Bet-at-home Vam vraća novac za rezultat 0:0!

    Jedna od najrenomiranijih svjetskih kladiteljskih kuća se osim bogate kladiteljske ponude izdvaja i po fantastičnim bonusima koje mogu aktivirati svi registrirani igrači. Ovoga puta Bet-at-home spremio je sjajnu promociju za sve svoje kladitelje, a riječ je o cashback bonusu koji Vas nagrađuje za Vaš promašaj! Ovu promociju možete ostvariti jednostavnom aktivacijom na sajtu Bet-at-home kladiteljske kuće.

    betathome

    Ako odigrate meč iz odabrane Bet-at-home kladiteljske ponude, a Vaša utakmica se završi bez golova, ova kladionica vraća Vam uloženi novac, i to sve do iznosa od čak €50! Sve što je potrebno da biste sudjelovali u ovoj promociji jeste da imate otvoreni nalog u ovoj kladiteljskoj kući.

    Cashback bonus sve do €50!

    Ovaj fantastični nogometni bonus koji nam dolazi iz Bet-at-home kladionice nagrađuje sve svoje igrače za njihov promašeni nogometni par, a glavni uvjet za ovaj povraćaj novca jeste da se Vaša utakmica iz selektirane kladiteljske ponude završi rezultatom 0:0.

    Ovu cashback promociju kladitelji mogu aktivirati u svega nekoliko koraka:

     

    Bet-at-home također napominje da za ovu promociju važe samo Vaše singl oklade, te i da se za ovaj bonus računa Vaša prva singl oklada u okviru odabrane kladiteljske ponude. Ako se, pak, Vaša prva utakmica ne odigra, Vaša naredna oklada u okviru ovog cashback bonusa računat će se za isti bonus.

    Ova kladiteljska kuća isto tako naglašava da za sudjelovanje u ovom bonusu igrač mora koristiti depozit sa svog glavnog računa, te da se drugi bonusni depoziti neće računati prilikom aktiviranja promocije. Vaš povraćaj novca za utakmicu bez golova također može ići sve do €50!

    Cashback vaučer na Vašem računu već sljedećeg dana

    Ono što također treba znati kada je u pitanju aktivacija ovog bonusa jeste i to da ovu promociju možete aktivirati i putem mobilne aplikacije ove kladiteljske kuće, kao i putem mobilne verzije Bet-at-home sajta, što je zacijelo sjajna vijest za sve Bet „on the go“ kladitelje.

    Ako Vaša utakmica završi rezultatom 0:0, Bet-at-home će Vam već narednog dana uplatiti Vaš depozit u formi vaučera, a ovaj bonus možete povući s Vašeg kladiteljskog računa čim iznos obrnete tri puta kladeći se na minimalnu kvotu 1.50. Isto tako igrači trebaju znati da ovaj rollover moraju iskoristiti tijekom 60 dana od osvajanja bonusa.

    Premda se live oklade neće računati za aktivaciju ovog bonusa, Vaš zarađeni cashback vaučer isto tako možete koristiti kladeći se na sve sportove u ovoj kladiteljskoj kući, čak i one virtualne, a za sve ove igre također se možete kladiti i uživo.

    Ova promocija Bet-at-home nema vremenskih ograničenja, što znači da možete zaraditi bonus gotovo svakog dana kladeći se na omiljene nogometne mečeve, a ova kladionica isto tako zadržava pravo da Vaš bonus stopira ili poništi ako utvrdi bilo kakvo kršenje pravila i uvjeta korištenja koje možete naći na sajtu same kladiteljske kuće.

    Kladi se svakog dana i osvoji Porsche u Bet-at-home-u!

    Ova renomirana kladiteljska tvrtka zacijelo se izdvaja po odličnoj kladiteljskoj ponudi i sjajnim kladiteljskim promocijama, a koliko su bonusi Bet-at-home-a fantastični i izdašni možda najbolje govori i posljednja nagradna igra ove kladionice.

    Ako se svakog dana kladite u ovoj kladionici, Bet-at-home će Vam za Vašu lojalnost pokloniti Porsche 911 u vrijednosti od €100,000. Naravno, kao što možete i pretpostaviti, za ovu nevjerojatnu nagradu konkuriraju samo oni koji redovito popunjavaju svoje listiće na dnevnoj razini, a svaki kladitelj koji preskoči barem jedan dan ispada iz utrke za automobil.

    Osim ovog, na sajtu same kladionice možete naći i još nekoliko sjajnih bonusa, a zacijelo glavna stvar za sudjelovanje u svim promocijama jeste da imate svoj kladiteljski nalog. Ako ste jedan od onih entuzijastičnih igrača koji vole sudjelovati u raznim kladiteljskim izazovima, Bet-at-home bez sumnje jeste Vaš idealni odabir.