Otvori račun u 1XBet kladionici i osvoji 100% bonusa do €100!

    1xbet bonus

    Danas na kladioničarskom tržištu postoji veliki broj operatera i svi oni nude sjajne bonuse ne bi li privukli pažnju novih igrača i ostali ispred konkurencije. Međutim, samo mali broj bookmakera spada u onu najelitniju skupinu priređivača online klađenja – to su operateri koji su besprijekorni po svim kriterijima.

    1XBet je svakako jedan od vrhunskih bookmakera i kod njih uvijek možete očekivati sjajne usluge i fenomenalne bonus programe. Kao bookmaker jednog takvog renomea, sasvim je normalno očekivati velikodušan bonus. I doista, 1XBet trenutačno nudi svojim igračima mogućnost da dođu do atraktivnog pojačanja i da dupliraju svoj depozit do iznosa od €100.

    Naravno, uz ovaj sjajni bonus dobrodošlice možete naći i druge promotivne aktivnosti koje će vam svakako privući pažnju prilikom sastavljanja listića.

    100% Bonus on First Deposit up to €100

    Za aktivaciju ovog bonusa prvo je potrebno napraviti račun, što možete učiniti u svako doba na oficijelnoj 1XBet stranici. Registracija je lagana i traje svega nekoliko minuta. Nakon toga popunite sva polja u odjeljku Moj Račun i možete uplatiti inicijalni depozit. U trenutku kada dopunite vaš račun do iznosa od €100, vaš bonus će biti automatski dodijeljen na vaš račun.

    Naravno, vi možete dopuniti račun i sa manje od €100, ali vam preporučamo da pokušate izvući  što više iz ovog bonusa time što ćete uplatiti pun iznos. Ako ste svejedno planirali potrošiti taj novac na listiće, onda tim prije. Čak i ako trenutačno nemate taj novac kod sebe, pozovite nekoliko prijatelja kladioničara i udružite snage ne bi li izvukli maksimum iz bonusa. U svakom slučaju, smatramo da je ovo ponuda koja se ne odbija i jedan od ljepših bonusa dobrodošlice u industriji.

    Uvjeti korištenja bonusa

    Svaki korisnik 1XBet kladionice ima pravo samo na jedan bonus istovremeno, tako da, ako ste aktivirali neku od drugih promocija koje vam ovaj operater nudi, morat ćete sačekati da istekne ne bi li ste mogli aktivirati neki drugi bonus program iz ponude. Također, vaš inicijalni depozit mora biti u minimalnoj vrijednosti od €1 kako biste mogli aktivirati bonus dobrodošlice.

    Ono što je karakteristično za 1XBet a što možda niste primijetili kod drugih operatera je to što morate popuniti vaš korisnički profil do kraja ako želite aktivirati ovu promociju. Odmah nakon prve uplate na račun (pod uvjetom da ste ispunili profil do kraja), bićete u mogućnosti da aktivirate ovaj bonus.

    Rollover uvjet za ovaj bonus je x5, što znaći da cjelokupni iznos bonusa mora biti reinvestiran u akumuliranim okladama. Kako biste ispunili uvjet, vaši listići moraju sadržavati najmanje 3 tipa sa koeficijentom 1.40 ili višim. Rollover uvjet mora biti u potpunosti ispunjen prije nego što korisnik može podići svoj bonus novac sa računa.

    League of Legends 10% Cashback

    eSports ili professional online gaming je jedan od najnovijih trendova današnjice. Ogroman broj profesionalnih gamera diljem svijeta zarađuju milijune dolara igrajući video igre poput DOTE, League of Legends (LOL), Counter Strike:Global Offensive, itd. eSports natjecanja su uspjela privući pažnju i velikih bookmakera, tako da se sada možete okladiti na eSports natjecanja koja se održavaju diljem planete. 1XBet kladionica je otišla korak dalje, i oni vam trenutačno nude mogućnost da dobijete povrat novca ako neke od vaših predikcija ne budu istinite.

    Kako biste bili u igri za povrat novca, morate odigrati minimum 20 oklada sa koeficijentom 1.50 ili većim. Primjerice, odigrali ste 20 oklada u vrijednosti od po €5, a dobili ste €80. To znači da ste u minusu €20, odnosno da će vam 1XBet dati povraćaj od 10% (€2). Svaki povraćaj novca će biti isplaćen u free bet kreditima, a ne u pravom novcu. Svakako, free bet kredite možete iskoristiti za pisanje novih listića koji će biti pretvoreni u pravi novac ako su ti listići dobitni.