bet-at-home Bonus Dobrodošlice

bet-at-home Kladionica | Pregled i Recenzija

U sljedećem detaljnom pregledu bet-at-home pregledali smo njemačko-austrijski kladionica. Povijest bet-at-home započela je 1999. godine. U to vrijeme, dva gornja Austrijaca Jochen Dickinger i Franz Ömer osnovali su tvrtku u Welsu. bet-at-home je na mreži od prijelaza tisućljeća. Od tada, put davatelja kladionica stalno raste.

U međuvremenu, on-line usluga ima više od četiri milijuna registriranih korisnika, s jasnim fokusom na Srednju Europu. U prošlosti su pomalo neobične marketinške mjere kladioničara izazvale veliku promjenu. bet-at-home je uspio spaliti u šešire sportskih vremena. Ljubitelji ljubljenja nogometa iz Njemačke i Austrije bili su samo jedan primjer. Europsko nogometno prvenstvo 2012. pratilo je lutku bet-at-home Voodoo.

Regulacija MGA
Sportski 26
Klađenje uživo
Mobilna Aplikacija
Služba za korisnike eMail, Live Chat
Način Plaćanja

100€

Bonus Dobrodošlice sada dobiti bonus

bet-at-home u sažetku

  • Vrlo dobra sportska aplikacija
  • Dovoljno velika ponuda klađenja
  • Jednostavna početna stranica
  • Dobra korisnička podrška
  • Nema hrvatske službe za korisnike

Ponuda za klađenje: više od 30 sportova

Na bet-at-home, kupci mogu birati između više od 30 sportova prema našem iskustvu. Međutim, izbor je na prvi pogled varljiv, jer tko tada otvara individualne sportove, ovdje neće pronaći ogroman odabir. Većinu vremena postoji samo nekoliko događaja u pojedinim kategorijama, osim nogometa. Prema poduzeće bet-at-home nudi 7000 klađenja dnevno – ali usporediti ponudu s drugim online kladionicama, brzo će uvidjeti da je ta vrijednost samo prosjek.

bet-at-home-1

Samo nas je odabir akcija za hokej na ledu uvjerio. Postoje i neki egzotici, uključujući primjerice oklade na psa utrke. Također, dubina mogućnosti klađenja nije uvjerljiva. Na primjer, u Ligi prvaka ima samo 60 opcija za klađenje, čak i početnici i manji kladionice mogu učiniti mnogo više. Međutim, izbor dugoročnih oklada je bogat i odličan, a također se kladiti na politiku i društvo pružiti odgovarajuću promjenu uz sportske događaje.

Klađenje uživo: čak i dostupni streamovi uživo

Iako je fokus na klađenja uživo kraljevski nogomet, naš bet-at-home iskustvo čini mješavinu oklada u stvarnom vremenu vrlo privlačnom. Uspjeli smo pronaći opsežnu ponudu nogometnih, hokejskih, košarkaških, teniskih i odbojkaških oklada. Čak i pravi egzotici poput bejzbola ili nogometa pružaju se u realnom vremenu uz odgovarajuće kvote. Tu je i live stream, koji se ne može natjecati s tržišnim veličinama bwin ili bet365. Ipak, u ovom trenutku mi se pozitivno iznenađeni.

Bonus za novog kupca: 50% do 100 € za nove kupce

Bonus dobrodošlice od bet-at-homea je klasični bonus u vrijednosti od 100€. Povećava prvi depozit novih kupaca za 50%. Kako bi se bonus dodijelio korisničkom računu, korisnici moraju unijeti bonus kôd FIRST prilikom prvog uloga. Čim se to učini, bonus se automatski pripisuje računu za klađenje. Tko želi iscrpiti puni bonus, mora stoga 200€.

Za bonus aktivaciju kupci imaju deset dana vremena nakon prvog pologa. Provedba se mora provoditi u sektoru klađenja na sport i bonus se ne može prenositi u sektor kasina. Također za oklade za pse bonus se ne može koristiti. Za nenaplatnu isplatu, bonus i depozit moraju se četiri puta pretvoriti u sportsko klađenje s minimalnim omjerom od 1.7. bet-at-home prepoznaje sve metode pohrane za bonus.

Visoke kvote su veoma rijetke

U našem bet-at-home testu, kladioničar se ne može računati među one koji nude najbolje šanse. Umjesto toga, kladioničar je u srednjem polju. Prema tome, nema pravih najviših nejednakosti, što tvrtku čini u ovom kriteriju za test nije osobito pozitivno.

