Uloguj se i osvoji 50 eura u Bet at home-u!

    Još jedna sjajna ponuda za sve igrače dolazi nam iz Bet-at-home-a! Ovoga puta ova kladionica je spremila za Vas jedinstveni dnevni bonus u visini od 50 eura, a da stvar bude još bolja, uz malo sreće možete dobiti i puno više!

    Jedna od najnovijih kladioničarskih promocija koju je Bet-at-home spremio za svoje igrače daje Vam mogućnost da svakoga dana ostvarite bonus od minimalnih 50 eura, a ukoliko budete imali dovoljno sreće, vaš bonus može iznositi i daleko više novca!

    Bet-at-Home

    Bet-at-Home

    Jednostavnim logovanjem na sajtu same kladionice, Vi postajete jedan od potencijalnih dobitnika novčane nagrade u iznosu od 50 eura. Potrebno je da se samo ulogujete barem jednom dnevno na sajt Bet-at-home-a i automatski postajete jedan od igrača koji može dobiti bonus.

    Ulogujte se i provjerite jeste li baš Vi dobitnik

    Jedna od najnovijih promotivnih aktivnosti koja nam dolazi iz Bet-at-home-a zove se Winner of the day, i ona Vam omogućuje da postanete dobitnik bonusa u iznosu od minimalnih 50 eura, i to samo ako se ulogujete na zvaničan sajt kladionice.

    Riječ je o promociji koja jednom dnevno nagradi nasumično izabranog igrača, a jedini uvjet koji igrač mora ispuniti jeste taj da toga dana bude barem jednom ulogovan na sajt kladionice! Ukoliko pak igrač dobitnik toga dana nijednom ne uđe na zvaničan sajt kladionice, nagradni fond se narednog dana uvećava za 50 eura, i ova progresija se nastavlja svaki put kad nema dnevnog dobitnika!

    Ovoga tjedna nagradni fond narastao je čak do 650 eura, a prema poslijednjim provjerama, bonus ima tendenciju rasta, pa će tako neki naredni dobitnik moći osvojiiti možda čak i 700 eura, ili više!

    Njemac osvojio 1650 eura

    Ovoga mjeseca bonus Winner of the day narastao je do nevjerojatne cifre od 1650 eura, kada je izvučen dobitnik iz Njemačke. Za sada je ovo rekordna cifra ovoga mjeseca, a s obzirom na vrstu bonusa, ovaj novčani fond često prelazi i preko 300 eura, tako da će bit pravo malo čudo da svaki dobitnik doista osvoji samo minimalnih 50 eura.

    Ako želi osvojiti svoj bonus, korisnik jedino mora toga dana barem jednom ući na svoj nalog. Ako taj igrač budete upravo Vi, Bet-at-home će Vam automatski poslati poruku gdje će Vas izvjestiti o Vašem dobitku.

    Treba samo reći da ova kladionica zadržava pravo da objavi Vaše ime ako ste baš Vi jedan od sretnih dobitnika, ali u pitanju je čisto formalni čin i ustaljena praksa, kako bi svaki dobitak bio transparentan za sve igrače.

    Naravno, ovu vrstu bonusa možete iskoristiti i Vi u Hrvatskoj, i to iz udobnosti svoga doma. Ukoliko još uvijek nemate svoj nalog, registrirajte se na Bet-at-home.com i postanite jedan od učesnika ove fantastične promotivne akcije.
    Također treba naglasiti da sudjelovanjem u ovoj promociji korisnik prihvaća uvjete sudjelovanja, kao i opća pravila i uvjete koje je moguće vidjeti na sajtu same kladionice.

    Ovo je samo jedna u nizu akcija koje je Bet-at-home spremio za sve svoje igrače, a s obzirom na karakter i vrstu, Winner of the day je zacijelo jedna od najatraktivnijih kladioničarskih ponuda za igrače širom svijeta!