Big Bet World – iskustva

UKUPNA OCJENA: 87/100

 • Osjetljiva ponuda klađenja
 • Izbriši izbor sportova
 • Ključ dobre kvote
 • s prosječno 94%

sada se kladiti

O Big Bet World | Iskustva iz testa

Big Bet World je pridošlica 2015. godine u virtualnoj sceni za kladionice. Newbie se preselila u roku od nekoliko mjeseci u vodećem području usporedbe davatelja kladionica. Unatoč mladenstvenosti online knjiga, nema sumnje o ozbiljnosti Big Bet Worlda danas. U slijedećem detaljnom testu, kladioničar je testiran detaljno od A do Z pod povećalom. U nekim pododjeljcima Big Bet World je postao vodeći na tržištu. Pročitajte sva naša iskustva.

Regulacija MGA
Sportski 21
Klađenje uživo
Mobilna Aplikacija
Služba za korisnike eMail, Phone, Live Chat
Način Plaćanja

/

Bonus Dobrodošlice sada dobiti bonus

Big Bet World u sažetku

 • Senzibilno klađenje pruža dubinu
 • Vrlo velika vjerojatnost na vrhunskim događajima
 • Nema poreza za klađenje za njemačke kupce
 • Novi, jedinstveni prikaz terminala
 • Web stranica nije dostupna na hrvatskom jeziku
 • nema hrvatske službe za korisnike
 • nema ponude dobrodošlice

Kladionička ponuda Big Bet World

Kladionička ponuda Big Bet World varira između 10 i 15 disciplina ovisno o sezoni. Ovo stavlja kladionicu daleko iza najboljih kladionica. Međutim, usredotočenost na mainstream izgleda namjerno. Jasno dominantan sport je kraljevski nogomet. Big Bet World ima lige sa svih kontinenata u programu klađenja. Bilo da se želite kladiti na Ligu prvaka ili ciljati neku egzotičnu azijsku ligu, Big Bet World će ponuditi odgovarajuće oklade za klađenje. Iza nogometa, obični osumnjičeni dogovorili su, recimo, tenis, hokej na ledu i košarku. Američke discipline su također vrlo opsežne. Korisnici koji se specijaliziraju za apsolutnu egzotiku neće ga pronaći na Big Bet World. U dubini mogućnosti klađenja bit će senzacionalno. Online kladioničar je postao apsolutni tržišni lider u ovoj sekciji i impresivno stavlja čak i iskusne vrhunske pse u hladu. U najvažnijim nogometnim ligama, kupci imaju izbor od preko 500 posebnih ponuda po igri – obična ludost.

Bonus za klađenje na Big Bet World

Bonus za klađenje Big Bet World postiže vrlo, vrlo dobru ocjenu. Idemo s davateljem usluga s bonusom od 100% do maksimalno 100 eura. Minimalni depozit koji se traži u uvjetima i odredbama iznosi deset eura. Tko želi dobiti najveći bonus od Big Bet Worlda, uplaćuje 100 € za start od 200 €. Na kasi nema posebnih značajki. Sve metode prijenosa smatraju se i premiumom. Međutim, važno je da se bonus za klađenje ne automatski tereti nakon uplate. Nova korisnička premija mora se izričito zatražiti za korisničku podršku. Najlakši način za to je putem live chat.

Važno: Ako se odmah kladite i pokušate podnijeti zahtjev za Big Betting World bonus, nećete uspjeti. Aktivacija bonusa dobrodošlice mora se izvršiti prije prve oklade. Uvjeti za igranje zahtijevaju trostruko okretanje početnog kapitala, tj. Bonus plus depozita, prije nego što je prvo neoštećeno povlačenje moguće. Za besplatne igre primjenjuje se najmanji iznos od 2,0, koji se eksplicitno broje u kombinaciji za kombinacijske oklade. Tijekom faze pomicanja, zabrane za biciklističke utrke i nogometne jackpotove u okviru su zabranjene. Uvjeti prebacivanja moraju se dovršiti za 90 dana. Prekoračenja će rezultirati ukidanjem bonusa dobrodošlice, uključujući sve zarađene dobitke.

