Unibet – Kladite se na Roland Garros i osvojite spektakularne nagrade

U svijetu online sportskog klađenja, Unibet je vrlo poznato ime. Sa tradicijom dugom preko 20 godina, ovaj bookmaker do sada broji oko 10 milijuna registriranih korisnika. Svaki od korisnika ima mogućnost korištenja mnogobrojnih bonusa koje ovaj bookmaker nudi, kao i preko 100 različitih mogućnosti klađenja na samo jednu utakmicu.

Unibet

Registriranjem u ovoj online kladionici stičete pravo na osvajanje bonusa dobrodošlice, kao i na bonuse koji se tiču klađenja na neke od utakmica u ponudi.

Kako bi vaše kladiteljsko iskustvo učinili još zanimljivijim, u prilici ste osvojiti i neke od fascinantnih bonusa prilikom klađenja na svoje omiljene utakmice. Tako, primjerice, ako ste ljubitelj tenisa, možete osvojiti jackpot i do €75.000 klađenjem na mečeve iz ponude za Roland Garros. Pored ove velikodušne ponude, u prilici ste osvojiti još mnogo bonusa koje Unibet nudi svojim korisnicima, uključujući i obiman bonus dobrodošice. Stoga nemojte čekati već postanite član Unibet tvrtke već danas.

Osvojite €75.000 Jackpot Raffle klađenjem na French Open

Kako biste sa još većom radošću pratili letnji tenis, Unibet je odlučio nagraditi vas ogromnim poklonom za dva tjedna trajanja French Opena. Osvojite i do €5000 svakoga dana ulaganjem minimalnih €5 na svoje listiće. Evo što trebate uraditi kako biste postali sudionik u osvajanju ovog nevjerojatnog bonusa.

  • Kliknite na link koji će vas odvesti do Unibet stranice.
  • Prijavite se na vaš račun, ili kreirajte novi ako niste korisnik ove kladionice.
  • Kreirajte listić uživo ili prije meča na utakmice French Opena (u periodu od 26. svibnja do 9. lipnja), i dobićete kupon koji će vam osigurati sudjelovanje u nagradnoj igri.
  • Minimalna uplata koja će vam garantirati da učešće u nagradnoj igri je €5 po listiću.
  • Izvlačenje dobitnika se odvija svakog sljedećeg dana u 10 sati.

Uvjeti korištenja ovog bonusa

  • Ovaj bonus se ne aktivira – svaka uplata od €5 po listiću u periodu od 26 svibnja do 9 lipnja omogućiće vam sudjelovanje u ovoj promociji.
  • Ne morate imati minimalnu (kvalifikacionu) kvotu na vašem listiću.
  • Možete osvojiti samo jednu nagradu po izvlačenju.
  • Plaćanje pobjednicima bit će izvršeno najkasnije 30 minuta nakon izvlačenja.
  • Dnevni nagradni fond će podjeliti 10 pobjednika (nagradni fond će iznositi minimalno €500 i zavisiće od ukupnog broja uplaćenih listića).

Kako funkcionira ovaj bonus

Svakoga dana u razdoblju od 26. svibnja do 9. lipnja, uplatom listića na neke od utakmica French Opena od minimum €5 stičete pravo da postanete jedan od mogućih sudionika koji će osvojiti i do €5000 svakoga dana. Ako još uvijek ne možete vjerovati svojim očima, da, dobro ste pročitali. Ovaj velikodušni bonus dodeljivaće se svakoga dana u 10 sati.

Sve što trebate uraditi je da uplatite bilo kakav listić (sistemski, single, multiplayer) u minimalnom iznosu od €5 na neke od utakmica Roland Garrosa. Pri tome nemate nikakvih ograničenja što se tiče minimalne kvote po utakmici na listiću, jer to nije uvjet. Vaše je samo da ispratite zadane uvjete i da uđete u optjecaj za osvajanje i do €5000. Koliko ćete zapravo osvojiti ovisi o uplatama, a minimalni fond je €500.

Ako ste ispratili zadane uvjete, postali ste jedan od mnogobrojnih korisnika koji će sudjelovati u ovoj promociji. Nemojte dozvoliti da vas to brine, jer možda ste baš vi jedan od mogućih osvajača ove iznimno primamljive ponude.

Bonus dobrodošlice koji ne smijete propustiti

Pored sjajnih svakodnevnih bonusa, Unibet je svakom novom korisniku osigurao sjajan paket dobrodošlice. Naime, ovdje se radi o bonusu dobrodošlice poznatom pod nazivom Risk Free, koji vam praktično donosi zagarantiranu zaradu prilikom uplate prvog listića.

Da biste sudjelovali i osvojili ovaj velikodušni bonus, potrebno je da nakon prve uplate depozita sastavite listić čija će minimalna uplata biti €1. Ako vaš listić bude nedobitan, vaša uplata će biti refundirana na vaš račun do iznosa od €25. Primjerice: uplatite listić u vrijednosti od €10 i ne pogodite sve parove sa listića. Vaš listić je nedobitan, ali zato ste u prilici da vam Unibet vrati svih €10 koje ste uplatili. Na ovaj način, vi ste svakako na dobitku jer ovime dobijate mogućnost popravnog listića.

Praktično jedini preduvjet sudjelovanja u ovom bonusu je da vaša minimalna uplata bude €1. Ako ste dobitnik bonus kredita, moraćete ispuniti rollover uvjet koji iznosi x5.