Tonybet – Simpatični povrat novca vikendom

    Koliko ste samo puta odigrali fantastičan listić vikendom, ali se jednostavno desila neka čarolija i neki od favorita nije uspio obaviti svoj posao. Kladioničari naročito vole da igraju najbolje europske lige – prvenstveno zbog toga što znaju najviše o njima, a i zato što većina prati te utakmice i ima uvid u to što se događa na terenu. Međutim, čak i giganti poput Barcelone ili Manchester City-ja imaju slabije dane, i ponekada baš zbog njih izgubimo okladu.

    Ali nije sve izgubljeno jer vam TonyBet, jedna od najvoljenijih kladionica na našem prostoru, nudi malu utjehu u vidu £20 kada padnete na jednu utakmicu. Ne morate više bijesno cijepati listić zbog jednog kiksa, jer sa TonyBet kladionicom dobivate šansu za popravni listić!

    Acca Weekends

    Više ne morate biti deprimirani ako neki od favorita iz najjačih europskih liga kiksira, jer vam TonyBet nudi mogućnost da povratite izgubljeno. Kada ćete praviti lovu ako ne vikendom?

    Većina važnih utakmica se igra vikendom, tako da ne bi trebalo da se ustručavate da tada pokušavate napadati jakim listićima. Napišite listić u minimalnoj vrijednosti od £20 koji sadrži pet tipova iz vikend ponude za europski nogomet, i TonyBet će vam refundirati ulog do £20 u free bet kreditima ako promašite samo jednu utakmicu. Ova ponuda važi samo za utakmice iz najjačih europskih liga poput Talijanske, Engleske, Španjolske, Njemačke, i Francuske.

    Ova ponuda je dostupna svim korisnicima koji su otvorili svoje račune na tonybet.com. Najveći iznos koji će vam biti refundiran je £20 u free bet kreditima. Također, ova ponuda vrijedi samo za listiće koji su odigrani prije početka meča, što znači da live-bet oklade otpadaju. Nažalost, ukoliko se neka od pet utakmica odgodi ili prekine iz nekog razloga, nećete moći dobiti ovaj povrat. Ovo se svakako odogadja vrlo rijetko, tako da ne biste trebali brinuti previše oko toga.

    Najmanji pojedinačni koeficijent svake od pet utakmica sa listića ne smije biti ispod 1.3 (3/10). Ova nevjerojatna ponuda vrijedi do 30.06.2019. godine, tako da možete mirno igrati listiće za vikend jer vas TonyBet vraća u život!

    Moramo napomenuti da ukoliko dobijete povrat free bet kredita, njega morate iskoristiti u cijelosti – ne možete podijeliti taj iznos od £20 na više listića. Također, free bet krediti imaju rok trajanja, tako da ih morate iskoristiti u kratkom roku.

    NBA Acca fridays

    Svi ljubitelji NBA košarke znaju da je petak game time i dan kada je ponuda za klađenje na ovaj sport najbolja. NBA košarka je mnogo nepredvidljivija od nogometa, što je ono što ovaj sport, pored drugih stvari, generalno čini zanimljivim. Upravo zbog toga razočarenje kada padnete na jednu utakmicu može biti ogromno, jer znate da ste bili toliko blizu. TonyBet vam svakog petka nudi šansu za iskupljenje u vidu £20 u free bet kreditima ako neki od timova koje ste odigrali ne pobijedi meč.

    Pravila su ista kao za prethodnu ponudu – petkom odigrate 5 mečeva iz NBA ponude i TonyBet vam refundira £20 u free bet kreditima ukoliko jedan tip nije prolazan.  Minimalni koeficijent svakog od tipova sa vašeg listića ne smije da bude manji od 1.20 (1/5). Kako biste sudjelovali u ovoj ponudi, potrebno je da se prijavite na vaš račun, uplatite depozit, nađete ponudu i kliknete na „Opt-in“ dugme. Ponuda traje do 06.30.2019. godine, tako da ćete do kraja NBA sezone imati mogućnost da iskoristite ove beneficije koje vam TonyBet nudi. Budite hrabri petkom jer vam TonyBet čuva leđa i nudi šansu za iskupljenje!