Tonybet – Ostvarite bonus dobrodošlice u visini do $50!

    tonybet App

    Kladiteljska kuća koja svakako zavrijeđuje pažnju velikog broja igrača u svijetu jeste Tonybet. Osim fantastične kladiteljske ponude, mnogobrojnih mogućnosti za uplatu i isplatu novca, kao i više nego kvalitetne korisničke podrške koju ova kladionica pruža, Tonybet se može pohvaliti i sjajnim bonusom dobrodošlice za sve nove igrače.

    Ako planirate da aktivirate svoj nalog u nekoj od online kladiteljskih kuća, zacijelo ćete željeti da ostvarite određene pogodnosti koje ta kladiteljska kuća pruža. U susret nekim od najvećih nogometnih natjecanja koja nas očekuju ovog lipnja, poput Svjetskog nogometnog prvenstva za žene i Copa Americe, Tonybet je spremio fantastične koeficijente i outright oklade koje ćete pronaći na samom sajtu, a bonus dobrodošlice ove kuće svakako će Vam biti i više nego dobrodošao za Vaš kladiteljski listić.

    Bonus dobrodošlice i do $50

    Tonybet je online kladionica u kojoj se možete okladiti na više od 25 različitih sportova, a koeficijenti koje ovaj kladitelj pruža zacijelo se mogu smatrati jednim od najboljih na tržištu. Ono što ovu kladiteljsku kuću također svrstava među kladiteljske gigante u online svijetu jeste i fantastičan bonus dobrodošlice kojim Tonybet želi motivirati sve nove igrače, a ovaj bonus može ostvariti svatko tko kreira nalog u ovoj online kladionici.

    Vaš bonus dobrodošlice u ovoj kladiteljskoj kući možete aktivirati na sljedeći način:

    Jednom kada ispunite ove uvjete Vaš depozit će biti dupliran, a ovaj bonus dobrodošlice iznosi 100% ukupne sume koju imate na Vašem nalogu i može ići sve do $50. Bonus dobrodošlice također važi za klađenje na sportske događaje koji su pred nama, kao i na klađenje uživo.

    Bonus za singl, sistemske i kombo oklade

    Ono što svakako raduje jeste da za Tonybet bonus dobrodošlice ne postoje ograničenja kada je u pitanju vrsta oklade. To znači da Vaš bonus dobrodošlice koji može ići sve do $50 možete aktivirati kladeći se na singl, sistemsku ili kombiniranu okladu.

    Jedino na što trebate obratiti pažnju jeste da svoj prvi depozit okrenete 10 puta u periodu od 5 dana od trenutka aktviranja bonusa, a ako prekoračite ovaj rok Tonybet Vam ipak neće duplirati depozit.

    Također je bitno da bonus kod za aktiviranje ove promocije unesete tijekom 3 dana od trenutka kada ste uplatili Vaš prvi depozit, a njege ćete ukucati u predviđeno polje Add Promo Code.

    Dobra vest za sve igrače iz Hrvatske jeste ta da i oni mogu sudjelovati u ovoj promociji, te da im za aktiviranje ovog bonusa neće biti potrebno ništa dodatno osim kreiranja kladiteljskog naloga. Ovaj bonus dobrodošlice ipak nije namijenjen osobama mlađim od 18 godina, te Vam se preporuča da prvo pogledate sekciju sa uvjetima korištenja na samom sajtu kako biste znali da li ispunjavate uvjete koji se tiču starosne dobi i za ostale bonuse ove kladiteljske kuće.

    Isto tako treba napomenuti da ovaj bonus ne možete ostvariti ako je Vaš prvi depozit uplaćen putem Skrilla, Netellera, PayPal ili Bitcoin servisa, te da Tonybet zadržava pravo da ovu promociju stopira ili poništi ako utvrdi da nisu ispunjeni kriteriji za aktiviranje bonusa.

    Vaš bonus dobrodošlice u Tonybetu možete aktivirati sve do 31. prosinca 2019. godine.