1xBet – Osvojite besplatan okretaj u igri Formula 1 za svaki promašeni listić na prave utrke

    Ako tragate za kladionicom koja ima široku ponudu događaja za klađenje, izvrsne kvote i različite načine polaganja i podizanja depozita, 1xBet kladiteljska kuća je pravo mjesto za Vas. Ova ruska tvrtka u posljednje vrijeme okuplja sve veći broj korisnika diljem planete, a razlog tome su odlične promocije i bonusi koji su u ponudi ovog operatera kako za postojeće, tako i za nove korisnike. Kompletnu recenziju našeg tima za 1xBet kladionicu možete pročitati ovdje.

    1xbet

    Na internet stranici 1xBet kladionice trenutačno je aktualna „Formula 1“ promocija koja bi Vas mogla zaintrigirati ako ste ljubitelj utrka najbržeg cirkusa na svijetu. Za svaki promašeni listić na utrke Formule 1,1xBet tvrtka Vas nagrađuje s besplatnim okretajem u istoimenoj slot igri koja se nalazi na sajtu ove tvrtke. Zato ne čekajte ni sekund, možda Vam baš prvi okretaj donese jackpot zgoditak.

    Besplatan okretaj u slot igri za Vaš gubitni listić na utrke Formule 1

    Kladiteljska kuća 1xBet je na svojoj web stranici izbacila fenomenalnu ponudu za korisnike koji vole da se klade na utrke Formule 1. Svaki igrač koji položi okladu od najmanje €7 na barem jedan događaj iz utrka Formule 1 s minimalnom kvotom od 1.40 ostvaruje pravo da sudjeluje u „Formula 1“ promociji. Ako oklada postane gubitna, igrač dobiva jedan besplatan okretaj u slot igri Formula 1. Igrači mogu sudjelovati u ovoj promociji sve dok traje sezona utrka Formule 1. Potrebno je samo ispratiti sljedeće korake:

    Uvjeti korištenja

    Igrači koji žele sudjelovati u ovoj promociji moraju zadovoljiti ove nimalo komplicirane uvjete:

    Kako „Formula 1“ praktički funkcionira?

    Promocija „Formula 1“ koja je u ponudi 1xBet kladionice idealna je za igrače koji prate i vole da se klade na utrke najbržih mašina na svijetu. Primjerice, Vi odigrate listić s ulogom od najmanje €7 i na njega stavite neki događaj utrka Formule 1 s minimalnom kvotom 1.40. Ako listić ne prođe, nemojte očajavati. 1xBet Vam istog trenutka poklanja jedan besplatan okretaj u slot igri Formula 1 koja je dostupna na internet stranici ove kladiteljske kuće. Bonus okretaj možete ostvariti neograničen broj puta, naravno ako ste prije toga ispunili zadane uvjete.

    1xbet formula1

    Ponuda za klađenje na utrke Formule 1 na sajtu 1xBet kladionice

    Pravila slot igre Formula 1

    Kako biste znali kako funkcionira slot igra Formula 1 koja se nalazi na web stranici 1xBet tvrtke u odjelu „1xBet Games“, upoznat ćemo Vas s pravilima ove igre:

    Ako imate nekih problema sa ovom igrom, možete kontaktirati korisnički servis 1xBet kladionice najkasnije 3 dana nakon završetka igre.

    Fenomenalan bonus dobrodošlice za nove korisnike

    Korisnici koji se prvi put registriraju na sajt 1xBet kladionice u prilici su da osvoje sjajan bonus dobrodošlice i do €100. Pravo na ovaj bonus moguće je ostvariti ako se prethodno ispune određeni uvjeti.

    Nakon uspješne registracije na sajt 1xBet tvrtke, potrebno je položiti određeni iznos depozita na Vaš kladioničarski račun. Primjerice, ako položite depozit od €30, dobit ćete bonus od još €30. Sljedeće što je potrebno je da tu sumu od €30 okrenete 5 puta (ukupno €150) za mjesec dana na zbirne oklade s minimum 3 događaja, gdje bar jedan od njih ima koeficijent veći od 1.40. Nakon svih ispunjenih uvjeta iz ove promocije, moguće je podignuti novac s računa.