Unibet – Uhvatite sreću sa svakim novim bonusom

    Ako ste odličan poznavatelj online sportskog klađenja, onda vam Unibet tvrtka ne djeluje nepoznato. Kao jedan od vodećih pružatelja online sportskog klađenja, Unibet svojim novim, kao i dugogodišnjim korisnicima nudi brojne pogodnosti poput raznih bonusa, stabilnih koeficijenata i vrhunskog doživljaja klađenja.

    unibet_home

    Kako biste na pravi način doživjeli klađenje na omiljene utakmice, pravi je trenutak da pokupite neke od sjajnih bonusa koje je ovaj bookmaker pripremio upravo za vas.

    Isprobajte neki od mnogobrojnih bonusa i budite u prilici povećati svoje dobitke. Pored sjajnog bonusa dobrodošlice, Unibet je za vas pripremio i bonus od €5 koji se dobiva svakog tjedna za uplatu listića u iznosu od €10. Zvuči primamljivo zar ne? To nije sve. U prilici ste koristiti najbolju ponudu koeficijenata za kalđenje na vaše omijene sportove.

    Osvoji €5 Free Beta svakog tjedna

    Kako je nogometna sezona pri kraju, krajnje je vrijeme da iskoristite sjajan bonus koji je Unibet pripremio upravo za vas. Osvojite €5 svakog tjedna kladeći se na nogometne mečeve prije njihovog održavanja sa ulogom od €10 ili većim.

     

     

     

     

     

    Uvjeti korištenja ovog bonusa

     

     

     

     

     

     

     

    Što ovaj bonus zapravo obuhvaća?

    Ova ponuda je i više nego velikodušna. Naime, dodijeljuje se svakoga tjedna i uvjete je vrlo jednostavno ispratiti. U tijeku tjedna okladite se za €10 na bilo koja 4 nogometna meča prije njihovog početka i u prilici ste osvojiti €5 free beta.

    Ponuda je dostupna svim korisnicima koji obilježe da je žele koristiti i dodjeljuje se svakog tjedna. Listići koji će biti isključeni iz ove ponude su sistemski listići, listići koji imaju ukupnu kvotu manju od 3 za sve četiri utakmice i listići za koje ste uzeli „Cashed in“. Također, trebalo bi imati na umu da ova promocija vrijedi samo za pre-match oklade, što znači da live bet oklade otpadaju. Ono što bi također željeli napomenuti je da ovu okladu možete aktivirati samo pomoću vaših sredstava, to jest, ne možete je aktivirati preko free bet kredita koje ste možda dobili iz neke druge promocije.

    Ne možemo vam sa sigurnošću reći do kada će trajati ova fantastična promocija, ali prema uvjetima Unibet tvrtke, ona će do daljnjeg biti dodjeljivana svakog tjedna. Ispoštujte sve uvjete predviđene ovom promocijom i uključite se u korištenje ovog izvanrednog bonusa.

    Simpatičan bonus dobrodošlice

    Osim gore navedenog, kao i mnogih drugih bonusa, Unibet nudi veoma interesantan bonus dobrodošlice svojim novim korisnicima. Naime, radi se o ponudi koja se naziva Risk Free, i u skladu s nazivom, ovaj bonus vam jamči dobitak prilikom uplate prvog listića – bez rizika. Ono što je potrebno da biste aktivirali ovaj bonus je da visina uplate vašeg prvog listića nakon kreiranja računa bude u minimalnom iznosu od €1.

    Ako vaš listić bude dobitan, vi osvajate dobitak koji vam sleduje, a ako vaš listić nije dobitan, Unibet će vam refundirati uplatu do maksimalnog iznosa od €25. Prema tome, ako uplatite listić u iznosu od €25, a ne pogodite neki od parova na listiću, vaš novac će biti refundiran i dobićete priliku za popravni listić.

    Praktično jedini uvjeti za aktiviranje ovog bonusa su da uplata listića bude minimum €1 i da ukupna kvota na listiću bude 1.40 ili veća. Zvuči kao dobra pogodba od strane Unibet kladionice, zar ne?