1xBet – Igrajte listiće sa zbirnim okladama i osvojite luksuzni automobil

    1xBet kladiteljska kuća predstavlja jednu od najmlađih, ali i jednu od najbrže rastućih tvrtki u svijetu online klađenja. Ova ruska kladionica osnovana je 2007. godine i prvenstveno je bila namijenjena korisnicima iz istočne Europe. Danas usluge ovog bookmakera koriste igrači diljem svijeta.

    1xbet website

    1xBet

    Široka ponuda događaja za klađenje, više od 20 metoda uplate i isplate novca, odlična aplikacija za klađenje preko pametnih uređaja, dostupnost internet sajta na preko 50 svjetskih jezika, samo su neke od prednosti ove kladiteljske kuće koje je stavljaju u sam vrh operatera za sportsko klađenje. Kompletnu recenziju ove kladionice možete pogledati ovdje.

    1xBet kladionica se također trudi da obezbedi raznorazne promocije i bonuse, kako za korisnike koji imaju otvoren nalog u ovoj tvrtki, tako i za one koji to žele da urade. Još jedna u nizu od takvih promocija svakako je i promocija „Bitka zbirnih oklada“. Igrači koji vole da sastavljaju listiće sa zbirnim oklada, u prilici su da svakog mjeseca osvoje vrijedne nagrade, među kojima je i sjajan sportski automobil.

    Kladite se na zbirne oklade i osvojite Dodge Viper SRT ili Mercedes Benz AMG GT

    Korisnici koji imaju registriran nalog u 1xBet kladionici u prilici su da sudjeluju u Bitka zbirnih oklada promociji i da svakog mjeseca osvoje iznimno vrijedne nagrade. Igrače koji su na kraju mjeseca osvojili najviše poena tako što su sastavljali listiće sa zbirnim okladama na kojima je minimalni ulog €1,4, 1xBet tvrtka daruje sa sljedećim poklonima:

    Veće kvote, veći ulozi i veći broj odigranih događaja na listićima povećavaju Vaše šanse da zauzmete jedno od prvih 10 pozicija na mjesečnoj tablici i osvojite neku od ovih zaista fenomenalnih nagrada.

    Promocija Bitka zbirnih oklada trenutačno nije vremenski ograničena, a da biste mogli da sudjelujete u ovoj fantastičnoj ponudi koju je za Vas spremila 1xBet kladionica potrebno je da uradite sljedeće:

    Uvjeti korištenja ove promocije

    Pravo da sudjeluju u izvlačenju nagrada za 1xBet promociju Bitka zbirnih oklada  imaju svi igrači koji ispune sljedeće uvjete:

    Kako zapravo funkcionira ova promocija?

    Pod pretpostavkom da već imate otvoren nalog i novčana sredstva na računu u 1xBet kladiteljskoj kući, ostaje Vam samo da sastavite bar jedan listić sa zbirnom okladom i u konkurenciji ste da osvojite luksuzni sportski automobil.

    Da biste osvojili što veći broj bodova, a samim tim i drastično povećali šanse da pokupite neku od glavnih nagrada, potrebno je da sastavljate listiće sa većim brojem događaja i većim kvotama, kao i da ulozi na listićima budu što veći. Naš savjet je da ipak ne pretjerujete u tom smislu tako što ćete sastavljati listiće na kojima su oklade koje imaju iznimno visoke koeficijente. Takve oklade Vam potencijalno mogu donijeti veliki broj bodova, ali su sa druge strane teške za pogoditi. Neka umjerena kombinacija broja događaja, kvota i visine uloga je najbolja strategija.

    1xBet bonus dobrodošlice za nove igrače i do €100

    1xBet tvrtka se pored mnogobrojnih promocija za postojeće igrača također može pohvaliti i sjajnim bonusom dobrodošlice za korisnike koji se registriraju na njihov sajt. Ako otvorite nalog u ovoj kladionici, 1xBet će Vam na prvi uplaćeni depozit dodati još toliko novca u maksimalnom iznosu do €100.

    Uvjeti za ostvarivanje prava na ovaj bonus su krajnje jednostavni. Dobiveni bonus se mora 5 puta okrenuti u roku od mjesec dana na zbirne oklade sa minimum tri događaja gdje bar jedan ima kvotu od 1.40. Primjerice, registrirate se na 1xBet internet sajt i položite prvi depozit u iznosu od €50. Tvrtka Vam odmah duplira taj iznos (još €50). Taj iznos potrebno je uložiti na pet listića (ukupno €250) sa zbirnim okladama gdje ima minimum tri događaja od kojih bar jedan ima kvotu veću od 1.40. Kada su svi uvjeti ispunjeni, dozvoljeno Vam je da podignete novac sa računa.