Međutim, na posebno popularnim i velikim događajima postoje povremeni izuzetnici. To je slučaj, primjerice, s utakmicama u Bundesligi i, naravno, na svjetskim prvenstvima. Tko se voli kladiti na favorita, onda bi trebao pogledati oklade za kladjenje bet-at-homea. Sve u svemu, ove nekoliko kvota nisu dovoljne za dobar rezultat u ovom kriteriju testiranja.

bet-at-home-2

Sigurnost i pouzdanost: različite licence i sigurna SSL enkripcija

bet-at-home ima svoje korijene u Austriji i sada se nalazi u Düsseldorfu. Do sada nismo uspjeli pronaći veći broj licenci kao što je bet-at-home s bilo kojim drugim kladionicama. Tako je na prvom mjestu posebno rijetka i vrijedna dozvola za klađenje iz Schleswig-Holsteina. Osim toga, tvrtka ima licencu iz Gibraltara i Malte. Tu su i dozvole iz Italije, Irske i Velike Britanije.

Što se tiče sigurnosti podataka, kladioničar također koristi najnovije tehničke standarde. Bilo da je riječ o prijenosu bankovnih podataka za prijenos novca ili drugih osjetljivih podataka o klijentima: sve se prenosi putem sigurnog SSL šifriranja. Prije su se korisnici žalili na nedostatak šifriranja u zoni uživo, ali to je učinilo s revizijom web stranice. Bet-at-home također posvećuje svoje područje prevenciji ovisnosti.

Načini plaćanja: PayPal je dostupan za pologe i isplate

Prilikom izrade izvješća o testiranju za okladu, mogli bismo pronaći različite načine plaćanja, s najčešćim. Među njima, na primjer, Neteller i Skrill, Sofortüberweisung.de, Paysafecard i naravno klasični bankovni prijenos. Time se mogu izvršiti plaćanja prilagođena korisnicima i sigurna plaćanja. Posebno je pohvalno prisustvo PayPala, koji nije samo za sigurne depozite, već i za povlačenja. Postoji jedan nedostatak, međutim: depozit s kreditnom karticom podliježe naknadama. Općenito, depoziti i povlačenja su glatki i brzi, što naravno vrijedi osobito kada koristite PayPal.

Isplate na bet-at-home obrađuju se vrlo brzo u skladu s našim iskustvom, no ovdje su neke točke koje valja razmotriti. Na primjer, bankovni prijenos je moguć samo tri puta mjesečno bez naknade – svaki daljnji zahtjev za plaćanjem bankovnim prijenosom naplaćuje se naknada do pet eura. Čini se još lošijim za isplate s Skrillom, ovdje kupci mogu podnijeti zahtjev za isplatu samo najviše dva puta mjesečno. Plaćanja su osobito skupa s Western Unionom, no to se ne može pripisati klađenju kod kuće. Općenito, Western Union tereti vrlo visoke naknade, koje kladioničar samo nastavlja naplatćivati.

Korisnička podrška: sve tri dostupne opcije kontakata

Nakon što se našim bet-at-home iskustvom korisnička podrška ne ostavlja želju neispunjenom: kolege su dobro obučeni i svakog pojedinog pitanja koja slijede. Odgovor je brz na sva tri moguća kontakta. Kao i obično, podrška se može dobiti e-mailom. No, tu je i live chat i telefonski broj. Radno vrijeme je također dobro odabrano i prema našem iskustvu, odgovor na zahtjev putem e-maila je za nekoliko sati.

Live chat radi dobro i ovdje je odgovor čak i za nekoliko minuta. Mala slabost je činjenica da korisnici moraju nazvati telefonski broj s pozivnim brojem s Malte, što rezultira odgovarajućom naknadom. Ako želite, također možete pogledati u području FAQ, gdje su već odgovorena na najvažnija pitanja. Dostupnost je dostupna iu kasnim večernjim satima, jer su sve tri kontaktne mogućnosti dostupne svakodnevno od 7:30 do 23:00 sati.

Upotrebljivost web stranice: jednostavna navigacija

U kriteriju testiranja upotrebljivosti web stranice, kladioničar se značajno poboljšao. Jer ovo je nekada bila jedna od slabih točaka davatelja kladionica. To je čak i došlo tako daleko da je klađenje uživo područje bilo nenamješteno. Web stranica je u prošlosti bila zastarjela i dosadna blijeda boja i vrlo malih brojeva.

