Registrirajte se i osvojite 100% bonusa sa Expektom

    Expekt

    Expekt je spremio sjajnu kladiteljsku promociju za sve svoje nove korisnike, a sve što se od Vas traži jeste da se registrirate i napravite svoju prvu okladu! Ovu jedinstvenu kladiteljsku promociju možete ostvariti na sajtu ove kladiteljske kuće, a od Vas se ne traže nikakvi dodatni uvjeti.

    Registrirajte se na sajt ove kladiteljske kuće, uplatite svoj depozit i napravite prvi listić koji će Vam donijeti nagradu u visini od 100% bonusa! Ovu fantastičnu kladiteljsku ponudu možete iskoristiti i Vi u Hrvatskoj, i to u svega nekoliko koraka.

    Osvoji i do 10 funti za svoj prvi listić

    Expekt je spremio ovu sjajnu kladiteljsku promociju za sve nove igrače, što znači da je potrebno samo da se registirate i napravite svoj prvi kladiteljski tiket. Popunite formular sa informacijama koje se tiču Vašeg naloga, uplatite svoj prvi depozit i napravite listić koji će Vam donijeti 100% bonusa na Vašu uplaćenu svotu!

    Expekt se također potrudio da za ovu promociju ne morate ispuniti nikakav dodatni zahtjev, te se od Vas ne traži da odigrate određeni broj tiketa, uplatite određeni depozit i sl. Sve što trebate znati je to da Vaš bonus može iznositi maksimalnih 10 funti, bez obzira na visinu uplate Vašeg prvog depozita. Vaš kladiteljski tiket također mora sadržati parove sa minimalnom kvotom 2 kako biste mogli sudjelovati u ovoj promociji.

    Expekt Live

    Napravi nalog iz Hrvatske i osvoji bonus!

     

    Ovu fantastičnu promotivnu akciju Expekta možete ostvariti i vi u Hrvatskoj. Ova kladiteljska kuća uvrštava i našu zemlju na listu država u kojima je moguće kreirati nalog, stoga je bonus za sve nove igrače Expekta moguće iskoristiti i ako Vam je adresa stalnog boravka upravo Hrvatska.

    Prilikom registracije od Vas će se tražiti podaci kao što su stalno mjesto boravka, adresa, poštanski kod i grad u kojem živite, a sve ovo iz razloga da bi se mogla utvrditi vjerodostojnost Vašega profila, te da Vam naposlijetku bude i odobren nalog.

    Možete izabrati i valutu koju želite koristiti unutar Vašeg naloga, te tako možete izabrati krunu, švicarski franak, forintu, real, kao i mnoge druge. Ipak, igrači se najčešće opredjeljuju za euro kao zvaničnu monetu imajući u vidu i to da je reč o europskoj kladiteljskoj kući.

    Ova kladiteljska kuća također posjeduje i jedinstveni korisnički servis, gdje se možete informirati o gotovo svim kladiteljskim igrama i promocijama. Isto tako igrač je u mogućnosti da izabere opciju kojom ga Expekt izvještava o svim novim akcijama i promocijama ove kladionice, tako da igrač dobiva obavijesti o svim promotivnim aktivnostima i bonusima i putem svog naloga.

    Expekt također ima pravo da ovu promociju stopira ili da poništi oklade igrača ako utvrdi bilo kakvo kršenje općih uvjeta i pravila korištenja koja se nalaze na samom sajtu kladionice. Prihvatanjem uvjeta koje možete naći na stranici prilikom aktiviranja ovog bonusa, Vi se slažete sa svim odredbama ove kladiteljske kuće.

    Ako želite sudjelovati u ovoj sjajnoj promociji sa jednom od najrenomiranijih svjetskih kladitejskih kuća, registrirajte se na Expekt, napravite svoj prvi listić i osvojite Vaš bonus u iznosu od 100%!