BetWorld – Garantiran povraćaj novca za finale Lige prvaka bez golova

    Betworld kladionica predstavlja jednu od novijih tvrtki u svijetu online kladjenja. Osnovana je 2014. godine i od tada svaki dan privlači sve više igrača u svoje redove. Ono što BetWorld tvrtku čini tako atraktivnom za igrače je njena izuzetno kvalitetna kladiteljska ponuda, visoki koeficijenti i različiti bonusi za koje su spremili za svoje korisnike.

    Betworld

    Ako još niste registrirani na sajt ove kladionice, sada je pravo vrijeme da to učinite jer vas tamo čekaju razne promocije, kao i odličan bonus dobrodošlice. Stranica je dostupna i na hrvatskom jeziku, tako da vam navigacija na sajtu BetWorlda neće biti uopće teška.

    Jedna od promocija koju BetWorld ima na svom sajtu vezana je za finale Lige prvaka u kojem sudjeluju Tottenham i Liverpool. Sigurno ste kao gledatelj i kao kladitelj odabrali svog favorita. Niko od nas ne bi voleo da se meč završi bez golova. Zato je Betworld igračima koji se oklade na ovaj meč, a on se završi bez pobjednika, omogućio povraćaj novca u iznosu do €25.

    Money-Back Guarantee za rezultat 0-0

    Nogometna sezona ulazi u posljednju, ali najzanimljiviju fazu. U subotu 1. lipnja navečer Tottenham i Liverpool će se na Wanda Metropolitano stadionu u Madridu boriti za trofej u Ligi prvaka. Navijači i kladitelji očekuju puno golova i pobjedu svog favorita na ovom meču, pa će vjerojatno i na listićima tipovati na takav ishod.

    Ako se kladite u BetWorld kladionici a meč se ipak završi sa 0:0 ne gubite nadu, oni će vam obezbjediti povraćaj novca u visini do maksimalno €25, ovisno o tome koliko ste uložili. Evo uputa kako da ostvarite pravo na ovaj bonus:

    Uvjeti za korištenje ove promocije

    Da bi igrači stekli pravo na ovaj bonus, potrebno je da ispune sljedeće uvjete:

    Kako funkcionira ova BetWorld promocija?

    Money-Back opcija za povraćaj novca u slučaju 0–0 rezultata u finalu Lige prvaka funkcionira krajnje jednostavno. Potrebno je samo položiti neku single okladu na ovaj meč i, ako ne bude golova, dobivate novac nazad. Primjerice radi: stavite okladu od €10 da će Liverpool dobiti Tottenham u regularnom dijelu meča. Stvari krenu po zlu i tijekom 90 minuta ne bude golova. Meč ulazi u produžetak, a Vi ste izgubili primarnu okladu na listiću. Medjutim, BetWorld kladionica će Vam izvršiti povraćaj uloženog novca od €10 u roku od 48h.

    Požurite i položite sredstva na svog favorita u Ligi prvaka. Promocija BetWorld operatera za povraćaj novca u slučaju ishoda bez golova na ovom meču traje do početka meča 1. lipnja u 21h.

    BetWorld bonus dobrodošlice do €100

    BetWorld je spremio sjajan poklon dobrodošlice za svoje nove korisnike koji otvore kladiteljski račun kod ovog operatera. Novi igrači imaju priliku da dobiju i do maksimalno €100 evra welcome bonusa na prvi depozit ako odluče da svoje povjerenje daju ovoj kladionici.

    Uvjeti za ostvarivanje ovog primamljivog bonusa su vrlo jednostavni. Potrebno je registrirati se i otvoriti kladiteljski račun na sajtu BetWorld kladionice. Zatim je potrebno položiti izvjesni depozit i iskoristiti ga za kladjenje u roku od 10 dana. Uloženi novac bit će vam odmah dupliran, ali morate ga okrenuti 5 puta na oklade sa minimalnom kvotom od 1.70. Ako ste, primjerice, uložili prvi depozit od €50, on će vam odmah biti uvećan za još €50. Dalje, potrebno je iznos od €100 (prvi depozit + bonus) u roku od 10 dana okrenuti 5 puta (ukupno €500) tako što ćete na listiće stavljati oklade sa kvotom većom od 1.70.