Bet365 – Osvoji okladu ako tvoj tim dođe do dva gola prednosti

    S povratkom redovite ponude za klađenje na nogomet, veliki broj svjetskih kladiteljskih kuća spremio je niz bonusa koje igrači mogu ostvariti kladeći se na svoje omiljene nogometne timove.

    bet365 cr home

    Otvorite račun sa bet365 još danasi kladite se na širok raspon tržišta s najpopularnijom svjetskom online kladionicom. T&C’s apply. 18+, begambleaware.org.

    Ovog mjeseca počelo je ligaško natjecanje i za sve najveće europske nogometne lige, a s tim u vezi Bet365 je za sve svoje kladitelje pripremio nekoliko sasvim novih promocija koje možete osvojiti u svega nekoliko koraka.

    Ako tvoj tim povede s dva gola prednosti na utakmici koju si stavio na svoj listić, on u ovoj kladiteljskoj kući postaje dobitan i Bet365 ti isplaćuje novac bez obzira na konačan ishod meča! Ovu sjajnu promociju mogu aktivirati svi ljubitelji najkvalitetnijeg europskog nogometa koji prethodno budu imali otvoren nalog u ovoj kladionici.

    Dobitan listić za dva gola razlike!

    Kao što je već poznato, kolovoz je mjesec kada počinju sva najelitnija nogometna natjecanja diljem Europe, ona ligaška i ona europska. Upravo ovo je period i kada najveće svjetske kladiteljske kuće sa posebnom pažnjom pripremaju svoju kladiteljsku ponudu, pa tako i bonuse i promocije koje mogu ostvariti svi igrači.

    U jednoj od naših prethodnih vijesti već ste mogli pročitati kako funkcionira bonus za utakmicu bez golova u Bet-at-home kladionici, a u ovom tekstu predstavljamo Vam sjajan bonus iz Bet365 tvrtke koji Vas nagrađuje ako Vaš tim povede s dva gola prednosti!

    Ako se okladite u okviru kladiteljske ponude za konačan ishod meča u Bet365-u i tim na koji ste se okladili povede s dva gola prednosti, ova kladiteljska kuća isplatit će Vam cijeli dobitni iznos, bez obzira na to kako se taj meč bude završio.

    Ova fantastična promocija također se odnosi na singl, kao i na listiće s više nogometnih parova, a jedino je važno da Vaš listić bude kreiran prije početka svih utakmica koje želite staviti na njega.

    Kladi se u singlu i osvoji dobitak odmah

    Ako ovu sjajnu promociju aktivirate za Vaš singl listić, Bet365 će Vam za dva gola prednosti Vašeg tima dobitak uplatiti već nakon petnaest minuta nakon ostvarenog rezultata. U slučaju da ste kreirali listić s više parova, meč koji ste selektirali za ovaj bonus računat će se kao dobitan, nakon čega Vam preostaje još samo da pogodite i preostale parove na listiću.

    Najnovija promocija za klađenje na nogomet u Bet365-u odnosi se na klađenje u okviru sljedećih nogometnih natjecanja:

    Ova kladiteljska kuća isto tako naglašava da zadržava pravo da ovu promociju stopira ili poništi ako prethodno utvrdi da je igrač prekršio pravila i uvjete korištenja koji se nalaze na samom sajtu, a također je bitno istaći da ovaj sjajni bonus mogu aktivirati i svi postojeći, kao i novi kladitelji Bet365 tvrtke.

    Nogometni bonus Dva gola prednosti Bet365-a trajat će sve do utorka 31. prosinca 2019. godine.

    Bonus dobrodošlice i do €25!

    Ova britanska kladiteljska tvrtka se osim sjajnih bonusa za sve igrače, kao i sjajne kladiteljske ponude, sasvim sigurno može pohvaliti i fantastičnim bonusom dobrodošlice koji mogu ostvariti svi novi kladielji.

    Ako kreirate nalog u ovoj kladiteljskoj kući i uplatite svoj prvi depozit u minimalnom iznosu od €5, Bet365 će Vas nagraditi ekvivalentnim iznosom u vidu Bet kredita koji isto tako možete koristiti za kreiranje Vaših listića.

    Jednom kada uplatite ovaj minimalni depozit i napravite listić s uplaćenim novcem, Bet365 će na Vaš nalog uplatiti kredit u visini Vašeg prvog uplaćenog depozita, a ovaj iznos može ići sve do €25, kolika je maksimalna naknada ove britanske kladionice.

    Dobiveni Bet kredit ovim putem možete prebaciti i na Vaš glavni kladiteljski račun, a isto tako ga možete koristiti i za kreiranje oklada putem Bet kredita.