Bet-at-home – Isplata depozita

    bet at homeOva kladiteljska kuća u usponu svojim igračima pruža doista veliki broj mogućnosti kada su u pitanju metode za podizanje novca sa kladiteljskog naloga. Ovisno o tome iz koje zemlje dolazite, imate mogućnost odabira neke od metoda putem koje možete preneti Vaš novac sa kladiteljskog računa.

    Bet-at-home je svojim igračima širom svijeta omogućio isplatu depozita na nekoliko načina i ovo je, zajedno sa bogatom kladiteljskom ponudom i sjajnim promotivnim akcijama, zacijelo jedna od najvećih kvaliteta ove kladiteljske kuće.

    Metode za podizanje novca u Bet-at-home kladiteljskoj kući

    Novac sa Vašeg kladiteljskog naloga u Bet-at-home kladiteljskoj kući možete podići putem nekoliko različitih metoda, a sve ove načine možemo svrstati u nekoliko osnovnih, i to su:

    Proces podizanja novca sa kladiteljskog naloga je vrlo jednostavan i jedino što trebate uraditi da biste podigli svoj novac jeste da se prijavite na Vaš kladiteljski nalog. Nakon toga dovoljno je samo da izaberete metodu pomoću koje želite prebaciti svoj novac u sektoru Withdrawal koji se nalazi u kladiteljskom meniju.

    Isplata putem bankovnog računa

    Da biste povukli svoja sredstva ovim putem, jedino što je potrebno jeste da svoj bankovni račun povežete sa Vašim kladiteljskim računom. Jedna od glavnih prednosti korištenja ove metode jeste ta što imate mogućnost besplatnog podizanja novca, i to čak tri puta u mjesecu. Svako dodatno podizanje novca putem bankovnog računa koštat će Vas 5 eura, a ovaj iznos ovisi o valuti koju koristite.bet at home

    Isplata putem e-Walleta

    Bet-at-home svojim igračima omogućava i podizanje novca putem elektronskih novčanika, popularnih e-Walleta. Novac koji želite prebaciti ovim putem možete preneti uz pomoć sljedećih elektronskh novčanika:

    Uvjeti za prebacivanje novca će ovisiti o tome koji elektronski novčanik izaberete. Ono što je zajedničko svim ovim metodama jeste to što je minimalni iznos koji možete povući 10 eura, dok je maksimalna svota za podizanje sa Skrillom 6.000 eura, a sa Netellerom čak 10.000 eura. Kao što je slučaj sa bankovnim transakcijama, ako novac prebacujete sa Bet-at-home računa na Vaš Skrill nalog, također imate mogućnost besplatnog prijenosa novca, i to dvaput mjesečno.

    Isplata putem kreditnih kartica

    Ova kladiteljska kuća isto tako mogućava isplatu novca putem kreditnih kartica, a u ovu svrhu možete koristiti svoju Visa, Mastercard i Diners Club karticu. Minimalni iznos koji možete prebaciti putem neke od ovih kartica je 100 eura ili ekvivalentnu sumu novca u drugoj valuti, dok je maksimalni iznos koji možete prebaciti u jednoj transakciji nevjerojatnih 6.000 eura.

    Kao što je slučaj i sa prethodnim metodama, Bet-at-home Vam dozvoljava dvije besplatne isplate depozita na mjesečnoj razini, dok je za svaku dodatnu transakciju igrač u obavezi doplatiti dodatnih 5 eura.

    Isplata putem PayPala i Online bankingom

    Jedan od popularnih servisa za isplatu novca zacijelo jeste i PayPal, a za ovu metodu isplate potrebno je da sa svog kladiteljskog naloga prebacite najmanje 50 eura. Maksimalni iznos koji možete povući ovim putem je 5.000 eura.

    Bet-at-home svojim igračima omogućava i isplatu putem nekog od online servisa za transfer novca na internetu, a online banking servisi dostupni u ovoj kladiteljskoj kući su:

    Vaš novac možete prebaciti putem nekoliko drugih servisa, kao i putem Cash vaučera, a visina minimalnog iznosa koji možete podići ovisi o tome koji od ovih servisa odaberete, kao i vrijemenski rok tijekom koga će Vam novac biti isplaćen.