1XBet – Metode za uplatu novca

    1xbet app logo1XBet je trenutačno jedna od najperspektivnijih online kladiteljska kuća na tržištu. Iako su tek nedavno počeli sa poslovanjem (2011), ova tvrtka se progurala u sam svjetski vrh zahvaljujući vrlo visokoj razini usluga koje pružaju. Da, svakako da se u današnje vrijeme može naći kladiteljska kuća koja nudi dobre koeficijente, široku ponudu, ili veliki broj platnih opcija na raspolaganju; ali pronaći online kladiteljsku kuću koja nudi sve ovo i uz to ima sjajnu korisničku podršku i izvanredne streaming usluge je skoro nemoguće.

    S obzirom da ovaj bookmaker svojim korisnicima nudi preko 215 opcija za uplaćivanje depozita, besmisleno je ulaziti u detalje svake od njih. Ali svakako ćemo proći kroz neke od najpopularnijih metoda za plaćanje depozita i pomenuti neka važna svojstva koja idu uz njih.

    MasterCard/Visa

    Ljudi sa naših prostora i dalje preferiraju koristiti kreditne i debitne kartice za kupovinu putem interneta, tako da je ova metoda i dalje najpopularnija u Hrvatskoj. Jedan koristan podatak je to da su sve uplate depozita preko kreditnih i debitnih kartica besplatne – odnosno, 1XBet kladiteljska kuća vam neće naplatiti nikakvu proviziju za ovu uslugu.

    Minimalni iznos za uplatu depozita na račun 1XBet kladiteljske kuće putem ove metode je 1 euro, a sve uplate ovakvog tipa su trenutačne. Procedura je vrlo jednostavna – otvorite račun na sajtu kladiteljske kuće, prijavite se, pronađite sektor za depozit, unesite neophodne podatke sa vaše kreditne/debitne kartice zajedno za željenim iznosom za uplatu i potvrdite transakciju. Nakon što ovo učinite, vaša sredstva će biti trenutačno prebačena na račun 1XBet kladiteljske kuće.

    Naravno, sve transakcije su potpuno sigurne, i do sada se nismo susreli ni sa jednim slučajem bilo kakve malverzacije vezane za prijenos sredstva na račun 1XBet kladiteljske kuće preko kreditnih ili debitnih kartica.

    Skrill/Neteller

    Ove dvije financijske platforme spadaju u grupu elektroničkih novčanika. To znači da, prije nego što uopće budete bili u mogućnosti da uplaćujete depozit preko ove metode, morate uplatiti sredstva na račun Skrilla/Neteller-a. Potrebno je da uđete na sajt ovih platnih operatera, pronađete opciju za „funding“  i odaberete metodu (financijsku instituciju) sa liste preko koje ćete uplatiti novac na račun Skrilla/Neteller-a. Nakon što uspješno prebacite sredstva na račun Skrilla/Neteller-a, sada možete početi sa procedurom uplate depozita na račun 1XBet kladiteljske kuće.

    Kao i kod prethodne metode, za uplatu depozita na račun 1XBet kladiteljske kuće se ne naplaćuje nikakva provizija. Minimalni iznos za uplatu je 1 euro, a sve uplate se obrađuju trenutačno. Procedura uplate depozita je ista kao i kod MasterCard/Visa metode, s tim što ćete u nekom trenutku (najvjerojatnije nakon unošenja željenog iznosa za depozit) morati da potvrdite transakciju i na sajtu Skrilla/Neteller-a. U svakom slučaju, novac će vasčekati na računu 1XBet kladiteljske kuće odmah po povratku na sajt ovog ruskog giganta.

    Kriptovalute

    Iako kriptovalute i dalje nisu toliko popularne u Hrvatskoj, smatramo da su vrijedne pomena s obzirom da ne postoji mnogo bookmakera koji dozvoljavaju uplate depozita preko ove opcije. Prednosti kriptovaluta (Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, itd.) je to što su sve uplate preko ove metode apsolutno anonimne – ne morate navoditi nikakve podatke vezane za bankovni račun ili kreditnu/debitnu karticu prilikom uplate depozita na račun 1XBet kladiteljske kuće.

    Također, za sve transakcije (uključujući i one na račun 1XBet kladiteljske kuće) se naplaćuju minimalne provizije (u ovom slučaju ih nema). Transakcije kriptovalutama ne podliježu nikakvim zakonima, što praktično znači da nećete doći u situaciju kada ne možete uplatiti novac na račun kladiteljske kuće jer vam vaša financijska institucija (primjerice ebanka) ne dozvoljava uplate takvog tipa.

    Princip uplate depozita na račun 1XBet kladiteljske kuće kriptovalutama je sličan kao kod elektroničkih novčanika. Uzet ćemo Bitcoin kao primjer – prvo morate otvoriti račun na sajtu Bitcoin-a – procedura je kratka i laka. Nakon toga, morate kupiti željeni broj Bitcoina, što radite tako što uplatite određenu svotu novca (preko kreditne/debitne kartice, bankovnog računa, itd.) na račun Bitcoin-a. Kada uspješno kupite određeni broj „novčića„, vrijeme je da odete na sajt 1XBet kladiteljske kuće (pritom nemojte izlaziti sa sajta Bitcoin-a, jer će vam biti potreban za daljnju proceduru).

    Na sajtu kladiteljske kuće ćete ući na vaš račun, pronaći opciju za depozit i izabrati Bitcoin sa liste ponuđenih metoda za plaćanje. 1XBet kladiteljska kuća će vam potom prikazati adresu (link) koji morate unijeti na sajt Bitcoina.Na sajtu Bitcoina imate opciju „Send coins„ kod koje će vam biti zatraženo da unesete adresu na koju želite poslati novčiće. U toj kolonu unosite adresu (link) sa 1XBet kladiteljske kuće, čime potvrđujete da je to mjesto gdje želite poslati novac (novčiće). Sredstva će vam biti dostupna odmah po potvrdi transakcije.

    Iako ova procedura možda djeluje konfuzno na prvi pogled, zbilja nije tako i  sve se završava u roku od nekoliko minuta.