Betworld – Kako podići novac sa računa

    Betworld je jedna od onih kladiteljskih kuća koja u svakom segmentu svojim korisnicima pruža vrhunsku uslugu. Ova kladionica se doista ističe od svojih konkurenata kada su u pitanju mnoge stvari, počev od same funkcionalnosti sajta i kladiteljske ponude, pa sve do metoda pomoću kojih možete uplatiti i podići sredstva sa svog računa.

    Kada je u pitanju ovo posljednje, odnosno metode pomoću kojih možete podići svoj novac, Betworld svojim igračima pruža čitav niz mogućnosti pomoću kojih mogu podići svoj depozit. Upravo je i ovo jedan od razloga vrtoglave popularnosti ove mlade kladiteljske kuće kod igrača širom svijeta.

    Kako podići novac sa svog naloga u Betworldu

    Kada je riječ o podizanju depozita u ovoj kladiteljskoj kući, Betworld se doista potrudio da svojim igračima omogući isplatu novca uz pomoć nekoliko različitih metoda. Za razliku od nekih online kladionica gdje se igrač često mora vezati isključivo za jednu metodu uplate i isplate novca, ova kladiteljska kuća daje širok izbor svojim igračima kada je ovaj postupak u pitanju.

    betworld_app

    Betworld App

    Da biste podigli svoj novac u Betworldu, potrebno je uraditi nekoliko jednostavnih koraka unutar samog sajta. Jednom kada se budete registrirali, bićete u mogućnosti i da podižete novac sa svog računa. Sve što trebate uraditi da biste pokrenuli proces isplate depozita jeste sljedeće:

    Jednom kada završite ovaj proces, od Vas će se možda zatražiti da još jednom potvrdite svoj identitet, ali ova procedura ne iziskuje previše vrijemena, te je ovo formalnost koju ćete učiniti za svega nekoliko minuta. Da biste verificirali svoj nalog, potrebno je da skenirate neku od fotografija iz Vaše putovnice ili vozačke dozvole, kao i kopiju Vašeg bankovnog izvoda koji također koristite na svom nalogu.

    Onog trenutka kada završite proces verificiranja svog naloga, bit ćete u prilici da nastavite sa procedurom podizanja depozita. Sljedeći korak za podizanje Vašeg depozita jeste biranje metode pomoću koje želite podići svoj novac. Uobičajeno je da je ova metoda ona koju ste izabrali prilikom kreiranja Vaše naloga.

    Metode za podizanje depozita

    Prilikom biranja metode pomoću koje možete podići svoj novac, obratite pažnju i na to kolika je provizija za svaku od ovih metoda. Visina provizije i vrijeme za koje će novac biti u Vašim rukama ovise o tome koju metodu izaberete. Ipak, kada je riječ o visini provizija uračunatih u Vaš depozit, ova cifra često ne prelazi više od 2%.

    Metode pomoću kojih možete podići svoj novac u Betworldu su sljedeće:

    Ako izaberete Skrill, Neteller ili ecoPayz kao metodu za isplatu depozita, Vaš depozit bit će na Vašem računu tijekom naredna 24 časa. Ako je Vaša metoda za isplatu novca pak putem bankovnog računa, ovaj proces transfera novca trajat će između 2 i 10 dana.

    Jednom kada izaberete svoju metodu za podizanje novca, od Vas će se tražiti i da unesete neke od osnovnih informacija vezanih za Vaš nalog, kao i visinu depozita koji želite da podginete. Minimalni iznos koji možete podići sa svog naloga jeste €30.