Unibet – Registrirajte se i osvojite i do €50.000

Unibet je jedna od najvećih tvrtki diljem svijeta što se tiče online sportskog klađenja. Osnovana je 1997. godine sa jednim ciljem – omogućiti svim kladiteljima detaljne informacije o svim ponudama za klađenje.Taj san pretvorio se u stvarnost jer Unibet ne samo da vas detaljno informira u svojim ponudama nego i omogućava fenomenalne bonuse svojim korisnicima.

Unibet App

Unibet aplikacije

Pravi je trenutak da se pridružite Unibet obitelji i da ostvarite pravo na neke od fantastičnih bonusa koje smo pripremili za vas. Bonus dobrodošlice i bonusi koje možete ostvariti klađenjem na neke od utakmica samo su dio širokog asortimana pogodnosti koje smo pripremili upravo za vas.

Ako se pitate zašto bas odabrati Unibet, odgovor bi bio zbog stabilnih koeficijenata, velikog broja igara na jednom mjestu, fantastčnih bonusa i pouzdanih informacija. Ovoga puta, Unibet kladionica je pripremila za vas jedan velikodušni bonus u iznosu do €50.000. Ov ponuda traje još malo, tako da nemojte mnogo čekati jer se ovakve prilike rijetko događaju. Ukoliko još uvijek niste očarani ovom ponudom, ovaj bookmaker ima još dosta fantastičnih bonusa koje je pripremio upravo zbog vas.

Osvojite i do €50.000 klađenjem na nogomet i tenis

Ovoga proljeća, Unibet vas je odlučio nagraditi ukoliko se odlučite okladiti na Roland Garros i finala FA Cup, Copa del Rey, Europa League i Champions League. Zgrabite “€50000 Betting Championship” bonuse kladeći se na tenis i nogometne događaje koji sudjeluju u ovoj promociji.

 • Kliknite na link koji će vas odvesti do Unibet stranice
 • Uđite na vaš račun i prijavite se sa promociju “€50000 Betting Championship” (od 24. svibnja do 9. lipnja
 • Kreirajte listić uživo ili prije meča na neke od mečeva iz ponude operatera (Roland Garros, i finalnih utakmica Lige Evrope, Lige Prvake,Copa Del Ray); minimalna kvota na tiketu mora biti 1.40
 • Svaka dobitna oklada donosi određen broj poena koji ulaze u konačnu rang listu (prvih 250 igrača sa popisa će dobiti neke od nagrada)

Uvjeti korištenja ovog bonusa

 • Novčane nagrade bit će dodijeljene pobjednicima u ponedjeljak, 10. lipnja
 • Morate se uključiti u promociju prije nego što se okladite, jer u suprotnom vaš listić neće biti uzet u razmatranje
 • Samo pobjedničke nogometne i teniske oklade napravljene do 9. juna u 00:00 sati bit će uzete u obzir
 • Samo dobitni listići sa najmanjom kvotom od 1.4 računat će se za ukupan iznos bodova u tablici
 • U slučaju da postoje 2 igrača sa istim brojem bodova u tablici, pobjednik će biti igrač sa najvećim brojem dobitnih oklada
 • U slučaju da postoje 2 igrača sa istim brojem dobitnih oklada, pobjednik će biti igrač koji ima najviše kvote tijekom ovog promo razdoblja
 • Nagrade su podijeljene prema sljedećem redoslijedu: 1. nagrada €10000, 2. nagrada €7500, 3. nagrada €5000, 4.nagrada €2500, 5. nagrada €1000, 6–10. nagrada €500, 11–50 nagrada €250, 51–100 nagrada €100, 101–250 nagrada €50

Kako funkcionira ovaj bonus

Iskoristite ovu priliku i budite jedan od 250 dobitnika ove sjajne nagrade. O čemu se ovdje zapravo radi? Stvar je veoma jednostavna – potrebno je okladiti se na sportske događaje sa liste koju nudi operater i, ako vaši listići budu dobitni, vi ćete dobiti poene. Ti poeni će ući u jedinstvenu rang listu, a 250 najuspješnijih igrača sa te liste će 10. lipnja osvojiti novčane nagrade. Naravno, broj poena koje dobijate od dobitnih listića će ovisiti od pogođenog koeficijenta, pri čemu ukupan koeficijent ne smije biti manji od 1.40.

Sistemski listići neće biti uzeti u obzir, dok će listići sa jednom ili većim brojem utakmica biti uzeti u razmatranje. Svaki dobitni listić bit će uzet u razmatranje bez obzira na to sa koliko ste se novca okladili. Želimo ponovo napomenuti da nije dovoljno da samo napišete listiće u promo periodu, već morate i aktivirati ovaj bonus tako što ćete kliknuti na Opt-in opciju kada otvorite samu promociju.

Kao što ste i sami vjerojatno mogli zaključiti, konkurencija će biti iznimno jaka, a promocija ne traje dugo. Prema tome, svaki trenutak je važan i svaki listić može biti od presudnog značaja. Nemojte čekati previše – ispoštujte ove uvjete i sudjelujte u osvajanju neke od ovih fantastičnih nagrada.

Registrirajte se kod Unibet kladionice i prvi listić vam donosi sigurnih €25

Osim fantastičnog bonusa o kome je maloprije bilo dosta riječi, Unibet kladionica nudi sjajan bonus za svoje nove igrače. Naime, ovdje se radi o bonusu koji vam zapravo donosi zajamčene profite do maksimalnih €25. Sve što je potrebno da dođete do ovog bonusa je da, nakon što se registrirate i upllatite vaš prvi depozit, uplatite listić u minimalnom iznosu od €1. Ako je vaš listić dobitan, tada dobijate novac sa listića, a bonus nestaje. A ako je vaš listić gubitan, operater će vam refundirati gubitke u vrijednosti od 100% do maksimalnih €25.

I više nego jasno je zbog čega se ova promocija zove Risk Free – u oba slučaja ste na dobitku, samo je pitanju koliko. Evo koje uvjete morate ispuniti ne bi li ste aktivirali ovaj bonus:

 • Kreirajte račun i uplatite početni depozit
 • Uplatite listić u minimalnom iznosu od €1 (u optjecaj ulaze obične i live bet oklade)
 • Ako je listić dobitan, ne dobijate bonus, a ako je listić gubitan, Unibet vas nagrađuje sa 100% vaše uplate do €25.
 • Morate ispuniti rollover uvjet od x5 (ako ste dobili €25 bonus novca, to znači da morate zaraditi €125 preko listića ne bi li podigli zaradu)
 • Listić mora ima ukupni koeficijent od minimum 1.40