Moto utrke – dinamične oklade i fantastične predstave!

Jedan od najuzbudljivijih sportova za praćenje i klađenje širom svijeta jeste moto sport. Sve velike kladiteljske kuće u svom asortimanu također posjeduju i redovitu ponudu za klađenje na moto utrke, a ovaj sport isto tako važi i za jedan od najatraktivnijih, kako za klađenje, tako i za gledanje.

F1 race at Formula One

Formule 1

Kada kažemo moto sport, prvo na šta pomislimo zacijelo jesu utrke Formule 1, kao i najprestižnije natjecanje na dva točka – Moto GP, a pored ovih najpoznatijih, klađenje na moto sport također uključuje i sportove kao što su Red Bull Air Race, NASCAR utrke, Rally Championship, Dakar Rally, Thunder Alley, kao i još nekoliko vrsta manje popularnih utrka.

200€
100% do 200€ Bonus Dobrodošlice
100€
100% do 100€ Bonus Dobrodošlice
100€
50% do 100€ Bonus Dobrodošlice
-
Nema bonusa dobrodošlice

Sve ove vrste natjecanja spadaju u najdinamičnije vrste sporta na koji se možete okladiti u najboljim svjetskim i domaćim kladionicama. Pred nama je vrijeme kada polako otpočinju sezone u gotovo svim trkačkim disciplinama pa i u ovom sportu, te je ovo ujedno i najbolji poziv da se i Vi oprobate u ovoj kladiteljskoj sferi i navijate za svoje omiljene vozače!

Adrenalin za sve vozače i igrače

Ono što ovaj sport izdvaja od ostalih kada je u pitanju samo klađenje zacijelo jeste uzbuđenje i dinamičnost koju ove utrke sa sobom donose. Bilo da želite pogledati klasičnu NASCAR utrku, lijet vozača u Red Bull Air Race-u ili jedan krug u Moto GP-u, zasigurno ćete moći uživati u brzini i adrenalinu koje ova trkačka natjecanja pružaju svim gledaocima.

Motorcycle Grand Prix (MotoGP)

Motorcycle Grand Prix (MotoGP)

Sve velike svjetske kladiteljske kuće također se dobrano trude da svoje igrače ne zapostave niti jedne sekunde kada je u pitanju klađenje na moto sportove, te danas postoji čitav niz mogućnosti za tipovanje i unutar ovih natjecanja.

Osim mogućnosti oklade unutar ovih utrka, igrač je danas također u prilici da se okladi i na one utrke koje prethode glavnim natjecanjima. Danas je isto tako moguće okladiti se i na utrke treninga Formule 1, Moto GP-a, generalni plasman koji slijedi glavnoj utrci, kao i na čitav niz drugih pojedinačnih oklada koje vode ka glavnim utrkama.

Sva ova trkačka natjecanja visoko se kotiraju kod igrača širom svijeta, a kvote koje kladionice znaju ponuditi za sva nadmijetanja zacijelo su i više nego privlačne. Ipak, dva trkačka natjecanja izdvajaju se kada je u pitanju kvalitet ponude i popularnost i kod samih igrača, a to su, kao što možda i pretpostavljate – Formula 1 i Moto GP natjecanja.

Formula 1 – kladite se na sve što poželite

Kada je u pitanju klađenje unutar Formule 1, slobodno možemo reći da je ovdje igračka ponuda daleko najveća kod gotovo svih kladiteljskih kuća. Ukoliko se želite okladiti unutar jedne utrke u Formuli 1, Vi možete birati između čitavih nizova i tipova oklada. Osim klasičnog tipovanja na pobjednika utrke, igrač također može pogađati i to koji konstruktor će bit prvi u generalnom plasmanu na kraju sezone, kao i na to tko će biti novi šampion u konkurenciji vozača.

Kada govorimo o klađenju na pobjednika utrke ili šampiona sezone, sve velike kladiteljske kuće daju dosta velike kvote na pobjedu nekog od vozača, a najmanja kvota u ovim ponudama zacijelo često zna biti i preko 5. Ukoliko ste, pak, još veći entuzijasta, te znate ono što prosječni gledalac ipak ne primjećuje, Vi se možete okladiti i na svog pobjednika iz sjenke, a za takve vozače kvote često znaju biti straobalne.

Pored ovih klasičnih oklada, najbolje svjetske kladionice igračima također pružaju mogućnost i da sami kreiraju okladu unutar ovog sporta. To znači da igrač može sam sebi zadati okladu, te mu za tu njegovu okladu kladionica daje visinu kvote. Ovdje igrači često znaju kreirati oklade gdje žele pogoditi koji vozač će biti bolji od drugog vozača u jednoj utrci ili generalnom plasmanu, a jedna od omiljenih vrsta oklada jeste i ona koja se tiče generalnog plasmana samih konstruktora.

