skupinama i ukoliko utakmica završi neodlučeno 0:0 ulog, do najviše 50 eura bit će, u obliku vaučera, već sljedećeg radnog dana vraćen na vaš kladiteljski saldo. Ova promocija odnosi se na važeće oklade unutar cashback ponude i to za igre: Tip 1-2-3 oklade i obje ekipe postižu najmanje jedan gol, strijelac pogotka, broj golova te konačni rezultat. Da biste bili u igri za cashback, promocija ima i neka ograničenja, najbitnije je da se na jednu utakmicu u obzir uzima samo jedna oklada. Ukoliko stavite više od jedne cashback oklade na istu utakmicu, u obzir će se uzeti prva postavljena oklada.

    bet-at-home klađenje

    bet-at-home klađenje

    Akcija vrijedi samo za singl utakmice i to naravno prije početka. Ponuda se ne odnosi na klađenje uživo, kombi, sistemske i multi oklade. Konzumiranje ove mogućnosti je vrlo jednostavno. Potrebno je samo imati otvoren račun na bet-at-home i kliknuti na gumb za sudjelovanje. Kvalificiranje za ovu promociju ostvaruje se postavljanjem pojedinačne (singl) oklade na jednu od navedenih vrsta oklada na cahsback ponudu. Koliko ti se puta dogodilo da igraš golove na utakmicu, a ona završi s rezultatom 0:0? Ako do toga dođe i na ovom Svjetskom prvenstvu, možda nećeš zaraditi, ali ćeš bar povratiti uloženo. Naravno samo kod kladionice bet-at-home.