Unibet – Registrirajte se i osvojite i do €50.000

    Unibet je jedna od najvećih tvrtki diljem svijeta što se tiče online sportskog klađenja. Osnovana je 1997. godine sa jednim ciljem – omogućiti svim kladiteljima detaljne informacije o svim ponudama za klađenje.Taj san pretvorio se u stvarnost jer Unibet ne samo da vas detaljno informira u svojim ponudama nego i omogućava fenomenalne bonuse svojim korisnicima.

    Unibet App

    Unibet aplikacije

    Pravi je trenutak da se pridružite Unibet obitelji i da ostvarite pravo na neke od fantastičnih bonusa koje smo pripremili za vas. Bonus dobrodošlice i bonusi koje možete ostvariti klađenjem na neke od utakmica samo su dio širokog asortimana pogodnosti koje smo pripremili upravo za vas.

    Ako se pitate zašto bas odabrati Unibet, odgovor bi bio zbog stabilnih koeficijenata, velikog broja igara na jednom mjestu, fantastčnih bonusa i pouzdanih informacija. Ovoga puta, Unibet kladionica je pripremila za vas jedan velikodušni bonus u iznosu do €50.000. Ov ponuda traje još malo, tako da nemojte mnogo čekati jer se ovakve prilike rijetko događaju. Ukoliko još uvijek niste očarani ovom ponudom, ovaj bookmaker ima još dosta fantastičnih bonusa koje je pripremio upravo zbog vas.

    Osvojite i do €50.000 klađenjem na nogomet i tenis

    Ovoga proljeća, Unibet vas je odlučio nagraditi ukoliko se odlučite okladiti na Roland Garros i finala FA Cup, Copa del Rey, Europa League i Champions League. Zgrabite “€50000 Betting Championship” bonuse kladeći se na tenis i nogometne događaje koji sudjeluju u ovoj promociji.

    Uvjeti korištenja ovog bonusa

    Kako funkcionira ovaj bonus

    Iskoristite ovu priliku i budite jedan od 250 dobitnika ove sjajne nagrade. O čemu se ovdje zapravo radi? Stvar je veoma jednostavna – potrebno je okladiti se na sportske događaje sa liste koju nudi operater i, ako vaši listići budu dobitni, vi ćete dobiti poene. Ti poeni će ući u jedinstvenu rang listu, a 250 najuspješnijih igrača sa te liste će 10. lipnja osvojiti novčane nagrade. Naravno, broj poena koje dobijate od dobitnih listića će ovisiti od pogođenog koeficijenta, pri čemu ukupan koeficijent ne smije biti manji od 1.40.

    Sistemski listići neće biti uzeti u obzir, dok će listići sa jednom ili većim brojem utakmica biti uzeti u razmatranje. Svaki dobitni listić bit će uzet u razmatranje bez obzira na to sa koliko ste se novca okladili. Želimo ponovo napomenuti da nije dovoljno da samo napišete listiće u promo periodu, već morate i aktivirati ovaj bonus tako što ćete kliknuti na Opt-in opciju kada otvorite samu promociju.

    Kao što ste i sami vjerojatno mogli zaključiti, konkurencija će biti iznimno jaka, a promocija ne traje dugo. Prema tome, svaki trenutak je važan i svaki listić može biti od presudnog značaja. Nemojte čekati previše – ispoštujte ove uvjete i sudjelujte u osvajanju neke od ovih fantastičnih nagrada.

    Registrirajte se kod Unibet kladionice i prvi listić vam donosi sigurnih €25

    Osim fantastičnog bonusa o kome je maloprije bilo dosta riječi, Unibet kladionica nudi sjajan bonus za svoje nove igrače. Naime, ovdje se radi o bonusu koji vam zapravo donosi zajamčene profite do maksimalnih €25. Sve što je potrebno da dođete do ovog bonusa je da, nakon što se registrirate i upllatite vaš prvi depozit, uplatite listić u minimalnom iznosu od €1. Ako je vaš listić dobitan, tada dobijate novac sa listića, a bonus nestaje. A ako je vaš listić gubitan, operater će vam refundirati gubitke u vrijednosti od 100% do maksimalnih €25.

    I više nego jasno je zbog čega se ova promocija zove Risk Free – u oba slučaja ste na dobitku, samo je pitanju koliko. Evo koje uvjete morate ispuniti ne bi li ste aktivirali ovaj bonus: