Uzmite 100 eura bonusa za Crni petak u kladionici 1xBet

    Ludilo Crnog petka proširilo se posljednjih godina iz Amerike u Europu, a to je dan kada brojne trgovine i šoping centri daju nevjerojatne popuste i pogodnosti. U akciju obilježavanja Crnog petka uključila se i kladionica 1XBet, a svoj su praznik zakazali za nadolazeći petak 30. studenog. Za ovu kladionicu znali smo i od ranije da je to mjesto zanimljivih bonusa i promocija, a nadolazeći Crni petak u 1XBet-u samo je potvrda toga.

    Koliko god novaca da uplatite na svoj 1XBet nalog, ova kladionica će vam darovati još toliko sredstava na vaš račun za klađenje. Ovo je dakle bonus koji je jednak 100% od iznosa uplate. Ovo vrijedi samo za uplate koje budu izvršene na dan 30.11. u vremenu između 0:00 i 23:59. Najmanja uplata za sudjelovanje u ovoj promociji iznosi jedan euro, a najviše novaca koliko možete dobiti je 100 eura. Dakle, ukoliko u petak primjerice uplatite 50 eura na vaš račun kod ove kladionice, dobit ćete još 50 koje možete koristiti za buduće oklade.

    Promocija je namijenjena postojećim korisnicima 1XBet-a, ali i ukoliko se sad registrirate moći ćete iskoristiti ponudu Crnog petka.  Nakon prve uplate u petak, bonus će biti dodijeljen na korisnički račun automatski, a pravo na sudjelovanje imaju samo oni korisnici čiji su profili potpuno ispunjeni. U odjeljku „Moj račun“ na vašem korisničkom računu mora vam također biti i označeno polje „Sudjeluj u bonus ponudama“. Dopušten je samo jedan ovakav bonus po svakom korisniku i igraču u ovoj kladionici.

    Crni petak 1XBet

    Crni petak 1XBet

    Bonus se naravno ne može podići s računa, već se on mora investirati u oklade. Dobiveni bonus mora se iskoristiti unutar 24 sata nakon ostvarivanja. Bonus je potrebno odigrati kao tri zbirne oklade s iznosom bonusa, a svaka od tih oklada mora sadržavati tri ili više događaja od bezbroj koliko ih ova kladionica ima u svojoj ponudi. Potrebno je samo da ta tri događaja na jednom listiću imaju koeficijent od najmanje 1,40.  Sve što je potrebno za odigravanje listića s bonus novcima je napraviti kladionički listić, uneti iznos uloga te nakon toga odabrati Bonus račun i stisnuti „Odigrajte okladu“.

    1XBet je ruska kladionica koja od 2011. godine bazira svoje poslovanje na klađenje putem interneta i u tome su zaista uspješni što govori i podatak od više od 400.000 korisnika iz svih krajeva svijeta. Ovo je mjesto gdje se brojni igrači dolaze kladiti uživo, jer na stranici ove kladionice možete gledati i do četiri različita sportska prijenosa u jednom trenutku. Brojni bonusi i uvijek inovativne promocije još su jedna stvar kojom se ova kladionica uvijek nastoji odužiti svojim korisnicima za ukazano povjerenje. Među 52 svjetska jezika na kojima se može koristiti njihova stranica, nalazi se i hrvatski što brojnim igračima iz naše zemlje olakšava proces online klađenja kao i uplate i isplate novca.