Unibet – Postani član Free Bet kluba i osvoji besplatnu okladu od €5

Unibet kladiteljska kuća predstavlja poznato ime u svijetu online klađenja. Zeleno-bijela boja internet stranice prepoznatljiva je kladioničarima diljem svijeta. Ova švedska tvrtka traje još od davne 1997. godine, a tijekom svih ovih godina njena popularnost među igračima se samo uvećavala. Tome svjedoči i više tisuća zadovoljnih korisnika, kako u Europi, tako i na ostalim kontinentima. Kompletnu recenziju Unibet kladionice od strane našeg tima možete pročitati klikom na ovaj link.

unibet home

Nakon posljednje odigrane oklade bit će Vam dodijeljen Free Bet bonus od €5;

Jedna od kladiteljskih kuća koja najveću pažnju poklanja nogometm natjecanjima svakako je Unibet kladionica. Ovaj operater gotovo svakog tjedna izbacuje neku promociju koja se tiče najpopularnijeg sporta na svijetu.

Tako smo ovoga puta došli u priliku da Vam predstavimo najnoviju promociju koja se nalazi na web stranici Unibet kladionice. Naime, svaki igrač koji se tijekom jednog tjedna četiri puta okladi na meč uživo, u prilici je da osvoji nagradu od €5. Ne propustite ovu sjajnu priliku u Unibetu, jer bonus oklada čeka na Vas da je zgrabite!

25€
Nema bonusa dobrodošlice
sada se kladiti
 • Veliki odabir ponuda za klađenje
 • Stabilni i fer koeficijenti
 • Korisnička podrška 24h dnevno
25€
Nema bonusa dobrodošlice
sada se kladiti
 • Veliki odabir ponuda za klađenje
 • Stabilni i fer koeficijenti
 • Korisnička podrška 24h dnevno
Unibet Recenzija

Kladite se na mečeve uživo i osvojite €5 bonus za klađenje

Unibet kladionica je za ljubitelje klađenja uživo na nogometne utakmice spremila fantastičnu ponudu. Svi igrači koji u periodu od 5. kolovoza do 5. listopada uplate četiri listića s okladama uživo na nogometne mečeve tijekom jednog tjedna dobit će od Unibeta bonus od €5 za klađenje. Ovog tjedna počinje natjecanje u francuskoj Ligue 1, tako da i ove mečeve možete uzeti u obzir kada sastavljate listić s okladom uživo. Pored francuske prve Lige, za Free Bet promociju Unibet kladionice važi i klađenje uživo na talijansku Seriju A, njemačku Bundesligu kao i španjolsku La Ligu.

Igrači koji žele sudjelovati u ovoj promociji trebaju samo isprati sljedeće upute:

 • Kliknite na ovaj link koji Vas direktno vodi na stranicu Unibet kladionice;
 • Prijavite se na Vaš nalog u ovoj tvrtki;
 • Svakog tjedna u periodu od ponedjeljka do nedjelje odigrajte četiri listića na klađenje uživo;
 • Nakon posljednje odigrane oklade bit će Vam dodijeljen Free Bet bonus od €5;
 • Bonus će Vam biti na raspolaganju u narednih 7 dana od kada Vam je dodijeljen.

Uvjeti korištenja Free Bet promocije

Uvjete za korištenje ove promocije uopće nije teško zadovoljiti. Evo na što treba obratiti pažnju:

 • Promocija je dostupna svakog tjedna u periodu od 5. kolovoza do 5. listopada;
 • Potrebno je odigrati četiri oklade uživo tijekom jednog tjedna s minimalnim ulogom od €5;
 • Svaki događaj na koji planirate da se kladite mora imati kvotu veću od 1.40;
 • Sve četiri oklade moraju biti odigrane tijekom istog tjedna;
 • Cash-out oklade ne mogu sudjelovati u ovoj promociji;
 • Free Bet bonus dostupan je igraču u narednih 7 dana;
 • Igrač ima pravo na samo jedan Free Bet bonus tjedno;
 • Unibet zadržava pravo izmijeniti ili otkazati ovaj bonus u bilo kom trenutku.

Kako ova promocija praktički funkcionira?

Da biste lakše vidjeli kako Free Bet promocija Unibet kladionice funkcionira, dat ćemo Vam jedan praktički primjer. Tijekom mjeseca kolovoza kreću nove sezone u najjačim europskim nogometnim ligama, tako da ćete imati veliki izbor mečeva na koje možete položiti svoje oklade. Utakmice u ovim ligama uglavnom kreću od petka a završavaju se u nedjelju. Subota popodne uglavnom je rezervirana za Engleze i Nijemce, a navečer igraju Francuzi. Španjolci svoje mečeve igraju tijekom cijelog vikenda.

Pred Vama je svakako veliki izbor mečeva na koje se možete kladiti uživo i zaraditi svoj Free Bet bonus. Položite samo četiri oklade s minimum €5 na nogometne mečeve i događaje s kvotom 1.40 tijekom istog tjedna i od Unibeta ćete dobiti nagradnih €5 za klađenje. Ovaj postupak možete ponavljati sve dok je ova promocija aktualna.

Osvojite povrat novca do €25 ako Vaša prva oklada ne bude dobitna

Pored mnogobrojnih promocija koje možete naći na stranicama Unibet kladionice, ova tvrtka je spremila i bonus za igrače koji se prvi put registriraju na njihov web sajt. U pitanju je povrat novca koji može ići i do €25 ako Vaša prva oklada ne bude dobitna.

Uvjeti za ostvarivanje prava na ovu promociju također su jednostavni. Prije svega, potrebno je registrirati se na sajt Unibeta i položiti depozit. Dalje, ako Vaša prva oklada u iznosu od, na primjer, €10 ne bude dobitna, Unibet će Vam odmah dodijeliti isti iznos na račun. Da bi Vam ovaj novac bio na raspolaganju, potrebno je iznos od €10 tri puta okrenuti na uzastopne oklade sa kvotom većom od 1.40 u roku od 35 dana.