Betway – Okladite se na Copa America i osvojite sjajne nagrade

    Betway je jedna od kladionica koja osim sjajnih koeficijenata, i iznimno široke ponude, redovito nudi dobre promocije i sjajne nagrade. Ovoga puta riječ je o bonusu koji se odnosi na klađenje na Copa America koje je nedavno počelo i koje vam može donijeti neku od sjajnih nagrada u vidu iPhone-a X ili €5.000 free bet kredita.

    betway_live

    betway

    Betway također nudi sjajan bonus dobrodošlice novim igračima, koji se zapravo sastoji od tri mini bonusa. Pročitajte članak do kraja i saznajte što trebate učiniti ne bi li ste preuzeli ove sjajne nagrade.

    Klađenje na Copa America donosi vam nagrade u iznosu od €6.000

    Betway vas je odlučio podstaknuti da igrate Copa America tako što nudi sjajnu promociju za koju se možete prijaviti do 7. lipnja, odnosno do kraja turnira. Ako ispratite uvjete koje ćemo vam navesti u ovom članku, bićete u prilici da uđete u uži izbor kandidata koji će sudjelovati u nagradnoj igri koja donosi sjajne nagrade u vidu novog iPhone X i €5.000 free bet kredita koji će biti raspodeljeni srećnim dobitnicima. Sve što je potrebno je ispratiti sljedeće korake:

    Uvjeti korištenja ovog bonusa

    Kako doći do ove sjajne nagrade?

    Ako želite sudjelovati u velikom izvlačenju, morate zaraditi tzv. kvalifikacioni listić koji će vam omogućiti sudjelovanje u njemu. Ovaj kvalifikacioni listić možete zaraditi svakoga dana do kraja promo perioda tako što ćete ispratiti neku od dnevnih ponuda Betway-a. Primjerice, to može biti neka promocija vezana za kriket, ili možda čak neko od eSports natjecanja. Naravno, vi možete zaraditi i veći broj listića prije velikog izvlačenja, što će vam automatski povećati šanse za dobijanje neku od sjajnih nagrada.

    Ukupan nagradni fond je €6.000, s tim što je prva nagrada iPhone X, koji možete zamijeniti za €1000 free bet kredita, a preostalih €5.000 će se raspodjeliti među srećnim dobitnicima u vidu free bet kredita. Još uvijek nije poznato koliki broj dobitnika će dobiti free bet kredite, jer to vjerojatno ovisi o tome koliko će se kvalifikacionih listića prikupiti do kraja ove promocije. Da podsjetimo, ova promocija traje do 7. srpnja, tako da nemate još puno vremena!

    Uplatite €40 depozita i zaradite €60 free bet kredita

    Betway je kladionica koja nudi dosta sjajnih bonusa, a jedan od boljih je onaj za stalne korisnike – sjajan bonus dobrodošlice koji se zapravo sastoji iz tri manja bonusa koja dobijate nakon prva tri depozita.

    Prilikom prvog depozita u minimalnom iznosu od €10, vi ćete od operatera dobiti €10 free bet kredita. Prilikom uplate drugog depozita u minimalnom iznosu od €10, operater će vas nagraditi sa €20 free bet kredita. I prilikom treće uplate od minimalnih €20, operater će vas nagraditi sa dodatnih €30 koje možete iskoristiti na sportsko klađenje. Prilikom uplate ovih depozita, vi morate odigrati listić sa minimalnim ukupnim koeficijentom od 1.50.

    Nakon što otvorite račun, imaćete 14 dana da aktivirate ovu promociju. Kada free bet krediti budu prebačeni na vaš račun, imaćete 7 dana da ih iskoristite.