Sjajan bonus za klađenje na utrke konja u Matchbooku

    Jedna od najrazvijenijih disciplina za klađenje u svijetu zacijelo jeste klađenje na utrke konja, a ovaj trkački sport svakako spada među najpopularnije sportove za klađenje prije svega u Ujedinjenom Kraljevstvu.

    bonus matchbook

    Uplatite Vašu okladu na utrke konja u iznosu od £100 po kvoti 2.00

    Popularnost ovog trkačkog sporta također je naišla na veliko interesovanje i van Velike Britanije, pa tako danas postoji čitav niz online kladionica koje nude mogućnost klađenja na utrke konja, a u jednom od naših prijethodnih članaka također ste mogli pročitati o tome kako se možete uspješno i kvalitetno okladiti na ovu kladiteljsku disciplinu.

    Kada je riječ o najprivlačnijim promocijama za klađenje na utrke konja, svakako postoji mnoštvo njih koje možete pronaći u najvećim kladiteljskim kućama, a mi ćemo Vam u ovom tekstu predstaviti bonus za klađenje na utrke konja koji nam dolazi iz Matchbooka, a koji će Vam se sasvim sigurno svidjeti.

    1,5% provizije za Vašu dobitnu okladu

    Fantastična promocija Matchbooka za klađenje na utrke konja igraču pruža mogućnost da svoj dobitak naplati uz minimalnu cijenu provizije, što je zacijelo jedinstveni bonus koji možete naći unutar ove kladiteljske ponude.

    Ako položite Vašu okladu na utrke konja kod ove kladiteljske kuće i ona bude dobitna, Matchbook će Vam uračunati samo 1,5% za Vašu Back ili Lay okladu. Ukoliko, pak, Vaša oklada bude gubitna, ova online kladionica Vam u tom slučaju neće naplatiti nikakvu proviziju.

    U Matchbooku se također možete okladiti na utrke konja koje se održavaju širom svijeta, a da stvar bude još bolja, aktuelna ponuda sa minimalnom provizijom za Vašu dobitnu okladu računat će se ma koju konjsku utrku da izaberete.

    Vaša promotivna provizija za klađenje na utrke konja u ovoj kladiteljskoj kući funkcionira na sljedeći način:

    Bez dodatne provizije za uplate putem debitne kartice

    Ova sjajna promocija koju može iskoristiti svatko tko kreira nalog u Matchbooku dobra je i zbog toga što je možete aktivirati ma koji metod uplate da koristite, a još jedna olakšavajuća okolnost je ta što Vam se u slučaju uplate depozita putem debitne kartice neće računati dodatna provizija ako novac povučete na isti način.

    matchbook_live

    Ako se registrirate u Matchbooku i kreirate Vašu prvu okladu a ona bude gubitna, ova kladionica će Vam vratiti uloženi depozit.

    Vašu minimalnu proviziju za klađenje na utrke konja možete iskoristiti i za Vaše dobitne oklade uplaćene putem Netellera, Skrilla, kao i kreditnim karticama, a u tom slučaju imat ćete pravo na samo jedno povlačenje novca u tijeku tjedna.

    Premda ne postoje specijalni uvjeti za sudjelovanje u ovom bonusu, Matchbook napominje da njega može aktivirati svatko tko potvrdi svoju starosnu dob, odnosno da ima više od 18 godina. Ova kladiteljska kuća isto tako zadržava pravo da ovu promociju stopira ili poništi ako utvrdi bilo kakvo kršenje pravila i uvjeta korištenja od strane igrača.

    Naposlijetku treba reći da ovaj bonus za proviziju za klađenje na konjske utrke nema vremenskih ograničenja, te da je ova promocija aktuelna sve od 2. srpnja 2018. godine, što znači da se možete okladiti uz minimalnu proviziju kad god poželite.

    Bonus dobrodošlice za gubitne oklade

    Matchbook se također može pohvaliti jedinstvenim bonusom za sve nove igrače, te Vas tako ova kladiteljska kuća nagrađuje za Vašu gubitnu okladu, ma koji sport za klađenje da izaberete.

    Ako se registrirate u Matchbooku i kreirate Vašu prvu okladu a ona bude gubitna, ova kladionica će Vam vratiti uloženi depozit. Premda ovaj bonus dobrodošlice nije moguće ostvariti u Hrvatskoj, ovu promociju mogu ostvariti naši igrači koji se nalaze u inozemstvu.

    Matchbook također naglašava da Vaša gubitna oklada za ovaj bonus važi sve do iznosa od £10, te da ovu promociju možete iskoristiti tijekom 7 dana od trenutka kreiranja naloga.