Big Bet World – sakupljajte poene i osvojite realni novac!

    Big Bet World

    Kao što su već i navikli svoje igrače širom svijeta, Big Bet World je i ovoga puta spremio jednu atraktivnu ponudu koja nema vremenskog ograničenja! Sve što se od igrača traži jeste da sakuplja svoje Big Bet poene i na kraju ih konvertira u svoj novčani dobitak!

    Napravite svoje tikete sa jednim ili više parova i osvojite dodatne Big Bet World poene koje Vam ova kladiteljska kuća uplaćuje direktno na račun. Jedini uvjet jeste da Vaša oklada iznosi 1000 eura, a olakšavajuća okolnost je ta što taj uplaćeni iznos možete sakupiti sa koliko god tiketa želite.

    Igrajte se redovito i sakupljajte svoje Big Bet poene, a svaki put kad premašite iznos uplate od 1000 eura, dobijate po 1 Big Bet poen koji možete konvertirati u svoj realni novac!

    Koliko poena toliko i eura!

    Big Bet World je svojim igračima pružio još jednu sjajnu nagodbu kao znak zahvalnosti za učestalo klađenje. Ukoliko ste redoviti igrač a niste saznali za Big Bet Poene koje je ova kladionica spremila za sve svoje korisnike, ovo je idealna prilika da ponovno posjetite njihov sajt!

    Svaki put kada napravite tikete čiji je ukupni koeficijent za uplatu 1000, Vi dobijate dodatni Big Bet poen u iznosu od 1 eura na Vaš bonus račun! Bez panike, Vaš iznos uplate ne mora biti samo 1000 eura kako biste osvojili svoje poene.

    Ovisno o tome koliko parova na tiketu sastavite, ovisi i Vaša ukupna uplata za sudjelovanje u ovoj promociji. Ako primjerice želite odigrati 20 parova na svome listiću, Vaša uplata za sudjelovanje u BBP bonusu iznosit će 50 eura! Analogno broju odigranih parova smanjuje se i ukupna potrebna uplata za osvajanje poena.

    Odigrajte nekoliko odvojenih oklada za zbirne poene!

    Big Bet WorldPremda se na prvi pogled ova promocija čini teško ostvariva (ako Vas je uplašio iznos uplate od 1000 eura), uz kombinaciju nekoliko tiketa Vi olakšavate sebi i sakupljate svoje poene puno brže i jeftinije!

    Ako primjerice odigrate tri zasebne oklade sa po pet parova u iznosu od 67 eura, Vaša računica glasit će: 3 x 5 x 67, što zbirno daje 1005, odnosno 1 Big Bet poen i 5 dodatnih eura za Vaše sljedeće sakupljanje poena!

    Ako, pak, odigrate dvije odvojene oklade u iznosu od 50 eura sa po 20 parova, Vaš račun bit će: 2 x 20 x 50, što zbirno daje 2000, odnosno točno 2 Big Bet Poena!

    Svaki put kada se broj Vaših odigranih parova umnoži sa ukupnom uplatom i Vaš konačni iznos premaši 1000, Vi dobijate svoj Big Bet poen koji kasnije možete konvertirati i podići svoj novac!

    Također treba napomenuti da se singl i sistemske oklade na računaju za ovu promociju, premda imate mogućnost odigrati pojedinačnu okladu! Drugim riječima, ukoliko odigrate 10 parova organiziranih kao singl oklade u iznosu od 100 eura, svaki Vaš par važit će kao pojedinačna oklada. U ovom slučaju, svaka Vaša oklada iznosit će 10 eura.

    Jednom kada sakupite makar jedan Big Bet poen, Vi ga istoga trenutka možete konvertirati neovisno o Vašim tiketima i podići realni novac!

    Naposlijetku treba istaći i to da Big Bet World zadržava pravo da poništi igraču sudjelovanje u ovoj promociji ukoliko primjeti bilo kakvo kršenje pravila i uvjete korištenja ove kladiteljske kuće.