b-Bets: Registrirajte se i osvojite do €100

    b-Bets: Registrirajte se i osvojite do €100

    Blizi se vikend i novo nogometno ludilo diljem Europe i svijeta. Očekuju nas prave poslastice u najjačim ligama i sve je spremno za nove pobijede. Ako već planirate da odigrate hrpu listića, zašto ne biste pokupili i neki atraktivni bonus koji vam b-Bets nudi ovog tjedna? Naime, radi se o sjajnom welcome bonusu u iznosu do €100 koji stoji na raspolaganju novim igračima. Uz to, b-Bets ima veliku ponudu za nogometno klađenje i sjajne koeficijente. Također, nije sve izgubljeno ni ako vam sve oklade otpadnu, jer ovaj operater nudi fenomenalne promocije igračima koji žele okušati sreću u kazinu.

    100% Welcome Bonus up to €100

    Započnite vikend u velikom stilu i duplirajte vaše oklade! b-Bets kladionica ima sjajnu ponudu koja se ne odbija tako lako. Ovakva ponuda je previse primamljiva da bi trajala dugo, tako da nemojte čekati previše. Kada otvorite račun u b-Bets kladionici, vaš inicijalni depozit će biti dupliran, do iznosa od €100.

    Prema tome, ako vaš inicijalni depozit iznosi €75, b-Bets vas nagrađuje sa dodatnih €75 u bonus kreditima. Ovaj bonus je dostupan samo novim članovima, to jest može biti aktiviran samo prilikom prvog depozita. To znači da, iako ste nekada otvorili račun u b-Bets kladionici a niste uplaćivali nikakav depozit, u mogućnosti ste da aktivirate ovaj bonus.

    Ovaj bonus se može iskoristiti samo prilikom prvog depozita, a da biste ga aktivirali morate ispuniti određene uvjete. Svakako, ovo je jedna od najboljih welcome ponuda koje trenutno kruže na kladioničarskom tržištu. A ono što će posebno obradovati naše igrače je vijest da b-Bets prihvata račune kreirane u Hrvatskoj. Sjajna ponuda je na dohvat ruke – izdvojite 5 minute vašeg vremena i duplirajte svoje oklade sa b-Bets kladionicom!

    Koje uvjete morate ispuniti za ovu promociju

    Glavni i osnovni uvjet za aktivaciju ovog bonusa je da sa vašeg b-Bets računa niste uplaćivali nikakav depozit. Također, postoji rollover vezan za ovaj bonus i on iznosi 8x od zbroja sume koju ste uplatili i bonusa kojim vas b-Bets nagrađuje. Primjerice, ako je vaš depozit iznosio €50 i dobili ste welcome bonus u iznosu od €50, to znači da ćete morati da uložite €800 prije nego što ćete moći da podignete pun iznos bonusa.

    Također, kako biste otpisali rollover, koeficijenti na vašim listićima moraju biti veći od 1.80. Svaki ulog mora biti plasiran na sportski događaj koji ima 3 ili više mogućih ishoda.

    Kod b-Bets postoji i buy-off opcija koja vam omogućuje da rezervirate isplatu, čak i kada niste ispunili rollover uvjete do kraja. Dajemo vam primjer kako to izgleda: uložili ste €100 i nakon nekoliko dana ste uspjeli da ispunite 80% rollover uvjeta, i vaša bilanca je trenutačno €1000; vi ste u mogućnosti da podignete €800 (ili 80% od ukupne sume koju imate na računu), a ostatak vašeg rollovera će biti otkupljen!

    Ovo je sjajna ponuda s obzirom na to da neki operateri imaju rollover i do 20x, što praktično znači da vi morate pogoditi ogromnu kvotu ne bi li podigli vaš zasluženi bonus. Sa b-betsom možete taktizirati i igrati sigurnije oklade, jer praktično u svakom trenutku možete podići vaš bonus, samo je pitanje koliko ste u stanju biti strpljivi. Ako odlučite podići bonus prije nego ispunite rollover uvjet, b-Bets će vam uzeti dio zarade. Tako da Vam preporučamo da budete strpljivi i ustrajete do kraja.