Vratite uloženi novac ukoliko Hrvatska ne pobijedi Englesku

    Hrvatska i Engleska stari su nogometni rivali sa nekoliko međusobno izuzetno zanimljivih dvoboja. Svi se sjećamo kada je Hrvatska pod vodstvom Slavena Bilića izbacila Englesku iz kvalifikacija za EURO 2008 pobjedama i na Maksimiru i na Wembleyju. Dvije godine kasnije Gordi Albion se osvetio pa su s dvije uvjerljive pobjede izbacili Hrvatsku u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi koje su Vatreni propustili. Posljednji epski dvoboj odigrao se u Rusiji u polufinalu Svjetskog prvenstva kada je slavila Hrvatska. Nakon toga, nedavno je na Rujevici završilo 0:0, a dvoboj u nedjelju odlučit će tko će biti prvoplasirani u skupini Lige Nacija, a tko će morati ispasti u niži rang ovog natjecanja.

    Pred nama je dakle još jedan zanimljiv dvoboj dvije najbolje izabrane vrste Hrvatske i Engleske, a u susret ovoj utakmici u kladionici TonyBet smislili su i zanimljivu promociju za sve koji se planiraju kladiti na Hrvatsku. Svaki igrač koji stavi 20 ili više eura na pobjedu Vatrenih dobit će svoj novac natrag ukoliko utakmica završi neriješeno. Bonus je nazvan WC’18 WOUNDS ili u prijevodu „rane sa Svjetskog prvenstva“ aludirajući na veliku utakmicu u polufinalu nedavno održanog natjecanja sa kojeg su se Vatreni vratili kao drugoplasirana, a Englezi kao četvrta momčad svijeta.

    Ova jednokratna i kratkotrajna ponuda namijenjena je svim igračima u kladionici TonyBet bilo da to već jeste ili da to danas postanete. Uplatiti na Hrvatsku možete sve do samog početka utakmice koja počinje u nedjelju 18. studenog u 15:00 sati po hrvatskom vremenu. Uvijet je da uplata bude singl s minimalno 20 eura te ukoliko utakmica završi neriješeno, osigurani ste od gubitka na način da će vam sva uložena sredstva biti vraćena na račun koji ćete moći koristiti za buduće besplatne oklade. Ovo praktično znači da se radi o dvoznaku i odličnom načinu povraka novca za sve oni koji vjeruju u pobjedu naše reprezentacije ukoliko utakmica na kraju ipak završi neriješeno.

    TonyBet kladionica je pokrenuta 2009. godine, iako je i ranije poslovala pod imenom Omnibet. Kladionicu je pokrenuo i osnovao poznati litavski biznismen Antanas Gouaga koji je također i političar i bivši profesionalni pokeraš. Tvrtka je uspješna na području istočne Europe i Skandinavije, no sve veći utjecaj posljednjih godina ostvaruju i u zapadnoj Europi. Riječ je o kladionici sa uvijek zanimljivim i privlačnim promocijama na brojne sportove od kojih su košarka i nogomet najzastupljeniji. Osim toga, ova kladionica ima i jedan od najvećih bonusa dobrodošlice koji mogu biti i do maksimalno 200 eura za besplatno klađenje.