1xBet – Poklon bonus igračima za niz izgubljenih oklada

    Jedna od vodećih tvrtki u svijetu online igara na sreću svakako je 1xBet kladionica. Ovaj ruska kladiteljska kuća koja je nastala 2007. godine u početku je pretežno okupljala igrače s ruskog govornog područja. Međutim, posljednjih godina s rastom 1xBet tvrtke raste i broj korisnika koji svoje povjerenje daju ovom operateru.

    1xbet

    Brojne promocije i bonusi koje 1xBet izbacuje gotovo svakog dana samo su jedan od razloga zbog kojeg igrači diljem svijeta masovno otvaraju svoje korisničke naloge u ovoj tvrtki. U jednom od naših prethodnih članaka govorili smo o sjajnoj „Hot-bet“ promociji koja je trenutačno aktualna na web stranici 1xBet kladionice.

    Međutim, tu nije kraj iznenađenjima koja vas očekuju kod 1xBet kladiteljske kuće. Da li Vam se dogodilo da nekoliko tjedana zaredom nemate dobitni listić? Ne brinite, 1xBet kladionica je tu za Vas tijekom teških vremena. Ako imate niz od 20 izgubljenih oklada, ova kladionica će Vas nagraditi fantastičnim bonusom.

    Popunjavajte listiće tijekom mjesec dana i za niz od 20 izgubljenih oklada čeka Vas sjajan bonus

    Zvuči nevjerojatno, ali 1xBet kladionica u okviru promocije „Niz izgubljenih oklada“ nagrađuje svoje korisnike za neuspješne oklade. Svaki igrač koji ima registriran nalog u 1xBetu i u periodu od mjesec dana napravi niz od 20 izgubljenih oklada na listićima s minimalnim ulogom od $2 dobit će bonus koji maksimalno može dostići iznos od $500. Na internet stranici 1xBet kladionice nije naglašeno vrijeme trajanja ove promocije, pa ako upadnete u krizu s gubitnim listićima, promocija „Niz izgubljenih oklada“ će pokucati na Vaša vrata i darivati Vas odličnim bonusom.

    Da biste mogli sudjelovati u ovoj promociji potrebno je samo ispratiti sljedeće upute:

    bonus_iconEvo i kolike bonuse možete očekivati ako imate niz od 20 izgubljenih oklada:

    Uvjeti korištenja promocije „Niz izgubljenih oklada“

    Uvjeti za sudjelovanje u ovoj 1xBet promociji su krajnje jasni i lako ih je ostvariti. Kako ne biste došli u zabunu, prikazat ćemo Vam listu svih uvjeta koje je potrebno ispuniti da biste uspješno sudjelovali u promociji „Niz izgubljenih oklada“:

    Kako praktički funkcionira ova promocija?

    Promocija „Niz izgubljenih oklada“ funkcionira na suprotan način u odnosu na ostale promocije. Ovdje je važno napraviti niz promašenih oklada u periodu od mjesec dana. Ako ste tijekom ovog razdoblja imali 20 uzastopnih izgubljenih oklada, možete računati na bonus. Jedino je važno da je svaki od ovih gubitnih listića bio s minimalnim ulogom $2 i kvotom manjom od 3.00.

    Ako se odlučite za suprotnu taktiku prilikom klađenja i igrate oklade s tipovima za koje vjerujete da se neće ostvariti, spremni smo Vam dati neke od prijedloga koje možete uzeti u obzir kada sastavljate listiće. Naime, kada je u pitanju nogomet kao jedan od sportova na koji se možete kladiti u 1xBetu u okviru promocije „Niz izgubljenih oklada“, predlažemo Vam da razmotrite klađenje na neki od mečeva Prve Hrvatske nogometne lige, čija je nova sezona nedavno startala.

    Bonus dobrodošlice u 1xBetu i do €100

    Pored svakodnevnih sjajnih promocija i bonusa koji su igračima dostupni u odjelu „Promo“ na internet stranici 1xBet kladionice, ova tvrtka novim igračima daje priliku da ostvare bonus dobrodošlice i do €100.

    Kada otvorite korisnički nalog u 1xBet kladionici i položite određeni iznos depozita, ova kladionica Vas nagrađuje s još toliko novca (maksimalno do €100). Da biste ostvarili pravo na ovaj welcome bonus potrebno je ispuniti uistinu jednostavne uvjete. Naime, bonus koji Vam je dodijeljen potrebno je okrenuti 5 puta u roku od 30 dana na zbirne oklade s najmanje 3 događaja, gdje barem jedan od njih ima kvotu veću od 1.40. Kada su svi uvjeti ispunjeni, bonus dobrodošlice stoji Vam na raspolaganju.