Registriraj se sada u Betway kladionici i osvoji do €30

    Svi kladioničari znaju da je Betway jedna od vrhunskih kladionica po pitanju opsega ponuda i kvaliteti pružanja usluga svojim redovitim korisnicima. Ali ono što je ugodno iznenadilo sve ljubitelje klađenja su svakako velikodušni bonusi koje vam ovaj operater trenutačno nudi.

    Posebno smo izdvojili Betway zato što vam ovaj operater trenutačno nudi sjajne daily bonuse. Također, 4 to score promocija vam nudi mogućnost da osvojite impresivnih £25,000.

    Ako povremeno volite okušati sreću u kazinu, trebali bi znati da Betway nudi welcome bonus tijekom prva tri depozita, što je posebno atraktivno jer znamo da se Welcome bonusi uglavnom odnose samo na prvu uplatu. Na ovaj način vas Betway nagrađuje i nudi šansu da ostvarite fenomenalne bonuse u više navrata.

    Registriraj se sada u Betway kladionici i osvoji do €30

    Registriraj se sada u Betway kladionici i osvoji do €30

    Također, Betway nudi i druge promocije u vidu povećanih kvota za utakmice raznih sportova. Ali i to nije sve jer sa Betway kladionicom možete pokupiti i sjajne nagrade svake nedjelje. Hajdemo vidjeti što nam je sve od bonusa ovaj sjajni operater stavio na raspolaganje.

    Na našu veliku žalost, većina bonusa je dostupna samo novim računima koji su napravljeni u Velikoj Britaniji, Irskoj, ili Kanadi. Britanci znaju biti malo čudni što se tiče ovih teritorijalnih zabrana, ali to je što je. Vi svakako možete iskoristiti ove sjajne bonuse ako poznajete nekog tko se trenutačno nalazi u navedenim zemljama, ili ako vas i same put nanese tamo. Također, postoje VPN program koji mijenja IP adrese, ali to vam možda neće uspjeti svaki put. Svakako, hajdemo vidjeti koje ponude Betway nudi (svojim) korisnicima.

    4 to Score

    Ova promocija funkcionira tako što birate 4 nogometa meča i predviđate tko će biti prvi strijelac na meču. Ako uspješno predvidite strijelce 4 gola na 4 različita nogometna meča, možete ostvariti nevjerojatnih £25,000! Naravno, možete se kladiti samo na mečeve koje vam Betway nudi, ali unatoč tome smatramo da je ovo trenutačno jedna od najboljih ponuda na tržištu. Pogoditi 4 strijelca je zbilja bolje nego pogoditi koeficijent koji je neophodan za dobitak ovolike sume novca. Nekada je potrebno malo znanja i malo više sreće za nevjerojatan dobitak!

    Bet £25 & get £10 in free bets

    Betway vas svakog tjedna nagrađuje sa £10 koje možete iskoristiti za pojačanje svojih listića ili pisanje novih tipova. Za ovu ponudu je potrebno uložiti najmanje £25 na listić koji se sastoji od minimum 3 tipa s kvotom 2/1 ili većom. Vaša nagrada od £10 će biti podijeljena u 2 dijela od po £5 free bet kredita.

    Ova sjajna ponuda nažalost nije dostupna računima koji su napravljeni s Hrvatske IP adrese, što znači da morate zamoliti nekog iz inozemstva da vam kreira račun ili probati s VPN programom koji mijenja IP adrese.

    €30 free bet for new customers

    Ovo svakako nije jedan od najboljih welcome bonusa, ali i tih €30 svakako mogu napraviti veliku razliku. Ova promocija vrijedi samo prilikom uplaćivanja prvog depozita i potrebno je da uplatite minimum €10, a Betway će vas nagraditi free bet kreditima koji odgovaraju vašoj inicijalnoj uplati. To znači da, ako uplatite recimo €20 nakon registriranja, dobijete bonus u iznosu od €20 u free bet kreditima. Nakon ostvarivanja bonusa, potrebno je da samo pogodite kvotu 1.75 kako biste taj free bet pretvorili u pravi novac.

    Nažalost, i ovaj bonus je dostupan samo novim korisnicima iz Velike Britanije i Irske.