Međutim, to se promijenilo u međuvremenu i u našem pregledu bet-at-homea, internetska stranica blista u novom sjaju. Brojne reklame osiguravaju vizualne naglašavanje i kašnjenja ili dugotrajno učitavanje koje nismo našli u našem testu za bet-at-home. Navigacija i podnošenje sada su intuitivni, jer zasigurno nije odgovorna samo jasna struktura klađenja i kategorija događaja, već i sada integrirana funkcija pretraživanja. Cijeli portfelj klađenja sada se lako može tražiti za ključne riječi. Iz tog razloga, čak i početnik na bet-at-home odmah se može snaći.

Aplikacija kladionice: izvrsna web-aplikacija

bet-at-home je bio jedan od rijetkih kladioničara koji se dulje odriču upotrebe aplikacije. U međuvremenu, tu je i ponuda za mobilne oklade. Ovdje se tvrtka odlučila za web-aplikaciju koja ne zahtijeva preuzimanje. To ima neke prednosti za korisnika: s jedne strane, ali vrijedan prostor za aplikacije koriste kako bi ažurirali drugim potrebama korisnika. Umjesto toga, on automatski pristupa najnovijoj verziji.

bet-at-home-3

Sportska kladionica app od bet-at-home lako pristupiti mobilnim telefon preglednikom – Stranica je optimizirana za mobilne uređaje i automatski prepoznaje da li je uređaj smartphone ili tablet PC s odgovarajuće malim zaslonom. Razlučivost se zatim podešava u skladu s tim. Još jedna prednost: bez obzira na mobilni uređaj s kojim se pristupa mobilnom web mjestu, korisnici će uvijek pronaći identičan dizajn. Osim toga, aplikacija funkcionira sa svim većim operacijskim sustavima, bilo Android, iOS, BlackBerry ili Windows Phone. Uključena je cijela ponuda klađenja uključujući klađenje uživo i najvažnije funkcije upravljanja računom. Navigacija putem aplikacije je samoobjasna i vrlo je jednostavna.

Porez na klađenje: 5% odbitka od oklada

Bet-at-home također mora biti u skladu s važećim zakonima i platiti porez na klađenje od 5%, koji je odlučeno u 2012., za njemačke kupce poreznom uredu. Ovdje, međutim, svaka kladioničarka ima svoje vlastito pravilo: neki zadržavaju porez na klađenje jednakim kladionicama, drugi samo iz bruto dobiti i opet nekoliko drugih kladioničara odriču se u cijelosti na daljnjem teretu svojih kupaca. bet-at-home je odlučio uskratiti porez na klađenje od oklada. Dakle, ovo se izračunava za svaku okladu, bez obzira na to je li oklada sada pobijedila ili izgubila. Tko koristi deset eura, zapravo samo oklade s 9,50 eura.

Zaključak u pregledu bet-at-home: preporučuje se s nekim slabostima

bet-at-home nudi svojim klijentima sigurno okruženje klađenja i idealno je za one koji traže vrlo sigurnu kladionicu. Uostalom, postoji nekoliko licenci, uključujući one koji su toliko važni za njemačke kupce iz Schleswig-Holsteina. Tvrtka se nalazi u Düsseldorfu, a tvrtka je osnovana 1999. godine. Trenutno, bet-at-home ima 290 zaposlenika, a godišnja prodaja iznosi 121,6 milijuna eura. Trenutačno postoji baza korisnika od 4,5 milijuna igrača, što upućuje na odgovarajuću veličinu. Izgledi su samo osrednji, početna stranica je revidirana i sada nas može potpuno uvjeriti, a usluga korisnicima je izvrsna. Novi korisnici imaju 50% bonusa dobrodošlice do 100 €. Svatko tko želi primiti cijeli bonus mora uplatiti depozit od 200 €.

Isplate se mogu izvršiti putem PayPala, obično su vrlo brze. Nedostatak je taj za neke pristojbe depozita. Pomoćno osoblje nije dostupno samo putem e-maila, već i putem live chat-a i telefona. Međutim, prilikom upućivanja telefonskih poziva valja napomenuti da je zemaljska veza na Malti, pa stoga nastupa odgovarajući međunarodni trošak poziva. Izvanredna aplikacija Sportsbook, koja je optimizirana za mobilne uređaje, posebno je uspješna web stranica. Uživo klađenje također ima kanale koji emitiraju samo najpopularnije sportove. Ako ste u potrazi za rezultatom uživo, možete ga vidjeti internacionalno putem rezultata uživo.

bet-at-home Sada se Kladiti