Tonybet – Kako uplatiti novac na račun

    Jedna od najboljih i najrenomiranijih svjetskih kladiteljskih kuća svojim igračima također pruža sjajne načine za uplatu svog depozita. Ako se odlučite kladiti sa Tonybetom, zacijelo imate široku ponudu načina za uplatu svog novca za klađenje.

    Ono što ovu kladiteljsku kuću, pored fantastične kladiteljske ponude, izdvaja u odnosu na ostale priređivače online klađenja jeste i širok izbor načina uplate depozita na račun korisnika. Tonybet je jedna od onih kladionica koja uvažava gotovo svaki vid uplate depozita, a da stvar bude još bolja, ova kladiteljska kuća vodi računa i o tome da Vaša provizija bude svedena na minimum.

    Kako uplatiti novac u Tonybetu?

    Tonybet svojim igračima pruža različite vidove uplate depozita na kladiteljski nalog, a sve ove vrste uplata možemo svesti na sljedeće.

    Ova kladiteljska kuća u svom asortimanu ima i čitav niz različitih vrsta elektronskih novčanika i drugih načina za uplatu depozita, a mi ćemo ovdje spomijenuti one najpopularnije. Uz gore navedene načine uplata, treba izdvojiti i nekoliko platformi za uplatu depozita koje su također popularne kod velikog broja igrača, a koje ćemo navjesti u daljem tekstu.

    Uplata putem bankovnog računa

    Premda ne i najpopularnija, uplata putem bankovnog računa zacijelo je jedan od najsigurnijih načina za uplatu Vašeg depozita. Tonybet u svojoj ponudi omogućava igračima da svoj novac za klađenje uplate direktno putem svog bankovnog računa, i to bez ikakvog dodatnog procesuiranja novca ili čekovnih uplata. Ovaj metod također ima prednost i kada su u pitanju visine provizija koje propisuje Vaša banka, a iznos provizije ovisi upravo o tome u kojoj banci imate svoj račun.

    Uplata putem eWalletsa

    Jedan od najpopularnijih načina uplate depozita na korisnički nalog jeste i putem elektronskih novčanika, poznatijih i samo kao eWalletsi. U ovu grupu spada veliki broj eWalletsa putem kojih možete uplatiti svoj depozit, a oni najpopularniji zacijelo su:

    Pored ova dva najpopularnija eWalleta, novac na Vaš korisnički nalog u Tonybetu možete uplatiti i putem mnogih drugih metoda, a neki od njih su Paysafecard, Giropay, Paysera, Euteller, ecoPayz, kao i još nekoliko drugih, manje popularnih. Treba napomenuti i da svoj novac možete podići i ovim putem, a jedino što treba naglasiti jeste da Vaša uplata depozita ne sme biti manja od €10.

    Uplata putem kreditne kartice

    Još jedan popularan način uplate depozita na Vaš kladiteljski nalog u Tonybetu jeste i uplata sredstava putem kreditnih kartica. Ova kladiteljska kuća svojim igračima nudi i uplatu novca putem najpopularnijih kreditnih kartica, a to su Visa i Mastercard kreditne kartice. Uplata i korištenje sredstava ovim putem zacijelo je pouzdana i bezbjedna, a sredstva na Vašem računu možete jednostavno uplaćivati i kontrolirati, kao i prilikom svake druge kupovine ovim karticama.

    Pored ove tri najpopularnije metode za uplatu Vašeg kladiteljskog depozita u Tonybetu, treba napomenuti i još dvije platforme za uplatu novca koje su također popularne kod većine igrača širom svijeta.

    Jedan od načina za uplatu Vašeg depozita jeste i putem platforme Moneta.ru, a ovaj metod uplate najpopularniji je kod igrača u Rusiji i Istočnoj Europi. Moneta.ru omogućava Vam uplatu novca ukoliko je Vaša valuta euro, dolar ili rublja, a ovaj odabir valute birate sami prilikom kreiranja Vašeg Tonybet naloga. Druga platforma za uplatu Vašeg depozita jeste WebMoney, a ovaj metod također je najpopularniji kod igrača koji dolaze iz Istočne Europe.

    Naposlijetku treba reći i to da sve ove načine uplate depozita možete ostvariti samo putem svog jedinstvenog naloga na Tonybetu, te da se u ove svrhe računa samo email adresa kojom ste registrirali na sajt ove kladiteljske kuće.