Osvoji 500 promotivnih poena svakoga dana sa 1xbet-om!

    1xbet bonus

    Registrirajte se na 1xBet i osvojite 100% bonusa na maksimalan iznos od 100 EUR na prvu uplatu!

    1xbet ne prestaje da kupuje svoje igrače svojim fantastičnim promocijama. Ovoga puta ovaj svjetski kladioničarski gigant za Vas je spremio jedinstvenu promotivnu akciju koju možete ostvariti svakoga dana! Sudjelujte u izvlačenju sretnih brojeva i osvojite 500 promotivnih bodova za bilo koju Vašu okladu!

    1xbet je poznat po svojim promocijama koje su gotovo uvijek atraktivne za sve igrače, pa tako ni ovoga puta to nije izuzetak. Sudjelujte u dnevnom izvlačenju najsretnijih brojeva i budite jedan od 100 igrača koji će osvojiti 500 promotivnih poena. Sve što trebate uraditi jeste da dnevno odigrate svoju okladu, uzmete svoju srećku prije nego što izvlačenje krene i sačekate kraj izvlačenja.

    Ovo je samo jedna od sjajnih promotivnih akcija koje Vas čekaju na sajtu 1xbeta, a da stvar bude još bolja, Vaš bonus 500 čeka Vas svakoga dana u isto vrijeme!

    Sudjeluj i osvoji 500 promotivnih bodova za samo jednu okladu

    Proces sudjelovanja u ovom 1xbet natjecanju je vrlo jednostavan. Sve što trebate uraditi kako biste bili jedan od mogućih dobitnika poena jeste da se ulogujete, uzmete srećku koja se nalazi na samom sajtu, i potvrdite svoje sudjelovanje odigravanjem bilo koje oklade na sport prije nego što izvlačenje počne.

    1xbet website

    1xbet.com/hr

    Nakon što se izvlačenje završi, preostaje Vam samo da provjerite je li Vaš broj među dobitnicima dana na promotivnoj stranici. Ako vidite da ste i Vi jedan od sretnih dobitnika, Vaših 500 promotivnih poena bit će na Vašem računu unutar 24 časa od trenutka izvlačenja!

    Dnevno izvlačenje brojeva za 100 sretnih dobitnika!

    1xbet svoju promociju omogućava svim svojim igračima koji prethodno odigraju svoj listić, a izvlačenje 100 najsretnijih dobitnika održava se svakoga dana od 20 časova. Treba reći da dnevni nagradni fond za ovu promociju 1xbeta iznosi 50 tisuća promotivnih bodova, a sve na šta trebate obratiti pažnju nakon što popunite svoj tiket jeste da pokupite svoju srećku prilikom posjete sajtu.

    Isto tako treba naglasiti da sudjelovanje u ovoj promociji ne možete potvrditi advancebet okladama, promotivnim kodovima, ili okladama koje su poništene, osigurane, refundirane ili prodate. Također treba znati da 1xbet zadržava pravo pregledanja igračevih transakcijskih zapisa i podataka, i to bez pružanja dodatnih objašnjenja. Ovome se pribjegava iz razloga što 1xbet želi utvrditi je li klijent koristi strategije koje ova kladionica smatra zloupotrijebom.

    Treba samo spomenuti i to da 1xbet ima pravo zatražiti od igrača pokazivanje bilo kakvog osobnog dokumenta, kako bi potvrdili identitet korisnika. Ovome se ipak ne treba nadati u velikom broju slučajeva, s obzirom da je zaštita i sigurnost igrača i njegovih podataka u 1xbet-u na veoma visokoj razini.

    Promotivni bonus od 500 promotivnih poena možete iskoristiti i Vi u Hrvatskoj, i to iz udobnosti svoga doma, a proces sudjelovanja je identičan kao i za igrače širom svijeta.

    Ukoliko želite dobiti dodatnih 500 poena na Vaš račun svakoga dana, a uz to Vam i fortuna bude saveznik, ova dnevna promocija 1xbet-a je svakako idealna prilika za Vas. Budite i Vi jedan od sretnih dobitnika – uplatite svoj listić, uzmite svoju srećku i sačekajte izvlačenje od 20 časova.

    1xbet nastavlja sa svojim fantastičnim promotivnim aktivnostima, a u danima pred nama možete očekivati i čitav niz nevjerojatnih nagradnih igara, stoga je ovaj bonus od 500 promotivnih bodova sasvim dobra prilika da otpočnete Vaš pobjednički ciklus i postanete jedan od sretnih dobitnika još danas!

    [