Sudjeluj u Betmastercupu svakog mjeseca i osvoji €500!

    Bet-at-home ne prestaje da nagrađuje svoje vjerne igrače, a ovoga puta za Vas je pripremio čitav niz atraktivnih promocija u kojima možete sudjelovati svakog mjeseca! Jedna od najpoznatijih svjetskih kladiteljskih kuća nagrađuje tri najuspješnija natjecatelja svakog mjeseca, a jedino što se od igrača traži jeste da pogađa svoje listiće!

    Sudjelujte u najnovijem natjecanju Bet-at-home-a i osvojite voucher u iznosu od 500 eura svakoga mjeseca! Ako postanete jedan od najuspješnijih natjecatelja i sakupite najveći pogođeni koeficijent sa što većim ulogom, imat ćete priliku postati jedan od tri dobitnika vrijednih vouchera svakog mjeseca!

    Sudjeluj u Betmastercupu i osvoji vrijedne nagrade!

    Najsvježija promocija iz ove kladiteljske kuće pruža Vam mogućnost da postanete jedan od tri dobitnika velike novčane nagrade svakog mjeseca. Jedino što je potrebno da bi sudjelovali u ovom natjecanju jeste da imate svoj igrački nalog i pogađate svoje listiće i tako sakupljate bodove koji će Vam donijeti ove vrijedne nagrade!

    Sportska Aplikacija

    Klađenje nikada nije bilo jednostavnije!

    Ovaj bonus počinje iznova svakog prvog u mjesecu i traje sve do posljednjeg dana tog mjeseca, što znači da je vrijeme za sudjelovanje idealno za sve igrače! Jedino što se računa jesu Vaši dobitni listići u tom mjesecu, a što veći koeficijent pogodite i veći ulog napravite, imat ćete i više poena na konačnoj tablici za dobitnike mjeseca!

    U ovom Bet-at-home natjecanju mogu sudjelovati svi igrači koji imaju kreiran nalog u ovoj kladionici, a tri najuspješnija igrača svakog mjeseca bit će nagrađeni voucherima od 500, 300 i 200 eura!

    Računaju se sve vrste oklada

    Svi kladiteljski listići koji se budu registrirali kao važeći mogu sudjelovati u ovoj mjesečnoj promociji, što znači da sve vrste oklada dolaze u obzir kada je Betmastercup u pitanju. Drugim riječima, ukoliko želite sudjelovati možete odigrati pojedinačnu, kombiniranu, sistemsku ili multi okladu, a jedino što se računa jeste da minimalni ulog Vašeg listića bude 1 euro.

    Kada je u pitanju način bodovanja, treba znati sljedeće:

    Svi dobitnici će uvijek biti određeni 1. dana narednog mjeseca i porukom će primiti voucher kod u roku od 7 dana. Kod mora biti upisan u kladiteljskom računu pod Iskoristite vaučer, a iznos bonusa mora se odigrati 3 puta na tikete s minimalnim koeficijentom od 1.50. Također treba znati da se ovaj voucher ne može zamijeniti za novac.

    Ukoliko više igrača budu imala jednak broj poena, bolje će se plasirati onaj korisnik koji je prvi predao svoj kladiteljski tiket.

    Treba reći da sudjelovanjem u ovoj akciji dajete dopuštenje kladionici da u skraćenoj verziji objavi Vaše ime u slučaju da budete jedan od dobitnika, i da svojim sudjelovanjem prihvaćate opća pravila i uvjete koje možete naći na sajtu same kladionice.