Uplati na svoj 22Bet račun petkom i uzmi do 800 kuna bonusa

    Brojne kladionice na internetu danas se trude kako bi ponudile što bolji bonus, kako za nove korisnike, tako i za one postojeće i na taj način ih zadržali ili privukli nove kladitelje koji će upravo kod njih otvoriti svoj kladiteljski nalog. Kada govorimo o takvim kladionicama, nikako ne možemo zaobići 22Bet, jednu od najbrže rastućih online kladionica koja je počela s radom 2017. godine i od tada nezaustavljivo raste, a sa svojim visokim koeficijentima i opširnom kladiteljskom ponudom, ozbiljno konkurira najjačim svjetskim kladionicama. 22Bet ima i dvije trajne bonus ponude. Jedna od njih je bonus dobrodošlice, a druga donosi odličan bonus prilikom uplate sredstava petkom. Nešto malo više o toj drugoj promociji donosimo vam u redovima koji slijede…

    Reload Petkom

    Trenutačno je ljetna pauza u brojnim nogometnim, ali i prvenstvima u brojnim drugim sportovima. Tijekom drugih godišnjih doba petak je udarni dan u svim kladionicama, jer se najbitniji sportski događaji odvijaju vikendom, a većina svjetskih igrača upravo petkom sastavlja svoje dobitne listiće u online kladionicama. Mnogi od njih petkom i uplaćuju na svoje kladiteljske naloge pa su zbog toga u kladionici 22Bet smislili tjednu akciju pod nazivom „Reload petkom“ ili „napuni se petkom“. Ova akcija validna je svakog petka, a tvoje je jedino da sredstva na svoj 22Bet račun uplatiš na ovaj dan i dobit ćeš 100% bonusa od vrijednosti uplate. Najmanja moguća uplata je 1 euro ili dolar, a maksimalan iznos bonus koji možeš ostvariti je 800 kuna ili nešto malo više od 100 eura.

    22Bets - Reload petkom

    22Bets – Reload petkom

    Svaki korisnik ove kladionice ima pravo na samo jedan „Reload petkom“ bonus, a sredstva će biti dodijeljena na vaš račun odmah nakon što ste izvršili svoju uplatu, osim u slučaju da korisnik sam u postavkama svog računa ne označi polje „Odričem se svih bonusa“, što naravno nećete učiniti. Kao i kod drugih kladionica, i 22Bet bonusi imaju svoja pravila odnosno uvjete koje morate ostvariti prije nego što podignete svoj novac. Najbitnije od svega je da ostvareni bonus morate reinvestirati samo na sportske oklade i to unutar 24 sata od trenutka kada ste ga dobili. Ukoliko to ne napravite, bonus će biti smatran nevažećim, a svi do tada ostvareni dobici od bonusa će vam biti oduzeti.

    Uvjeti

    Dobijeni bonus unutar 24 sata morate tri puta obrnuti kako bi ga mogli podići sa svog računa. Sve tri oklade moraju imati najmanje tri para s koeficijentom od 1,40 što se ne čini nimalo teško, posebno za one koji imaju veće iskustvo u kladionicama. Nama se ovo čini kao odlična prilika za uzeti nešto novaca. Ipak, budite oprezni jer svaki igrač može samo jednom koristiti ovaj bonus pa nemojte zabrljati ovu mogućnost s malom uplatom ili lošim izborom sportskih događaja. Što se tiče visine uplate, savjetujemo vam da bude što veća kako bi i vaš stopostotni bonus novac bio što veći. Ukoliko ste u mogućnosti, investirajte punih 800 kuna iako se našim ekspertima čini da je i pola od toga sasvim dovoljno za napraviti solidan dobitak. Što se tiče izbora parova, a prvenstveno nogometnih utakmica, pratite redovno naš betting tips dio sajta. Možda vam bude od pomoći.

    22Bet je nova ruska kladionica, koja je od strane naših eksperata označena kao jedna od najboljih i najocijenjenijih online mjesta za klađenje zbog brojnih pogodnosti koje nudi kada su u pitanju koeficijenti, izbor sportskih događaja ili metode uplate i isplate novca. Vrlo je pohvalno što ovaj operator sportskog klađenja ima svoju službenu web stranicu i na hrvatskom jeziku što mnogim igračima iz naše zemlje olakšava proces igranja. Pored bonusa „Reload petkom“ o kojem smo pisali, tu je i tradicionalni bonus dobrodošlice za sve nove korisnike. I ovaj bonus odnosi se na dodatnih 100 % od prvog uloženog novca, a može ići do maksimalnih 1000 kuna. Ovaj bonus morate reinvestirati najmanje pet puta na listićima koji sadrže najmanje tri sportska događaja s minimalnim koeficijentom od 1,40. Novim korisnicima savjetujemo da prvo uzmu bonus dobrodošlice, a da drugu uplatu izvrše petkom kako bi sebi osigurali i dodatnu mogućnost zarade kroz bonus „Reload petkom“.