1xBet – Kladite se na bilo koji sportski događaj i osvojite put u Monaco za dvije osobe

    Kladiteljska kuća 1xBet ozbiljno pretendira da postane jedan od najboljih online operatera u svijetu klađenja. Ono što privlači igrače diljem svijeta da svoju pažnju poklone 1xBet tvrtki jesu odlična ponuda događaja i kvota, sjajna aplikacija za sportsko klađenje, dostupnost internet sajta na više od 20 svjetskih jezika, kao i brojne promocije i bonusi koje ova kladionica stalno izbacuje.

    hotbet 1xbet

    Napravite okladu s minimalnim ulogom od €7 na neki sportski događaj i automatski dobivate listiće za lutriju

    Igrači koji imaju registriran nalog u ovoj 1xBet kladionici navikli su da ih ova tvrtka svakog tjedna obraduje nekom novom promocijom ili bonusom. Jedna od promocija koja je trenutačno aktualna i koju možete pronaći u odjelu „Promo“ na sajtu ovog operatera svakako jeste Formula 1 promocija, namijenjena korisnicima koji prate utrke Formule 1.

    Međutim, tu nije kraj iznenađenjima iz 1xBet kladionice. Ljubitelji sportskog klađenja u prilici su da u okviru „Hot-bet“ promocije osvoje VIP put u Monaco za dvije osobe, kao i mnoge druge vrijedne nagrade.

    Položite okladu, uzmite listiće lutrije, čekajte izvlačenje i možda baš Vi osvojite put u Monaco

    Kladionica 1xBet potrudila se da ovo ljeto bude vrelije no ikada. Korisnici koji imaju otvoren kladioničarski račun u ovoj tvrtki i u periodu od 14. srpnja do 30. kolovoza polože okladu od minimum €7 na neki sportski događaj automatski dobivaju listiće za lutriju i sudjeluju u „Hot-bet“ nagradnoj igri. Najsretniji igrači na izvlačenju koje će se održati 31. kolovoza u 21:00h po našem vremenu mogu osvojiti iznimno vrijedne nagrade, a glavna je put za dvije osobe u Monaco na 12 dana.

    Igrači koji žele sudjelovati u „Hot-bet“ promociji to mogu učiniti tako što će slijediti ove upute:

    Uvjeti korištenja „Hot-bet“ promocije

    Čini se da 1xBet kladionica nikada nije postavila jednostavnija pravila za neku od promocija. Naime, ovo su uvjeti koji se moraju ispuniti da bi se uopće sudjelovalo u „Hot-bet“ nagradnoj igri:

    Kako funkcionira ova promocija?

    Kao što smo već napomenuli, sudjelovati u ovoj nagradnoj igri nikada nije bilo lakše. Vjerojatno na web stranicu 1xBet kladionice dolazite s namjerom da odigrate listić s okladom na neki sportski događaj. Ako u periodu od 14. srpnja do 30. kolovoza uložite €7 ili više na bilo koju sportsku okladu, 1xBet će Vas nagraditi listićem za lutriju koji Vam može donijeti neku od sljedećih nagrada:

      1. mjesto – nagradno VIP putovanje za dvije osobe u Monaco na 12 dana (1 dobitnik);
      1. mjesto – iPhone XS MAX 64 Gb (3 dobitnika);
      1. mjesto – Beats PRO slušalice (5 dobitnika).

    monaco 1xbet hotbetU ovoj promociji sudjeluju svi listići s okladama na sportske događaje (single, multi, sistemske). Uvjet o minimalnoj kvoti i broju događaja na listiću ne postoji, potrebno je samo da uplata bude najmanje €7. Naravno, poželjno je da ulog bude što veći kako biste dobili što više listića za lutriju i tako sebi povećali šanse da budete među sretnim dobitnicima na izvlačenju.

    Evo koliko Vam svaka uplata donosi listića za lutriju:

    Izbor sportova za klađenje na sajtu 1xBet kladionice zacijelo je veliki i sigurni smo da ćete među 1000 događaja koji se svakodnevno nalaze u ponudi ove kladionice naći one koji će Vam omogućiti da sudjelujete u „Hot-bet“ promociji . Ovih dana počinje nova sezona u HNL-u, tako da i ti mečevi mogu biti jedna od opcija koju možete staviti na Vaš listić.

    Sjajan bonus dobrodošlice za nove igrače

    Pored mnogobrojnih promocija i bonusa za postojeće igrače, 1xBet kladionica je za korisnike koji se prvi put registriraju na sajtu ove kladiteljske kuće pripremila bonus dobrodošlice i do €100.

    Nakon uspješne registracije na sajt 1xBet tvrtke, potrebno je položiti određeni iznos depozita na Vaš kladioničarski račun. Kladionica Vam odmah duplira sumu koju ste položili. Bonus koji Vam je dodijeljen potrebno je reinvestirati 5 puta u roku od mjesec dana na zbirne oklade s minimum 3 događaja, gdje bar jedan ima veću kvotu od 1.40. Nakon svih ispunjenih uvjeta iz ove promocije, bonus dobrodošlice bit će prebačen na glavni kladioničarski račun.