Kladi se u William Hill-u putem Twittera!

    Kao što smo već navikli kada je u pitanju jedna od najvećih svjetskih kladionica, William Hill je i ovog puta pokazao zašto sa pravom nosi ovaj epitet. I pored mnogobrojnih inovacija kada je kladioničarska ponuda ove kuće u pitanju, William Hill postaje jedan od pionira i u oblasti interakcije sa igračima i putem društvenih mriježa, a posjebice Twittera!

    Ovoga puta Vaša pitanja i kladioničarske dvojbe možete riješiti i putem ove društvene mriježe, a da stvar bude još bolja, William Hill Vam predstavlja i svoj najnoviji servis na Twitteru koji Vam daje točnu kvotu za sve Vaše oklade!

    Zatražite svoju okladu putem Twittera na @WilliamHill sa hashtagom #YourOdds i kladionica će Vam pokazat kolika je Vaša kvota za svaku Vašu okladu!

    Saznaj kvotu za svaku okladu putem Twittera!

    William Hill unio je još jednu novinu kada je online klađenje u pitanju. Ovoga puta ova kladionica za svoje igrače spremila je jedinstvenu priliku da sami naprave svoju kvotu, i to putem Twittera. Naime, ukoliko želite odigrati određeni meč i interesira Vas kolika je ponuđena kvota, i to za bilo koji tip igre, sve što trebate uraditi jeste da upitate kladionicu putem ove društvene mriježe.

    William Hill

    William Hill

    Jednostavnim tagovanjem kladionice na @WilliamHill sa hashtagom #YourOdds, Vi možete postaviti pitanje kolika je kvota za određenu okladu koju želite odigrati i kladionica će Vam reći!

    William Hill Vam također na samom sajtu pokazuje koje su to utakmice za koje imate mogućnost ostvarivanja ovakve pogodnosti svakoga dana, pa su tako najpopularnije nogometne lige za oklade prve četiri engleske nogometne lige, počev od Premier lige do Ligue 2. U redovitoj ponudi su također mečevi iz ostalih liga, kao i iz drugih sportova, kao što su košarka, golf, ragbi, pa čak i pikado!

    Pogodi strijelca gola na meču sa #YourOdds

    Vaše oklade ovim putem mogu biti i kombinirane i u single-u, ali treba naglasiti da kombinirane oklade ipak nisu moguće za utakmice engleskog Championship-a, Ligue 1, Ligue 2, kao i za mečeve škotske Premijer lige.

    Ako je utakmica za koju ste zatražili okladu odgođena, onda će i Vaša oklada biti poništena. Jedini je izuzetak u slučaju da se Vaša utakmica ipak odigra u nekom skorijem trenutku, u tom slučaju važi sljedeće:

     

    Vašu okladu možete zatražiti putem Twittera za većinu sportova koji su u ponudi, ali ukoliko se odlučite oprobati u nogometu, William Hill Vam također nudi mogućnost oklade na to tko će bit prvi strijelac na meču.

    Za strijelce golova važe sljedeća pravila:

     

    Ako ste se pak okladili na to da će Vaš igrač postići gol na meču u bilo kom trenutku, Vaša oklada će važiti ukoliko igrač sudjeluje u tom meču. Ukoliko igrač uopće ne uđe u igru za vrijeme utakmice, Vaša oklada će se i u tom slučaju smatrati nevažećom.

    Neće se razmotriti sve #YourOdds oklade koje budete zatražili putem drugih korisničkih servisa, već u obzir dolaze samo one koje zatražite putem Twittera.