Unibet daje deset eura kada promašite jedan par na listiću

    Svima nam se često dogodi da nas na kladioničarskom listiću „izda“ jedna momčad te zbog jednog para ostanemo bez dobitka. Ova pojava predstavlja jednu od najiritantnijih među kladioničarima te su se zbog toga u kladionici Unibet dosjetili zanimljive promocije kako bi pokrili ovakve situacije.

    Ukoliko uložite 10 eura na listić, u slučaju jednog promašaja dobit ćete na svoj račun isto toliko free bet tokena. Sa ovih dodatnih deset eura vratit ćete svoje novce koje biste na drugom mjestu nesretno izgubili zbog samo jedne utakmice. Pored toga, s ovim novcima možete kasnije napraviti puno više uz malo sreće i znanja. Ako novce za free bet pametno obrnete oni će leći na vaš račun kao pravi novac sa kojim ćete kasnije moći raspolagati kako god želite, bilo da se radi o podizanju tih sredstava, bilo da se radi o oplođivanju tog novca kroz buduće oklade i stjecanja dobiti.

    Unibet - Klađenje

    Unibet – Klađenje

    Sve što je potrebno je registrirati se u kladionicu Unibet i okladiti se s 10 eura na jedan listić na kojem se nalaze minimalno četiri nogometna para s ukupnim koeficijentom od najmanje 5,00. Ukoliko vas na ovom listiću iznevjeri samo jedan par, Unibet će vam refundirati uplatu kojom ćete moći odigrati neki novi listić i uz malo više sreće ostvariti dobitak.

    Ova ponuda nema ograničeni rok trajanja, a na ovaj način možete ostvariti povrat novca jednom tjedno. Ukoliko vam se u jednom tjednu desilo da ste promašili samo jedan par na jednom od listića, uz ispoštivane sve ostale uvjete, novci za besplatne oklade kroz ovu promociju bit će na vašem računu već u ponedjeljak. Sve uplate u jednom tjednu moraju biti uplaćene do nedjelje u 23:59 kako biste bili u igri da vam već u ponedjeljak stigne ova utješna, ali zanimljiva nagrada na osnovu koje ćete moći odigrati jedan ili više „popravnih“ tiketa.

    U Unibetu se možete kladiti i za dolare, a 10 eura jednako je 10 dolara što znači da na isti način možete sudjelovati u promociji i sa okladama u američkim dolarima, ali i sa kanadskim i australskim dolarima te s norveškim i  švedskim krunama. Za sudjelovanje u promociji potrebno je samo koristiti pravi novac, jer se free bet ili bonus novac neće računati.

    Unibet kladionica je nastala u Engleskoj 1997. godine i tijekom ova dva desetjeća Unibet grupa je postala jedna od najprepoznatljivijih i najpoznatijih svjetskih kladionica s velikom i dobrom reputacijom među zaljubljenicima u sportsko klađenje i kasino igre. Unibet je službeni partner tri engleske nogometne momčadi, Aston Ville, Middlesborugha i Preston North Enda.