Unibet – Postani član Free Bet kluba i osvoji besplatnu okladu od €5

    Unibet kladiteljska kuća predstavlja poznato ime u svijetu online klađenja. Zeleno-bijela boja internet stranice prepoznatljiva je kladioničarima diljem svijeta. Ova švedska tvrtka traje još od davne 1997. godine, a tijekom svih ovih godina njena popularnost među igračima se samo uvećavala. Tome svjedoči i više tisuća zadovoljnih korisnika, kako u Europi, tako i na ostalim kontinentima. Kompletnu recenziju Unibet kladionice od strane našeg tima možete pročitati klikom na ovaj link.

    unibet home

    Nakon posljednje odigrane oklade bit će Vam dodijeljen Free Bet bonus od €5;

    Jedna od kladiteljskih kuća koja najveću pažnju poklanja nogometm natjecanjima svakako je Unibet kladionica. Ovaj operater gotovo svakog tjedna izbacuje neku promociju koja se tiče najpopularnijeg sporta na svijetu.

    Tako smo ovoga puta došli u priliku da Vam predstavimo najnoviju promociju koja se nalazi na web stranici Unibet kladionice. Naime, svaki igrač koji se tijekom jednog tjedna četiri puta okladi na meč uživo, u prilici je da osvoji nagradu od €5. Ne propustite ovu sjajnu priliku u Unibetu, jer bonus oklada čeka na Vas da je zgrabite!

    Kladite se na mečeve uživo i osvojite €5 bonus za klađenje

    Unibet kladionica je za ljubitelje klađenja uživo na nogometne utakmice spremila fantastičnu ponudu. Svi igrači koji u periodu od 5. kolovoza do 5. listopada uplate četiri listića s okladama uživo na nogometne mečeve tijekom jednog tjedna dobit će od Unibeta bonus od €5 za klađenje. Ovog tjedna počinje natjecanje u francuskoj Ligue 1, tako da i ove mečeve možete uzeti u obzir kada sastavljate listić s okladom uživo. Pored francuske prve Lige, za Free Bet promociju Unibet kladionice važi i klađenje uživo na talijansku Seriju A, njemačku Bundesligu kao i španjolsku La Ligu.
    Igrači koji žele sudjelovati u ovoj promociji trebaju samo isprati sljedeće upute:

    Uvjeti korištenja Free Bet promocije

    Uvjete za korištenje ove promocije uopće nije teško zadovoljiti. Evo na što treba obratiti pažnju:

    Kako ova promocija praktički funkcionira?

    Da biste lakše vidjeli kako Free Bet promocija Unibet kladionice funkcionira, dat ćemo Vam jedan praktički primjer. Tijekom mjeseca kolovoza kreću nove sezone u najjačim europskim nogometnim ligama, tako da ćete imati veliki izbor mečeva na koje možete položiti svoje oklade. Utakmice u ovim ligama uglavnom kreću od petka a završavaju se u nedjelju. Subota popodne uglavnom je rezervirana za Engleze i Nijemce, a navečer igraju Francuzi. Španjolci svoje mečeve igraju tijekom cijelog vikenda.

    Pred Vama je svakako veliki izbor mečeva na koje se možete kladiti uživo i zaraditi svoj Free Bet bonus. Položite samo četiri oklade s minimum €5 na nogometne mečeve i događaje s kvotom 1.40 tijekom istog tjedna i od Unibeta ćete dobiti nagradnih €5 za klađenje. Ovaj postupak možete ponavljati sve dok je ova promocija aktualna.

    Osvojite povrat novca do €25 ako Vaša prva oklada ne bude dobitna

    Pored mnogobrojnih promocija koje možete naći na stranicama Unibet kladionice, ova tvrtka je spremila i bonus za igrače koji se prvi put registriraju na njihov web sajt. U pitanju je povrat novca koji može ići i do €25 ako Vaša prva oklada ne bude dobitna.

    Uvjeti za ostvarivanje prava na ovu promociju također su jednostavni. Prije svega, potrebno je registrirati se na sajt Unibeta i položiti depozit. Dalje, ako Vaša prva oklada u iznosu od, na primjer, €10 ne bude dobitna, Unibet će Vam odmah dodijeliti isti iznos na račun. Da bi Vam ovaj novac bio na raspolaganju, potrebno je iznos od €10 tri puta okrenuti na uzastopne oklade sa kvotom većom od 1.40 u roku od 35 dana.