Bet-at-home – Uplata depozita

    Jedna od najbrže rastućih svjetskih kladiteljskih kuća svojim igračima pruža kvalitetan ugođaj u gotovo svim kladiteljskim sferama, počev od bogate igračke ponude, sjajno optimiziranog sajta, pa sve do atraktivnih bonusa za sve korisnike širom svijeta.

    Kada je riječ o metodama uz pomoć kojih igrač može uplatiti novčana sredstva na svoj kladiteljski račun, Bet-at-home i ovdje ne zaostaje, te tako svojim igračima pruža čak nekoliko mogućnosti kada su u pitanju načini na koje mogu uplatiti svoj kladiteljski depozit.

    Metode za uplatu depozita u Bet-at-home kladiteljskoj kući

    Ako se odlučite priključiti Bet-at-home kladiteljskoj kući i riješili ste kreirati svoj kladiteljski nalog kod nje, zacijelo trebate znati i to na koje sve načine možete uplatiti Vaš depozit za klađenje.

    Ova kladiteljska kuća svim svojim igračima pruža više načina na koje mogu uplatiti novčana sredstva na svoj račun, a sve ove načine mogli bismo svrstati u sljedeće metode:

    Korisnici iz Hrvatske također imaju prednost korištenja svih gorenavedenih metoda, a još jedna sjajna vijest sasvim sigurno je i ta da ova kladiteljska kuća omogućuje i korištenje hrvatskog jezika na samom sajtu, stoga se naši igrači mogu vrlo brzo adaptirati.

    bet-at-home

    Uplata putem bankovnog računa

    Ova metoda uplate novca na kladiteljski nalog zacijelo ne spada među najpopularnije, prije svega zbog činjenice da se na prijenos sredstava čeka i do tri radna dana, ali ipak postoji određeni postotak igrača koji svoj novac uplaćuju isključivo ovim putem.

    Da biste svoj novac uplatili na račun ovim putem, sve što je potrebno jeste da povežete svoj bankovni račun sa svojim kladiteljskim nalogom. Još jedna sjajna stvar je i ta da se uplatom putem bankovnog računa ne uzimaju nikakve dodatne naknade, te da možete u cijelosti raspolagati sa svojim uplaćenim sredstvima.

    Uplata kreditnim i debitnim karticama

    Jedna od popularnijih metoda za uplatu novca u Bet-at-home kladiteljskoj kući sasvim sigurno jeste putem kreditnih i debitnih kartica. Ova kladiteljska kuća svojim igračima omogućava uplatu depozita uz pomoć Visa, Mastercard/Eurocard i Diners Club kartice, a jedini uvjet koji se tiče same transakcije jeste da Vaša minimalna uplata bude 10 eura, ma koju karticu da izaberete.

    Uplata putem elektronskih novčanika

    Zacijelo jedan od najbržih i najefikasnijih načina na koji možete uplatiti novac na svoj Bet-at-home račun jeste i putem elektronskih novčanika, odnosno e-Walleta. Ovaj način uplate novca postaje sve popularniji kada je u pitanju plaćanje roba i usluga na internetu, a ovu kvalitetu prepoznale su i najbolje svjetske kladiteljske kuće, te su u svoju ponudu uvrstile i ovu metodu za uplatu novca.

    Uplatu na Bet-at-home račun možete izvršiti i uz pomoć Skrilla, Skrill 1-Tap-a i Netellera, a minimalni iznos depozita je 10 eura.

    Online banking i Cash vaučer uplate

    Sredstva na kladiteljski nalog možete uplatiti i putem nekog od online banking servisa za plaćanje, kao i svojim Cash vaučerima koje povezujete sa servisima koje određena kladionica podržava.

    Za korisnike iz Hrvatske, Bet-at-home je omogućio uplatu novca putem Paysafecard servisa, a promena transakcije izvršene ovim putem prikazuje se istog trenutka, stoga je depozit uplaćen Paysafecard-om Vama dostupan i vidljiv već sljedećeg trenutka nakon uplate. Minimalni iznos za uplatu depozita ovim putem iznosi nevjerojatan 1 euro.