1xBet – Zavrtite loptu sreće i osvojite i do 200% cashback bonusa na Vaš ulog

    1xBet tvrtka trenutačno spada u grupu najatraktivnijih kladiteljskih kuća na internetu. Višemilijunski poklonici sportskog klađenja dolaze na web stranicu ovog operatera kako bi okušalii sreću kladeći se na mnogobrojne sportske događaje. Visoki koeficijenti, odlična platforma za klađenje uživo, vrhunska korisnička podrška, samo su neke od beneficija koje igrače prosto mame da se klade u ovoj 1xBet tvrtki.

    1xbet_sport

    1xBet

    Također, ova kladiteljska kuća nas je navikla da svakodnevno izbacuje vrhunske promocije i bonuse koji su namijenjeni kako novim, tako i postojećim korisnicima. Za igrače koji vole da se klade 1xBet kladionica je spremila izvrsnu promociju u kojoj možete osvojiti i do 200% cashback bonusa za klađenje.

    Promocija „Super Acca“ bit će aktuelna do 21. srpnja 2019. godine. Zato ne čekajte ni minut i iskoristite ovu fenomenalnu promociju koju Vam je omogućila 1xBet kladionica.

    Kladite se na zbirne oklade i 1xBet kladionica će Vas nagraditi sa fenomenalnim cashback bonusom

    Ovog ljeta igrači sa otvorenim korisničkim nalogom u 1xBet kladionici koji preferiraju tipovanje na zbirne oklade u prilici su da osvoje i 200% cashback bonusa za klađenje u formi promotivnog koda. Promocija „Super Acca“ koja traje od 21. svibnja do 21. srpnja omogućava korisnicima koji uplate listić sa minimum 4 događaja i ulogom od najmanje €10 da zavrte „loptu sreće“ i dobiju cashback bonus koji maksimalno može iznositi 200% od iznosa uplate.

    Da biste sudjelovali u ovoj promociji potrebno je ispratit ove upute:

    Uvjeti korištenja

    1xBet je postavila određene uvjete koji se moraju ispuniti da bi igrač ostvario pravo na ovu promociju:

    Kako „Super Acca“ promocija funkcionira?

    Može se reć da je 1xBet kladionica pravo mjesto za igrače koji vole da tipuju na zbirne oklade. Na sajtu ove tvrtke, u odjelu „Promo“ možete pronaći još jednu sličnu promociju namjenjenu korisnicima koji vole da sastavljaju listiće sa više događaja.

    Šta se tiče promocije „Super Acca“ ona funkcionira veoma jednostavno. Na primjer, sastavite listić sa minimum 4 događaja, uložite minimum €10 i čekate konačan ishod. Ako listić postane dobitan, imate priliku da zavrtite „loptu sreće“ koja Vam garantirano donosi cashback bonus u formi promo koda.

    Koliko procenat cashback bonusa igrač može dobiti ovisi od broja odigranih događaja u zbirnoj okladi. Pa tako imamo dve razine ovog cashback bonusa:

    Beginner razina

    Pro razina

    Ako listić sa zbirnim okladama sadrži neparan broj događaja, promocija „Super Acca“ računa kao da je na listiću jedan događaj manje. Primjerice, ako Vaš dobitni listić sadrži 5 događaja, dobivate cashback bonus iz Beginner razine (kao da ste odigrali listić sa 4 događaja). Igrači na Pro razini ne mogu osvojiti više od 2 garantirana cashbacka u formi promo koda nedjeljno. Maksimalan iznos cashback bonusa na uloženi novac na ovoj razini može da iznosi €700.

    Izvanredan bonus dobrodošlice za nove igrače

    Ako ste mislili da je ovo kraj dobrim vijestima iz 1xBet kladiteljske kuće, varate se. Naime, ova tvrtka je za sve igrače koji žele da otvore nalog na njihovoj web stranici omogućila sjajan bonus dobrodošlice koji može da dostigne iznos i do €100.

    Da biste ostvarili pravo na ovaj welcome bonus morate ispoštovati uvjete koji nisu nimalo komplicirani. Bonus koji Vam dodijeli 1xBet kladionica morate obrnuti pet puta u roku od mjesec dana na zbirne oklade sa minimum tri događaja gdje bar jedan ima kvotu od 1.40. Primjerice, poslije registriranja na 1xBet web stranicu položite prvi depozit u iznosu od €20. Tvrtka će Vam istog trenutka duplirati taj iznos. Dalje, potrebno je ispuniti 5 puta rollover uvjet (ukupno €100) tako što ćete sastaviti listiće sa minimum tri događaja od kojih bar jedan ima koeficijent veći od 1.40. Kada su svi uvjeti ispunjeni, možete slobodno raspolagati sa novcem na Vašem kladioničarskom računu.