Betworld Vam poklanja cash-back bonus za Vašu dobitnu ili gubitnu okladu!

    Jedna od najmlađih kladiteljskih tvrtki u svijetu online klađenja zacijelo jeste Betworld koji je osnovan 2014. godine, a ova kladionica također se može smatrati jednom od najbrže rastućih kladiteljskih kuća koje svojim igračima imaju što ponuditi kada je sportsko klađenje u pitanju.

    betworld cashback

    U jednoj od naših prethodnih bonusnih vijesti isto tako ste mogli čitati o sjajnom bonusu ove kladionice koji se odnosi na nogometno klađenje, a ovoga puta predstavljamo Vam i fantastičan bonus Betworlda za kombinirane oklade koji mogu ostvariti svi registrirani igrači.

    Ovoga puta Betworld Vam poklanja povraćaj novca u iznosu od 10% za sve Vaše kombinirane oklade, i to bez obzira na to je li Vaš listić dobitan ili gubitni.

    Cash-back bonus svakog ponedjeljka

    Ovaj jedinstveni bonus koji nam dolazi iz Betworlda igraču omogućuje da profitira zahvaljujući svojoj okladi, čak i ako njegova oklada bude gubitna.

    Ako napravite kombinirani listić u ovoj kladiteljskoj kući, a pritom se okladite na bilo koji sport u okviru redovite kladiteljske ponude Betworlda, ova kladionica Vam poklanja bonus u visini od 10% od Vašeg uplaćenog depozita koji će biti na Vašem računu odmah nakon kreiranja oklade.

    Sve što je potrebno da biste pokupili svoj bonus jeste da uđete na Vaš kladiteljski nalog i napravite Vašu kombiniranu okladu, a bez obzira na to je li Vaš listić dobitan ili gubitni, Betword će na Vaš nalog uplatiti bonus u iznosu od 10% od uplaćenog depozita. Ono što treba imati na umu kada je u pitanju ovaj cash-back bonus jeste da ova promocija važi jedino ponedjeljkom, te i da je to ujedno jedini dan kada možete računati na svoj povraćaj.

    Maksimalni iznos bonusa koji možete zaraditi zahvaljujući Vašoj kombiniranoj okladi može ići sve do €25, ili u ekvivalentnom iznosu u drugoj valuti.

    Bonus važi i za klađenje uživo

    Betworldov cash-back bonus za kombinirane oklade isto tako možete iskoristiti kladeći se na live događaje, ma koji sport da je u pitanju, a ova kladiteljska kuća također naglašava da se za ovu promociju neće računati sistemske oklade.

    betworld bet

    Da biste sudjelovali u ovom bonusu, također je bitno da Vaše kvote ne budu manje od 2.50, koliki je minimalni koeficijent za ovaj bonus povraćaj, a za ovaj cash-back isto tako možete koristiti i Last minute servis za klađenje, gdje možete naći kompletnu live ponudu za sve sportove.

    Ova kladiteljska kuća također napominje da zadržava pravo da ovu promociju stopira ili poništi, pa čak i suspendira nalog igrača ako utvrdi bilo kakvo kršenje pravila i uvjeta korištenja koje možete naći na samoj stranici. Ono što će se zacijelo dopasti svim igračima i kladiteljima Betworlda jeste da ovaj cash-back bonus nema vremenskih ograničenja, te da je ova ponuda aktualna svakog ponedjeljka.

    Bonus dobrodošlice i do €100

    Osim sjajne ponude za klađenje na nogomet koju ova kladionica ima, Betworld se također izdvaja i po fantastičnom bonusu dobrodošlice koji mogu iskoristiti svi novi igrači. Ako se registrirate u ovoj kladionici, možete biti u prilici zaraditi i do €100 za Vaš prvi uplaćeni depozit.

    Sve što je potrebno kako biste pokupili ovaj sjajni bonus dobrodošlice jeste da se registrirate u Betworldu i položite svoj prvi depozit koji morate iskoristiti za klađenje u roku od 10 dana od trenutka uplate. Kada uplatite svoj prvi depozit Betworld će Vam istog trenutka duplirati iznos na računu, ali ovu sumu morate okrenuti 5 puta u roku od 10 dana, i to na minimalnu kvotu 1.70.