Big Bet World – Superpay bonus za sve nove igrače!

    bigbetworld_home

    Big Bet World je i ovoga puta za sve svoje nove igrače spremio sjajnu promociju, a sve što se od Vas traži jeste da se registrirate, napravite tiket sa minimum 4 para i osvojite bonus!

    Ukoliko još uvijek niste postali igrač sa nalogom u ovoj svjetskoj kladiteljskoj kući, bilo bi dobro da to postanete što prije – Big Bet World nagradit će Vas bonusom za Vaš prvi tiket sa minimum četiri utakmice na listiću! Ovisno o tome koliko oklada ćete imati na svom listiću, ovisi i to kolika će biti visina Vašeg bonusa, pa je tako moguće dobiti bonus od minimalnih 2%, ali i super bonus u iznosu od čak 80% Vašeg dobitka!

    Pogodi tiket od 14 parova i udvostruči svoj dobitak!

    Još jedna sjajna promotivna akcija dolazi nam iz Big Bet World-a, a ovoga puta ova kladiteljska kuća nagrađuje sve svoje nove članove bonusom za svoj tiket!

    Jedino što trebate uraditi kako biste sudjelovali u ovoj promociji i ostvarili bonus jeste da napravite svoj dobitni tiket. Vaš listić također mora sadržati minimum 4 para, od kojih svaki mora biti sa minimalnom kvotom od 1.20.

    Ovisno o tome koliko parova ste pogodili na listiću sa svojim prvim uplaćenim depozitom ovisi i to koliki će biti iznos Vašeg bonusa. To znači da za 4 pogođena para dobijate bonus u visini od 2% od Vašeg dobitka, za 6 parova 10%, za 8 utakmica 20%, a za 14 mečeva na Vašem tiketu bit ćete nagrađeni bonusom od čak 50%!

    Ovdje se priča ne završava, jer u Big Bet World-u možete sastaviti listić sa čak 20 parova, što znači da ukoliko dobijete jedan takav tiket, Vaš početni bonus iznosit će čak 80% Vašeg dobitka!

    Također trebate imati na umu i to da ovaj Superpay bonus dobijate za svaku Vašu okladu koja sadrži makar četiri para a uplaćena je Vašim prvim depozitom na računu.

    Kladi se na sve sportove i osvoji bonus!

    Ova sjajna promocija važi sa sve sportove koji se nalaze u kladiteljskoj ponudi Big Bet World-a, tako da Vaš bonus možete osvojiti kladeći se na nogomet, golf, bejzbol i ma koji drugi sport.

    Jedino na šta trebate obratiti pažnju jeste da Vaš ukupni koeficijent na tiketu bude 5 ili više, bez obzira na broj utakmica koji budete odigrali. Ukoliko Vaš tiket sa minimum 4 para i utakmicama sa minimalnom kvotom od 1.20 ne prelazi ukupan koeficijent 5, Vaša oklada neće moći sudjelovati u ovom bonusu, stoga morate voditi računa o visini Vaše ukupne kvote.

    Također treba napomenuti da odgođene utakmice koje ste stavili na Vaš tiket neće uticati na Vašu bonus okladu, jedino će se sukladno s utakmicama koje su preostale na Vašem listiću računati i iznos Vašeg bonus dobitka. Primjerice, ako ste odigrali tiket sa 7 parova a jedna utakmica sa Vašeg tiketa bude iz nekog razloga poništena, Vaš Superpay bonus računat će se za preostalih šest pogođenih parova.

    U slučaju da Vaš tiket sa makar jednom poništenom utakmicom ne prelazi ukupnu kvotu 5, Vaš listić ipak neće sudjelovati u bonusu.

    Big Bet World također zadržava sva prava da ovaj bonus stopira ili ga ne dodijeli igraču ako se ustanovi da je korisnik prekršio pravila i uvjete korišćenja koja propisuje ova kladiteljska kuća.