Unibet – Kako podizati novac?

    Unibet logo smallUnibet je jedan od najpouzdanijih priređivača online klađenja na tržištu, i operater koji nudi veliki izbor mogućnosti za klađenje. Međutim, koliko god njihova usluga bila vrhunska, Unibet i dalje ne nudi detaljno objašnjenje o tome kako podizati novac s računa. Za razliku od drugih operatera koji nude detaljne vodiče koji govore o withdrawal proceduri, Unibet ne nudi takvu uslugu svojim igračima.

    Moguće je naći neke informacije o tome koliko je potrebno čekati prilikom podizanja novca u Unibet-u, ili o proviziji koju igrači plaćaju prilikom podizanja novca, ali ništa od toga nije temeljito objašnjeno i nije nimalo lako pronaći takve informacije. Upravo iz ovih razloga, je naš tim odlučio napisati mini vodič u kojem ćemo vam korak po korak pokazati kako da podignete vaš zasluženi novac u Unibet kladionici.

    Kako podignuti novac – korak po korak

    Nakon što ste iskoristili sve prednosti koje ovaj operater nudi i došli do neke zarade, došlo je i vrijeme isplate. Ako ste ispunili rollover uvjete koji idu uz Unibet promo kod, ispratite naše upute koji će vam pomoći da podignete vaš novac u veoma kratkom roku.

    1. Prijavite se na vaš račun, pronađite sekciju „My Account“ i kliknite na opciju „Make a Withdrawal“
    2. Nakon toga će vam biti prikazana lista dostupnih metoda za podizanje novca. Možete prebaciti novac na vaš bankovni račun ili na viza karticu prijeko koje ste napravili depozit novca. Također, Unibet vam nudi mogućnost da prebacite sredstva sa računa platforme na neki od eWalleta, poput Skrilla ili Netellera.
    3. Također, uz svaku dostupnu metodu za podizanje novca će biti prikazani minimalni i maksimalni limit novca koji idu uz nju.
    4. Odaberite jedan od ponuđenih metoda i unesite potrebne podatke kojima ćete verifikovati vaš platni račun.
    5. Unibet vam neće naplaćivati nikakvu proviziju prilikom podizanja novca, ali je uvijek dobro da provjerite da li vaša banka ili treća stranka naplaćuje neku proviziju za prebacivanje sa računa kladionice na bankovni račun/kreditnu karticu.

    Koliko dugo traje procedura za podizanje novca?

    Ova informacija je dostupna u „Make a Withdrawal“ sektoru koji možete naći na vašem računu. Obično podizanje novca traje kraće kada se novac prebacuje preko nekog od eWalleta (Skrill, Neteller, itd.) – uglavnom oko 12h. Prebacivanje novca na bankovni račun traje 1–3 radna dana, dok prebacivanje novca sa računa Unibet kladionice na kreditnu/debitnu karticu traje 3–5 radnih dana.

    U rijetkim slučajevima (obično kada se radi o većim sumama novca), Unibet će tražiti od vas da dostavite dodatne informacije kojima ćete potvrditi svoj identitet. Ove stroge mjere sigurnosti koje Unibet primjenjuje služe radi sprečavanja malverzacija i raznih vidova prijevara. Svakako, ova sigurnosna procedura ne traje dugo, i Unibet će vam poslati poruku čim vaš račun bude bio verifikovan kako biste mogli nastaviti sa Withdrawal procedurom.

    Moramo napomenuti da sredstva možete prebaciti samo na platni račun koji ste naveli prilikom kreiranja računa na Unibet platformi. Prema tome, ukoliko ne možete pristupiti vašem platnom nalogu, nemojte ni započinjati Withdrawal proceduru, jer Unibet neće dozvoliti transfer novca na neki drugi račun.

    Ako ste pogriješili prilikom unošenja podataka ili ste se jednostavno predomislili, moguće je otkazati zahtjev za povlačenje novca ako on nije procesuiran od strane Unibet-a. Ovo možete provjeriti tako što ćete pronaći opciju „My Withdrawals“ na vašem Unibet računu; tamo se nalaze sve transakcije koje prolaze kroz vaš račun.

    Ako imate bilo kakvih pitanja vezanih za podizanje novca sa vašeg Unibet računa, uvijek možete kontaktirati njihovu sjajnu korisničku službu putem emaila, live chat-a, ili telefona.

    Ispratite naš mini vodič, dva puta provjerite jesu li informacije koje se unijeli točne, i moćićete bez ikakvih problema podići novac sa vašeg Unibet računa i uživati u vašoj zaradi!