Bonus Big Bet World mogu biti aktivirani od strane korisnika koji žive u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Belgiji, Norveškoj i Nizozemskoj.

Big Bet World kvote

Big Bet World koristi vrlo visoku kvotu u prosjeku 94 posto. U najvažnijim nogometnim ligama matematički pristup plaćanju se čak povećava prema našem iskustvu. U ne nekoliko slučajeva, kladioničar može čak postaviti apsolutni najbolji višak na tržištu za određeni rezultat.

U području okvira – što znači da nisu važni sportski događaji – ključni pokazatelji pokazuju malo niže, ali ne i dramatično. U sumnjivom području Big Bet World nikada ne sklizne. Tendencije prema favoritima ili vani također se ne bi mogla razraditi u testu.

Depoziti i povlačenja – samo nekoliko transfer ruta

Ponuda prijenosa nesumnjivo je još uvijek mala kritika. Mlada kladionica se usredotočuje samo na najvažnije kanale plaćanja. Prihvaćaju se kreditne kartice Visa i MasterCard uključujući odgovarajuće debitne verzije. Bankovni depoziti se mogu završiti ubrzo pomoću Sofortüberweisung.de. Na računu igrača također postoje izravni krediti s e-walletima Skrilla Moneybookers i Neteller. Za više anonimne depozite prepaid kodovi Paysafecarda su vrlo prikladni.

Isplate Big Bet Worlda su apsolutno glatke nakon našeg iskustva. Interna obrada zahtjeva za povlačenje traje najviše 48 sati. U tom vremenskom okviru se također održavaju krediti u korist e-walleta. Povlačenja banke obično završavaju nakon tri do pet radnih dana na odredištu. Najviše pozitivnih detalja na kraju: Svi se Big Bet World depoziti i isplate povlače besplatno.

Klađenje uživo na Big Bet World

Klađenja na Big Bet World Live su vrlo dobar odraz pred-utakmice. Logično, fudbal postavlja tempo u realnom vremenu. Davatelj je također vrlo opsežan u hokeju na ledu. U tenisu, međutim, već postoje manji nedostaci. Posebno, UNTERCLASSIGEN ITF turniri nisu osobito snažni. Sve ostale discipline mogu se vidjeti uživo kao ukrasni pribor.

Činjenica da mrežni davatelj usluga još uvijek ima velike ciljeve u ovom sektoru dokazan je do kraja 2015. Od tada postoji mala, ali lijepa livestream. Naravno, transferi se ne mogu usporediti s vodećim tržišnim liderima Bet365 ili Bwin, ali postavljen je kamen temeljac.

Web stranica – Jedinstvena, nova terminalna navigacija

U osmišljavanju portala, Big Bet World se ugledao u novi trend. S trenutačno jedinstvenim terminalskim prikazom, davatelj klađenja postavlja nove standarde. Navigacija je dječja igra jer je moguća putem ogromne slike izbornika. Također, rješenje tipkovnice u iznosu ulaska u ulog za uloge privlačna je dodatna značajka.

U smislu dizajna, početna stranica je pomiješana s naše točke gledišta. Big Bet World se uglavnom fokusira na tamne tonove. Dizajn boja može biti stvar ukusa, ne ometajući ulog.

Big Bet World mobilna aplikacija – jedna od najboljih verzija

App Big Bet World također impresionira s prikazom terminala. Učinak novog modula još je jasniji na manjim zaslonima pametnih telefona. Klijenti se mogu kretati kroz cijelu ponudu klađenja jednostavnim dodirima prstiju. Korisnici imaju pristup svim tržištima i mogućnostima u pokretu bez ikakvih ograničenja. Značajke upravljanja računom također su u potpunosti integrirane. Na primjer, depozite i isplate mogu se bez problema vršiti putem aplikacije.

