888sport Vas nagrađuje besplatnom okladom za jedan promašeni američki par

    Malo je loših osjećaja koji se mogu usporediti s onim kada padnete listić na samo jednom paru. Uspijeli ste pogoditi čitav niz utakmica, a tiket Vam je unatoč tome ipak gubitan zahvaljujući jednom jedinom promašenom paru. Ipak, 888sport Vam je i u ovom slučaju spremio lijep i utješan poklon ako ste pali na ovakan način.

    Ako ste se okladili na američke sportove i uz to vezali pet i više pogodaka, a oborio Vas je samo jedan par, 888sport Vam vraća uloženi depozit i daje Vam mogućnost nove besplatne oklade! Premda bi nam bilo puno draže da Vaš američki listić bude dobitan iz prvog kušanja, nije na odmet reći da, ako Vas zadesi ova nesretna situacija, promocija koju pruža 888sport ipak može biti utješna!

    888sport daje besplatnu okladu za jedan promašeni par

    Sve veća popularnost američkih sportova odrazila se i na igrače širom svijeta, pa su tako američki sportovi danas među najpopularnijim za klađenje u velikom broju kladionica. Često se događalo da želite sastaviti listić u vrijeme kada naš dio planete spava, tako da su zbivanja na američkom kontinentu u tim trenucima najbolja alternativa za sve igrače.

    Ukoliko ste se odlučili za jedan tipičan, zvat ćemo ga – američki listić, uz promociju koju 888sport pruža možete biti u prilici odigrati besplatnu okladu u slučaju da ste promašili samo jedan američki par! Premda bismo voljeli da do ovoga ipak ne dođe i da Vi naplatite svoj američki listić već u prvom pokušaju, dobro je imati na umu da ipak niste sve izgubili!

    Besplatna oklada za sve američke sportove

    Ova specijalna promocija koju možete ostvariti samo uz 888sport važi za sve vrste američkih sportova. Ako pratite i volite se kladiti na američki nogomet, popularni soccer, američki hokej, bejzbol ili na neki od mečeva NBA lige, ovom jedinstvenom ponudom možete naplatiti Vaš gubitni listić!

    Kako biste bili u prilici da naplatite ovaj svoj promašaj, sve što trebate učiniti je da položite Vašu okladu sa minimalnom svotom od pet eura i više, i da na svom tiketu imate pet parova iz raznih američkih sportova. Svaki od ovih parova mora imati minimalnu kvotu od 1.30, što je uglavnom i prosječna visina kvota kada su osnovni tipovi igre kod američkih sportova u pitanju.

    Igrači u Hrvatskoj također će moći iskoristiti ovu vrstu promocije na sajtu 888sporta. Ako ste registrirani korisnik i želite sastaviti tiket, sjetite se ove promotivne akcije, te probajte pogoditi 5 vezanih američkih parova.

    U sljedećim danima i tjednima očekuju nas mečevi na gotovo svim američkim sportskim bojilištima, tako da će ovo biti idealna prilika da i Vi sudjelujete u ovoj promociji; Pittsburgh Penguins će u narednom kolu NHL-a dočekati New Jersey Devilse, NBA je na kladioničarskom meniju gotovo svake noći, a nastavak sezone u MLS i MLB samo što nije. 888sport također se izdvaja po svojoj kladioničarskoj ponudi sa veoma čvrstim kvotama i kada su američka natjecanja u pitanju.

    Premda ovo i nije jedna od onih vrsta promocija koju biste po svaku cijenu željeli ostvariti, može se reći da bi ovo ipak mogla biti neka utješna nagrada za sve igrače. Jedinstvenu naplatu promašaja koju Vam 888sport pruža možete ostvariti u iznosu i do 25 uplaćenih eura, jedino pod uvjetom da ste nesretno pali na samo jedan američki par na Vašem listiću.