Igrači se također mogu okladiti i na to koliko će određeni vozač imati pobjeda unutar jedne sezone, kao i na to hoće određeni vozač imati više trijumfa u odnosu na nekog drugog vozača. Pored ovih najpopularnijih, igrač također može pogađati i to tko će biti pobjednik prve utrke ove sezone, a ova ponuda trenutačno daje i basnoslovne kvote za neke vozače, te je tako kvota na pobjedu Roberta Kubice u William Hillu, primjerice, 501!

Ukoliko ste ljubitelj Formule 1, a uz to ste još i vrsni poznavalac ovog uzbudljivog natjecanja, budite u prilici da ovog ožujka odigrate svoju prvu ovosezonsku okladu, te probate pogoditi tko će biti pobjednik utrke u Australiji. Ove sezone naslov najboljeg vozača po drugi put zaredom branit će Lewis Hamilton, stoga će bit jako zanimljivo vidjeti da li će Sebastian Vettel ili Max Verstappen uspijeti skloniti Britanca sa trona.

Moto GP – spektakl na dva točka

Ako je Formula 1 najuzbudljivije trkačko natjecanje na četiri točka gdje brzina često zna preći 300 km/h, onda je Moto GP isto to, samo na dva točka. Ovo trkačko natjecanje zacijelo je jedno od najuzbudljivijih natjecanja koje igrač može vidjeti, a svi koji su makar jednom pogledali jednu Moto GP utrku znaju o kakvom trkačkom spektaklu je riječ.

Moto GP ove sezone počinje 10. ožujka utrkom u Kataru, a naslov prvaka po treći put zaredom branit će fenomenalni španjolski vozač Marc Marquez. Prošle sezone imali smo priliku vidjeti neke od najuzbudljivijih utrka u povijesti ovog trkačkog sporta, tako da nema sumnje da će i ove godine borba za naslov najboljeg biti neizvjesna do samoga kraja.

Premda je Marquez favorit broj 1 i ove sezone, nekoliko fantastičnih vozača zacijelo će napasti tron, te će Španjolca čekati uzbudljiva borba već od prve ovosezonske utrke. Najbolje svjetske kladiteljske kuće vide čak nekoliko vozača kao potencijalnu prijetnju Španjolcu u borbi za naslov prvaka, a samo treba spomenuti imena kao što su Valentino Rossi, Andrea Dovizioso, Maverick Vinales i Jorge Lorenzo. Svi ovi vozači garantiraće uzbuđenje igračima tijekom svake utrke, stoga zacijelo ne treba propustiti niti jedan ovogodišnji Moto GP.

Kao i kada je u pitanju klađenje unutar Formule 1, i u Moto GP-u se možete okladiti na to tko će biti pobjednik utrke ili sezone, a isto tako možete pogoditi i to koji će konstruktor biti najbolji i u generalnom plasmanu.

Ukoliko se želite okladiti unutar Moto GP-a, možete računati na sjajnu ponudu kvota, i to u gotovo svim kladiteljskim kućama. Ovo je, pored samog natjecanja, ujedno i najveći razlog zašto je ova trkačka disciplina rame uz rame sa Formulom 1, te je igrači uvijek vole odigrati na svojim tiketima.

Izuzev ove dvije najpopularnije kladiteljske vrste unutar moto sporta, igračima se također preporučaju i utrke u okviru NASCAR natjecanja, kao i sve popularnijeg Air Red Bull Race-a. Ove discipline također nude odličan izbor kvota i ponuda za sve Vaše oklade, stoga se nemojte ustručavati pogledati i tipovati i unutar neke od ovih utrka.

Moto utrke za dinamičnu zabavu

Ako preferirate pojedinačne oklade, a uz to ste i ljubitelj onih uzbudljivih vrsta natjecanja, klađenje na sve vrste trkačkih disciplina zacijelo je idealan izbor za Vaše listiće. Ipak, ako ste pravi ljubitelj trkačkih disciplina, a posjebice onih sa spektakularnim motorima i bolidima na četiri točka, klađenje unutar Moto sporta je Vaš savršeni odabir.

Pred nama je period u kojem ćemo gledati najbolje svjetske utrke u najkvalitetnijim moto natjecanjima širom svijeta, počev od Formule 1 i Moto GP-a do NASCAR utrka, stoga je ovo idealno vrijeme da i Vi uživate u najuzbudljivijim natjecanjima iz Vaše fotelje.

Dinamična zabava i uzbudljive oklade ponovo su tu za Vas – okladite se na svog omiljenog vozača u nekoj do najrenomiranijih svjetskih kladionica i osjetite čari ovog adrenalinskog natjecanja gdje god da ste!