Sudjelujte u jedinstvenom Unibet €10,000 Handball Highest Odds Challenge-u

    Unibet Handball Offer

    Mislite da ste doista dobar poznavalac rukometa i želite konačno naplatiti svoje znanje, i to iz udobnosti svoga doma? Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ali Unibet jeste jedna od onih kuća koje svojim vjernim igračima uvijek izlaze u susrijet, pa je tako moguće i ovo znanje unovčiti.

    Unibet Vam predstavlja jedinstveni €10,000 Handball Highest Odds Challenge – sudjelujte u €10,000 IHF World Championship Betting Championship-u i budite u prilici da osvojite vrijednu novčanu nagradu kao i put na Vaš europski sportski događaj iz snova!

    Unatoč i ne tako sjajnoj izvjedbi naših rukometaša na ovogodišnjem svjetskom natjecanju, mnogo puta su nas baš oni obradovali na raznim velikim natjecanjima, pa je tako rukomet i dalje u biti jedan od najpopularnijih sportova za praćenje u domovima diljem Hrvatske. Kao što znate, svjetsko rukometno natjecanje još uvijek traje, pa je tako moguće okladiti se i u okviru jedinstvene ponude koju je Unibet spremio za svoje igrače. Sudjelujte u rukometnom testu, pogodite svoju veliku kvotu i osvojite jednu od fantastičnih nagrada!

    Sudjeluj i osvoji 200 eura i put na europski sportski događaj

    Sam proces sudjelovanja je vrlo jednostavan. Sve što se od Vas traži jeste da pogodite što veću kvotu na mečevima sa ovog svjetskog rukometnog natjecanja i tako postanete jedan od pedeset nagrađenih igrača sa najvećom pogođenom kvotom. Pedeset najboljih igrača bit će nagrađeno sa po 200 eura na svom računu, dok će najbolji igrač osvojiti i put na europski sportski događaj koji će moći sam izabrati!

    Sve što trebate uraditi kako bi i zvanično sudjelovali u natjecanju jeste da se registrirate na sajt Unibeta i položite svoju okladu u periodu između 10. i 28. siječnja. Jedan od uvjeta je također i taj da Vaša kvota ne smije biti manja od 1.40, a treba napomenuti i to da sistemske oklade za ovu vrstu natjecanja nisu dozvoljene. Unibet će listu pobjednika objaviti i zvanično proglasiti 31. siječnja, kada ćemo saznati i to tko će bit u prilici da sebi obezbjedi put na europski sportski događaj po izboru. Pobjednik natjecanja će također biti nagrađen i vaučerom u iznosu od 1,500 eura koji će bit namijenjen pokrivanju troškova lijetova, usluga hotela i drugih potrebnih stvari.

    Kladi se na omiljeni meč za samo 1 euro

    Ono što će se svakako dopasti svim igračima diljem Europe, koji jedini mogu sudjelovati u ovom Unibetovom natjecanju, jeste i to što igrač nije ograničen visinom uplate za svoju okladu. Primjerice, ukoliko mislite da će Francuska ipak tući Dance u nekom eventualnom susrijetu, Vi možete odigrati na Francuze za 10, ali i za 110 eura. Jedini uvjet kada je iznos oklade u pitanju jeste taj da položite makar jedan euro za svoju okladu, koliki je minimalni iznos za sudjelovanje u ovoj vrsti natjecanja.

    Ukoliko mislite da ste vrsni poznavalac ove vitješke igre i želite unovčiti svoje znanje bez po muke, sudjelujte u Unibetovom €10,000 Handball Highest Odds Challenge-u i nađite se na ljestvici najuspješnijih igrača ovog natjecanja u Europi. €10,000 IHF World Championship Betting Championship svakako je idealna šansa da se za malo para nađete u prilici da osvojite vrijedne nagrade.

    I ne zaboravite, sve Vaše omiljene mečeve i natjecanja možete gledati i na samom sajtu Unibeta. Ukoliko želite pogledati neku od rukometnih utakmica uživo a niste pokraj malih ekrana, Unibet Vam također pruža i jedinstveni ugođaj gledanja mečeva uživo, ma koji sport da je u pitanju.