Stavi 10 eura na najboljeg strijelca i osvoji 5 svaki puta kad postigne zgoditak

    U moru dobrih i kvalitetnih kladioničarskih promocija, potrudili smo se za vas ovo ljeto pronaći one najbolje. Jedna od njih je svakako ona koju nudi William Hill, a odnosi se na pogađanje najboljeg strijelca Svjetskog prvenstva. Ukoliko imate favorita za ovogodišnju zlatnu kopačku i na njega uplatite10 funti, eura ili bilo koje treće valute ekvivalentne vrijednosti, za svaki gol koji taj igrač postigne poznata britanska kladionica dat će vam po pet funti ili eura.

    Svjetsko prvenstvo počinje vrlo brzo stoga požurite ukoliko želite iskoristiti ovu primamljivu promociju. Najbolje kod ove igre je što ne morate čak ni dobiti konačnu okladu na prvog strijelca, ali možete sasvim solidno profitirati i stvoriti si banku za dalje oklade. Uzmimo na primjer da stavite 10 eura na to da će Romelu Lukaku biti najbolji strijelac natjecanja za što se nudi primamljiva kvota 16.00. Već u prvom kolu Belgija igra protiv Paname koja je po mnogima najslabija reprezentacija i nikoga ne bi iznenadilo da belgijska prva špica u ovoj utakmici postigne dva ili tri zgoditka, i eto, već ste isplatili svoj početni ulog. Ako Lukaku na kraju bude najbolji strijelac još i bolje jer, ne samo da ćete inkasirati 160 eura od dobivene oklade, već i zbroj njegovih golova dodatno pomnožiti s pet. Imate nekog drugog favorita sem Lukakua? Slobodno probajte, ali znajte da William Hill dozvoljava samo jednu ovakvu promociju po korisniku.

    William Hill - Klađenje

    William Hill – Klađenje

    Akcija se odnosi samo na online singl uplate, a dobivena sredstva stizat će na vaš račun sutradan nakon što je vaš igrač zabio zgoditak. Dobivena sredstva se odnose na besplatno klađenje koje morate iskoristiti u roku od četiri naredna dana od kad su vam dospjela na račun. Pogledajmo za kraj četiri godine unazad kada je James Rodriguez bio najbolji strijelac SP-a u Brazilu sa šest zgoditaka. Da smo tada imali ovu promociju dobili bismo 30 eura za besplatno klađenje, a najbolji kladioničari među nama sigurno bi znali ovaj novac oploditi i pretvoriti u mnogo veću cifru. Stoga ne propustite ovo što William Hill ovoga puta nudi.