b-Bets – Kako uplatiti novac na svoj kladiteljski nalog

    Ova kladiteljska kuća zacijelo se izdvaja po tome što brine o gotovo svim segmentima igre koji se tiču samih igrača. Ako govorimo o samoj sigurnosti i načinima na koje možete uplatiti svoj depozit kod ove online kladionice, b-Bets se potrudio da visoko podigne svoju ljestvicu kvaliteta, i to je još jedan razlog zbog kojeg je ova kuća zaslužila svoj ugled u kladiteljskom svijetu.

    Pouzdani transferi novca u svakom trenutku

    Ako se želite igrati u jednoj od najbrže rastućih svjetskih online kladionica, budite uvjereni da je Vaša sigurnost i bezbjednost Vašeg novca zacijelo zagarantirana, te da je ova usluga u b-Bets-u i više nego pouzdana.

    Kada je riječ o samim metodama putem kojih možete uplatiti novac na svoj kladiteljski nalog, b-Bets se nalazi u samom vrhu svjetskih kladiteljskih kuća, a za razliku od mnogih drugih kladionica, svoja sredstva možete uplatiti na gotovo sve moguće načine.

    Osim tradicionalne mogućnosti uplate novca putem svog bankovnog računa, b-Bets svojim igračima omogućava i uplatu sredstava putem nekoliko različitih vrsta servisa i eWalleta za transfer novca. Svoja sredstva u ovoj kladiteljskoj kući možete uplatiti još i putem Sofort Banking-a, PassNGo servisa, Entercash-a, SafetyPay-a, Mister Cash-a, Zimpler-a, Giropay-a, Multi Banca, Trustly-a, Przelewy24 servisa i Paysafe-a.

    Uz ove manje popularne servise, svoj novac također možete uplatiti i putem popularnijih metoda, kao što je uplata putem Mastercard i Visa servisa, kao i elektronskim novčanicima kao što su Skrill i Neteller.

    Uplata putem Skrilla, Netellera i kreditnih kartica

    Jedna od glavnh pogodnosti kada je u pitanju uplata depozita u b-Betsu je sasvim sigurno ta što će novac koji ste uplatili biti odmah vidljiv na Vašem računu, stoga odmah možete početi da igrate sa tim novcem.

    Kada je riječ o popularnijim metodama za uplatu novca kojima pribjegava većina igrača ove kladiteljske kuće, možemo reći da svaka od njih ima svoje karakteristike, te i da sami možete donijeti odluku koja Vam je prijemčivija na osnovu njihovih razlika.

    Uplata novca putem kreditnih kartica zacijelo spada u jedan od najsigurnijih načina za uplatu, prije svega zbot toga što trebate unijeti točne podatke sa kartice koji su Vam potrebni za biranje ove metode uplate. Da biste uplatili svoj novac ovim putem, potrebno je da u predviđena polja unesete nekoliko brojeva sa Vaše kartice, i to samo naznačene cifre koje se od Vas traže. Ako se odlučite za ovaj metod uplate, Vaš novac možete prebaciti samo putem Vaše Mastercard ili Visa kartice.

    Neteller je također jedna od najpouzdanijih metoda za uplatu depozita u b-Betsu, a velika većina igrača ovaj način uplate novca bira i zbog toga što ovaj eWallet na naplaćuje nikakvu dodatnu proviziju, te Vam novac uplaćen ovim putem stoji na raspolaganju u cijelosti.

    Skrill je također jedna od najpopularnijih metoda za trasfer novca u ovoj kladionici, a da biste svoja sredstva uplatili ovim putem, dovoljno je samo da se prijavite na svoj Skrill nalog i povežete sa svojom kladiteljskom kućom. Jedino na šta treba obratiti pažnju prilikom ove vrste uplate jeste da Vaša Skrill email adresa bude ujedno i adresa kojom ste kreirali Vaš kladiteljski nalog.