Tehnički, Big Bet World oslanja se na verziju koja je najpovoljnija za klijente – web-aplikaciju. Preuzimanje nije općenito neophodno. Sportske oklade mogu se postaviti odmah nakon odabira u pregledniku. U Big Test World testu mobilna verzija bila je kompatibilna s iOS, Androidom, BlackBerryom i Windows Phoneom.

Limitovi uloga – 20.000 eura po okladi

U dizajnu limita za klađenje pokazuje da mladi online kladioničar ima prvenstveno rekreativce na vidnom polju. Depoziti su već mogući od deset centa. Maksimalni iznos temelji se na maksimalnoj dobiti. Big Bet World daje jasno pravilo od 20.000 eura po okladi.

Dodatne ponude – Fokus na osnove

Big Bet World se potpuno koncentrira na temeljni posao, to jest sportsko klađenje. Klijenti koji sumnjaju u okvirni prostor online casino ili poker areni razočarani su. Prema našem iskustvu, trenutačno se ne očekuje da će kladioničar nadograditi bočnim kategorijama.

Porez na klađenje – Nema veze s kladionicom

Porez na klađenje nije problem za njemačke kupce na Big Bet Worldu. Kladioničar preuzima cijeli porez iz vlastitog blagajnog registra. Ni u kojem trenutku korisnici ne dolaze u dodir s porezom za sportske klađenje, ni za izgubljene savjete. Očito nema ni skrivene naknade na Big Bet World – bruto znači uvijek istu mrežu. Na primjer, oni koji uspješno igraju kvotu klađenja od 3.0 s okladom od deset eura, dobit će punih 30 eura.

Korisnička podrška – 24 sata dnevno i besplatno

Postoje i dobre ocjene za korisničku podršku Big Bet Worlda. Zaposlenici su profesionalni, sigurni i prijateljski. Dostupnost je dostupna 24 sata dnevno – 365 dana. U Njemačkoj kladioničar posluje s besplatnim telefonskim brojem 0800. Uz to, podrška za chat i e-poštu dostupna je za pisane upite. Mala negativna bilješka dostupna je samo za izbornik FAQ, koji još nije dostupan na njemačkom jeziku.

Sigurnost / licenca – dostupni su papiri EU

Službeni davatelj sportsko klađenja je M-Hub Gaming Operations Limited. Vrlo malo se može reći o samoj tvrtki. Vanjske značajke kvalitete su dosljedne. Kladioničar radi s važećom licencom EU matičnog tijela za igre na sreću. Ta činjenica sama bi trebala pružiti korisnicima potrebno samopouzdanje. Malteško regulatorno tijelo jedno je od najstrožih regulatora online scene. Čak će i najmanji nepravilnosti u Big Bet svijetu dovesti do povlačenja licenci.

Zaključak: Pridošlica s daljnjim potencijalom

Big Bet World je dostigao vrh usporedbe kladioničara u roku od nekoliko mjeseci. Konkretno, mainstream Tipper – posebno navijači nogometa – osjetit će na mladoj kladionici zadovoljstvo. Posebno vrijedni su vrlo dobri koeficijenti klađenja uz istodobno oslobođenje od plaćanja poreza. Big Bet World je također nenadmašiv u dubini mogućnosti klađenja. Čak i apsolutni vrhovni kladioničari moraju u ovom trenutku skinuti šešir. Prilikom izrade internetske stranice i mobilne aplikacije za klađenje na sport, kladioničar koristi Terminal View kako bi išao na svoj način, što odmah stvara jedinstvenu propoziciju za prodaju. Ima i visokih bodova za BigBet World Bonus, koji se nalazi u usporedbi s bonusom klađenja u usporedbi s njemačkim liderom Tipico. Besplatna korisnička podrška 24 sata dnevno radi besprijekorno. Naše je mišljenje nužno poboljšati samo u prijenosnom portfelju i u dizajnu izbornika FAQ. Big Bet World nedvojbeno ima potencijal da bude dugoročno u prvih pet kladionica svijeta.

Big Bet World Sada se Kladiti