b-Bets – Kako podići novac sa svog računa

    Kao i kada je riječ o uplati novca na Vaš kladiteljski nalog, isplata sredstava sa Vašeg kladiteljskog računa u b-Betsu također je vrlo jednostavna i pouzdana. Osim toga što možete računati na vrhunski kvalitet i ove kladiteljske usluge, b-Bets Vam pruža i veliki broj mogućnosti kada je u pitanju način na koji želite podići svoj zarađeni novac.

    Metode za isplatu novca

    Ako ste se odlučili za klađenje u b-Betsu a došao je trenutak da želite podići svoj zarađeni novac u ovoj kladiteljskoj kući, Vi to možete učiniti na gotovo sve moguće načine. Da stvar bude još bolja, u velikom broju slučajeva nećete čekati na svoju isplatu duže od dva dana, a vrijeme za koje ćete moći koristiti svoj novac ovisi o tome koji servis za podizanje novca izaberete!

    Kao i kada je u pitanju uplata depozita za klađenje u ovoj kladiteljskoj kući, isplatu novca sa Vašeg računa također možete realizirati putem mnogobrojnih servisa, a neki od njih su: PaySafecard, Trustly, Multi Banco, Giropay, Zimpler, Mister Cash, Entercash, Sofort Banking, kao i još nekoliko drugih servisa.

    Igrači također imaju mogućnost da svoj novac podignu putem svog bankovnog računa, a osim ovog, popularni metodi za podizanje novca su i putem Visa i Mastercard kartice, kao i putem eWalleta, kao što su Skrill i Neteller.

    Kako prebaciti sredstva sa svog naloga?

    Jednom kada zaigrate u b-Betsu, doći će trenutak i kada ćete želeti da povučete svoj zarađeni novac sa Vašeg kladiteljskog naloga, a ova procedura stajat će Vas svega nekoliko minuta. Vaša zarađena sredstva sa Vašeg kladiteljskog računa možete prebaciti putem neke od metoda za isplatu novca na sljedeći način.

    Ako se desi da nakon ovih koraka Vaš novac i dalje ne bude na Vašem računu u roku od četiri dana od trenutka transfera novca, kontaktirate korisničku podršku ove kladiteljske kuće putem njihovog sajta. Ako postoji bilo kakav razlog da Vaš novac ne bude prenešen u ovom roku, budite sigurni da će se nadležni u b-Betsu postarati da dobijete svoj novac odmah nakon Vaše intervencije.

    Jedan od mogućih razloga zbog kojeg se dešava da igrač ne dobije svoj novac u predviđenom vrijemenskom roku jeste i iniciranje ovog transfera putem bankovnog računa. Ako se desi da ste Vaš novac hteli povući tijekom vikenda, ova procedura otpočet će tek tijekom prvog sljedećeg radnog dana.

    Osim sjajne kladiteljske ponude i velikog broja bonusa za igrače koji i Vi možete ostvariti, uplata i isplata depozita u ovoj kladiteljskoj kući sasvim sigurno je jedna od najpouzdanijih na cijelom kladiteljskom tržištu.