Unibet – Metode pomoću kojih možete uplatiti novac na račun

    Unibet logo smallUnibet kladionica je sjajan izbor za klađenje na sve popularne spotove u Europi. Osim opsežne ponude i sjajnih koeficijenata, ovaj operater nudi i dobar bonus dobrodošlice. Sve u svemu, preporučamo našim čitaocima da isprobaju usluge Unibet kladionice i vjerujemo da nećete pogriješiti ukoliko izaberete upravo ovog priređivača online klađenja.

    Ako ste se odlučili za prvi korak – otvaranje račun u Unibet kladionici, vrijeme je da naučite kako da prebacite sredstva na Unibet račun. Pročitajte naša detaljna uputstva do kraja i  vrlo brzo ćete moći da pišete dobitne listiće.

    Kako možete uplatiti depozit?

    Unibet vam dozvoljava da uplatite depozit preko velikog broja različitih metoda, uključujući i one najpopularnije (debitna ili kreditna kartica, eWallets, ili bankovni račun). Sve transakcije su potpuno sigurne i svaka uplata depozita prolazi u roku od par sekundi. Kao što smo napomenuli, uplate depozita na Unibet račun možete izvršiti preko svih popularnih metoda, a mi ćemo napomenuti par najvažnijih.

    Unibet

    Unibet

    Depozit preko debitne ili kreditne kartice

    Uplaćivanje depozita preko debitne/kreditne kartice je jednostavno i traje vrlo kratko. Ako se odlučite za ovu metodu, moćićete prebaciti sredstva na vaš Unibet račun skoro trenutačno. Ova metoda je izuzetno pogodna kod live klađenja, gdje se sve brzo dešava i svaka sekunda je važna. Također, ono što je vrlo bitno je da Unibet ne naplaćuje nikakvu proviziju ako uplaćujete polog koristeći Visa, Maestro, MasterCard ili Entropay.

    Procedura za uplaćivanje depozita preko debitne/kreditne kartice se nimalo ne razlikuje od drugih metoda – prijavite se na vaš Unibet račun, pronađite odjeljak „Deposit“, odaberite metod i iznos koji želite uplatiti, unesite podatke sa kartice i potvrdite uplatu. Sve traje izuzetno brzo i, nakon što potvrdite uplatu, odmah ćete biti u mogućnosti da počnete sa klađenjem.

    Depozit preko eWalleta (Skrill, Neteller)

    Neteller i Skrill su svakako najpopularnije metode za uplaćivanje depozita ne samo u Unibet kladionici, već i kod operatera diljem svijeta. Kladioničari se odlučuju za ovu metodu zbog toga što ne moraju unositi bilo kakve podatke vezane za bankovni račun ili kreditnu karticu, što pojednostavljuje čitavu proceduru.

    Nažalost, Unibet ne dozvoljava uplate prvog depozita preko Skrilla ili Netellera, tako da ćete morati da nađete neku alternativu, barem što se tiče inicijalnog depozita. Što se tiče drugog, trećeg, ili bilo kog narednog depozita, procedura je sljedeća:

    1. Prijavite se na račun i pronađite gumb za depozit.
    2. Odaberite Skrill ili Neteller s liste ponuđenih metoda i odaberite željeni iznos depozita
    3. Unesite ID sa vašeg Neteller/Skrill računa, čime ćete potvrditi autentičnost računa
    4. Verifikujte transakciju i počnite s klađenjem!

    Depozit preko bankovnog računa

    Naravno, ukoliko ne posjedujete neki od navedenih platnih računa (web novčanici, kreditne/debitne kartice), uvijek imate na raspolaganju i tradicionalni bankovni transfer. Međutim, kada budete željeli da prebacite sredstva sa vašeg Unibet računa na bankovni račun, imajte na umu da to traje duže od drugih metoda (3-5 radnih dana).

    Unibet limit depozita

    Trenutačno ne postoji nikakav limit za uplaćivanje depozita na Unibet račun. Međutim, postoji opcija pomoću koje možete sami podesiti limit depozita. Ovo je svakako korisna opcija kod igrača koji ne umiju da se kontroliraju, i ako aktivirate ovu opciju, možete spriječiti da se stvari otrgnu kontroli i balansirati vaše uplate.

    Svaki od ovih metoda za uplatu depozita je specifičan na svoj način, ali ono što im je svima zajedničko je da su sve transakcije apsolutno sigurne. Unibet je pouzdana tvrtka koja posjeduje sve moguće sigurnosne certifikate. Ako želite uplatiti novac na Unibet račun, možete biti apsolutno sigurni da će vaša transakcija proći bez ikakvih problema, po kratkom postupku.